שאלה בקשר לחיבור סאב למגבר באוטו
-
yoninagar22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
קניתי מגבר של domboss שהוא 4 ערוצים ורשום שהוא מוציא בחיבור של 4ohms RMS80WX4 ו- RMS 200WX2
ובחיבור של 2ohms מוציא RMS 120WX4 ואני רוצה לחבר אליו רק סאב של פיונר שהוא 4ohms ואני רוצה להפיק ממנו את המקסימום אז איך אני אמור לחבר בדיוק? ורשום שהתדרים של המגבר 20KHz ~20Hz
והרגישות מקסימאלית 200MV מזה אומר? ומה אני צריך לעשות בשביל להפיק מהסאב את המיטב ולנצל מקסימום את המגבר גם בווליום וגם באיכות?
תודה רבה
קניתי מגבר של domboss שהוא 4 ערוצים ורשום שהוא מוציא בחיבור של 4ohms RMS80WX4 ו- RMS 200WX2
ובחיבור של 2ohms מוציא RMS 120WX4 ואני רוצה לחבר אליו רק סאב של פיונר שהוא 4ohms ואני רוצה להפיק ממנו את המקסימום אז איך אני אמור לחבר בדיוק? ורשום שהתדרים של המגבר 20KHz ~20Hz
והרגישות מקסימאלית 200MV מזה אומר? ומה אני צריך לעשות בשביל להפיק מהסאב את המיטב ולנצל מקסימום את המגבר גם בווליום וגם באיכות?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי yoninagar22 ב 26/12/2007 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
אתה במקום הלא נכון, כדאי שתפתח שרשור בפורום רכב.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=11
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=11
-
yoninagar22
-
- חבר שרק התחיל

שאלה בקשר לחיבור סאב למגבר באוטו
--------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם,
קניתי מגבר של domboss שהוא 4 ערוצים ורשום שהוא מוציא בחיבור של RMS 80WX4 4ohms ו- RMS 200WX2
ובחיבור של 2ohms מוציא RMS 120WX4 ואני רוצה לחבר אליו רק סאב של פיונר 800W ואני רוצה להפיק ממנו את המקסימום אז איך אני אמור לחבר בדיוק? ורשום שהתדרים של המגבר 20KHz ~20Hz
והרגישות מקסימאלית 200MV מזה אומר? ומה אני צריך לעשות בשביל להפיק מהסאב את המיטב ולנצל את המגבר כמה שיותר גם בווליום וגם באיכות?
תודה רבה
שלום לכולם,
קניתי מגבר של domboss שהוא 4 ערוצים ורשום שהוא מוציא בחיבור של RMS 80WX4 4ohms ו- RMS 200WX2
ובחיבור של 2ohms מוציא RMS 120WX4 ואני רוצה לחבר אליו רק סאב של פיונר 800W ואני רוצה להפיק ממנו את המקסימום אז איך אני אמור לחבר בדיוק? ורשום שהתדרים של המגבר 20KHz ~20Hz
והרגישות מקסימאלית 200MV מזה אומר? ומה אני צריך לעשות בשביל להפיק מהסאב את המיטב ולנצל את המגבר כמה שיותר גם בווליום וגם באיכות?
תודה רבה
-
yoninagar22
-
- חבר שרק התחיל

טוב בסדר תודה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה מחבר בגישור את הסאב על ערוצים 1 ו2 או 3 ו 4.
תתעלם מכל מה שכתוב על הסאב או המגבר. לגמריי הם חסרי טעם..
יש לך בחוברת שקיבלת איך לעשות bridge.
אז יש לך כפתור על או 1+2 או 3+4 שנקרא LPF.
אתה מעביר את זה לזה.
איזה רדיו דיסק יש לך.
אגב עם מוצר כמו דומבאסס הייתי ניגש מהר למתקין לפני שתגרום לשריפה נוראית ברכב שלך.
המגברים האלו עשויים בערך ממקלות ארטיק ומחוברים עם מסטיקים. הסיכוי שהם לא יעבדו נכון וישרפו גבוהה.
תתעלם מכל מה שכתוב על הסאב או המגבר. לגמריי הם חסרי טעם..
יש לך בחוברת שקיבלת איך לעשות bridge.
אז יש לך כפתור על או 1+2 או 3+4 שנקרא LPF.
אתה מעביר את זה לזה.
איזה רדיו דיסק יש לך.
אגב עם מוצר כמו דומבאסס הייתי ניגש מהר למתקין לפני שתגרום לשריפה נוראית ברכב שלך.
המגברים האלו עשויים בערך ממקלות ארטיק ומחוברים עם מסטיקים. הסיכוי שהם לא יעבדו נכון וישרפו גבוהה.
-
yoninagar22
-
- חבר שרק התחיל

יש לי רדיו דיסק טוב של פיונר 6850
אי אפשר לעשות שתי גישורים ולחבר לסאב נכון? המגבר הוא 4 ערוצים..
ההתנגדות של הסאב 4 אום הוא סליל אחד..
אי אפשר לעשות שתי גישורים ולחבר לסאב נכון? המגבר הוא 4 ערוצים..
ההתנגדות של הסאב 4 אום הוא סליל אחד..