חיברתי רמקולים 5.1 (מורל STREAM MKII) לרסיבר (Kenwood KRF-V7050D). עשיתי את כל ההגדרות, גם בבדיקה העצמית של הרמקולים אני שומע את כולם. השאלה שלי היא מדוע אני לא שומע סראונד כאשר אני מחבר את ממיר יס (עם כבל אופטי) לרסיבר?
באותה הזדמנות, האם יש למישהו המלצה על רסיבר טוב יותר עבור הרמקולים האלו? משהוא עד 3000 ש"ח...
תודה
אורן
חיבור 5.1 לממיר יס מקס (נושא ערוך)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- jungle-man
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
החיבור שחיברת הוא חיבור סטריאו בלבד.
ניתן להפעיל דרך הרסיבר אופציה של פרו-לוג'יק שבעצם מחלק מקור של סטריאו ל5 ערוצים אולם מדובר בעיבוד "לא טבעי" ולכן הסאונד יהיה באיכות נמוכה, לא כמו דיוידי שיכול להזין את הרסיבר ב5 ערוצים אמיתיים.
מבחינת איכות שווה לדעתי לתת לו לרוץ בסטריאו (ואז בעצם רק 2 הרמקולים הקדמיים יעבדו), אם תתעקש על סאונד היקפי ממקור שלא אמור לתת סאונד הקפי הפעל את הפרו-לוג'יק.
ניתן להפעיל דרך הרסיבר אופציה של פרו-לוג'יק שבעצם מחלק מקור של סטריאו ל5 ערוצים אולם מדובר בעיבוד "לא טבעי" ולכן הסאונד יהיה באיכות נמוכה, לא כמו דיוידי שיכול להזין את הרסיבר ב5 ערוצים אמיתיים.
מבחינת איכות שווה לדעתי לתת לו לרוץ בסטריאו (ואז בעצם רק 2 הרמקולים הקדמיים יעבדו), אם תתעקש על סאונד היקפי ממקור שלא אמור לתת סאונד הקפי הפעל את הפרו-לוג'יק.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
באיזה רסיבר מדובר?
באיזה ממיר מדובר?
בנוסף למה שאיש הג'ונגלים אמר - הכבלים והלוין משדרים בסטריאו, אבל בחלק מהסרטים בתשלום (VOD או DVD BOX) יש סאונד היקפי "אמיתי". כדי להינות ממנו צריך לחבר את הממיר לרסיבר בחיבור דיגיטלי (קואקסיאלי או אופטי).
לרוב הרסיברים הנמכרים היום יש את ההדמיה עליה איש הג'ונגלים דיבר וגם אופציה של סטריאו בכל הערוצים.
באיזה ממיר מדובר?
בנוסף למה שאיש הג'ונגלים אמר - הכבלים והלוין משדרים בסטריאו, אבל בחלק מהסרטים בתשלום (VOD או DVD BOX) יש סאונד היקפי "אמיתי". כדי להינות ממנו צריך לחבר את הממיר לרסיבר בחיבור דיגיטלי (קואקסיאלי או אופטי).
לרוב הרסיברים הנמכרים היום יש את ההדמיה עליה איש הג'ונגלים דיבר וגם אופציה של סטריאו בכל הערוצים.