ממיר מקליט HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
LG,
יס והוט לא הכריזו על שום דבר בתחום הזה, אבל לא מן הנמנע שהם יעשו את זה אחרי שהשירות יתרומם.
כיום בכל מקרה זה לא פרקטי, כי זה דורש ממיר מאוד חזק, שיהיה מחוץ לתקציב של רוב האנשים (וסתם יעצבן אותם) פלוס דיסק קשיח מאוד יקר. כל זאת, ומספר הערוצים והתכנים עדיין קטן.
כך שעבור שתי החברות להציע את זה כיום זה התאבדות...
לפי מה שהבנתי, מה שלא יהיה, שתי החברות בוודאי יאפשרו שדרוג למי שיש לו ממיר מקס/מג'יק.
עד כמה שאני יודע, רק חברה אחת בכל העולם יצאה עם שירות HD וממיר מקליט בו זמנית - וזה SKY באנגליה.
יס והוט לא הכריזו על שום דבר בתחום הזה, אבל לא מן הנמנע שהם יעשו את זה אחרי שהשירות יתרומם.
כיום בכל מקרה זה לא פרקטי, כי זה דורש ממיר מאוד חזק, שיהיה מחוץ לתקציב של רוב האנשים (וסתם יעצבן אותם) פלוס דיסק קשיח מאוד יקר. כל זאת, ומספר הערוצים והתכנים עדיין קטן.
לפי מה שהבנתי, מה שלא יהיה, שתי החברות בוודאי יאפשרו שדרוג למי שיש לו ממיר מקס/מג'יק.
עד כמה שאני יודע, רק חברה אחת בכל העולם יצאה עם שירות HD וממיר מקליט בו זמנית - וזה SKY באנגליה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופר
אתה מעריך כי תמחור ממיר/שירות HD MAX יהיה גבוה מהותית משירות ה- HD המושק היום?
אתה מעריך כי תמחור ממיר/שירות HD MAX יהיה גבוה מהותית משירות ה- HD המושק היום?
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

500 GIGA זהו נפח גדול מדי, שיוצר בעיה מול בעלי זכויות התכנים.
גודל ה- HD לא לא יחרוג מ- 250-300 GIGA, לצערינו..
גודל ה- HD לא לא יחרוג מ- 250-300 GIGA, לצערינו..
...
אני נאלץ לתקן אותך בנושא הזה. בארה"ב שתי חברות הלווין כבר מציעות ממירי HD מקליטים. הממיר המקליט בHD המתקדם ביותר בעולם נמצא בחברת Dish ויכול להקליט עד 350 שעות SD ו55 שעות HD.oferlaor כתב:LG,
עד כמה שאני יודע, רק חברה אחת בכל העולם יצאה עם שירות HD וממיר מקליט בו זמנית - וזה SKY באנגליה....
http://www.dishnetwork.com/content/our_ ... ndex.shtml
הלוואי שהמקס דור 3 לכשייצא יהיה כזה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עופר התכוון להגיד שרק חברה אחת השיקה שירות HD וממיר HD מקליט, בו זמנית.עידו_F כתב:אני נאלץ לתקן אותך בנושא הזה. בארה"ב שתי חברות הלווין כבר מציעות ממירי HD מקליטים. הממיר המקליט בHD המתקדם ביותר בעולם נמצא בחברת Dish ויכול להקליט עד 350 שעות SD ו55 שעות HD.oferlaor כתב:LG,
עד כמה שאני יודע, רק חברה אחת בכל העולם יצאה עם שירות HD וממיר מקליט בו זמנית - וזה SKY באנגליה....
http://www.dishnetwork.com/content/our_ ... ndex.shtml
הלוואי שהמקס דור 3 לכשייצא יהיה כזה....
האם זה המקרה פה?
...
- oferlaor
- מנהל

אכן, הכוונה שלי היתה בעת ההשקה (לא בדיעבד). כיום יש הרבה אופציות ל-PVR עם HD בארה"ב ובמדינות רבות אחרות.
אבל רק בשנה שעברה BSKYB היתה הראשונה שהשיקה ממיר SKY+ מקליט בו זמנית עבור ה-HD ביחס עם השקת שירות ה-HD שלהם. אגב, למי שמתלונן על הבעיות בממיר, ב-SKY HD היו בעיות נוראיות. למשל הממירים סירבו לעבוד עם כמעט כל מסכי ה-HD בשלב הראשון. תקיעות, בעיות הקלטה ב-PVR, דיסקים קטנים מדי, ערוצים שהתוכן שלהם היה 90% UPSCALE ועוד בעיות נוראיות.
היום הם ממש על הגל, יש להם באמת הרבה תכנים + עוד המון תכנים שמתוכננים, וזו אחת החבילות הנחשקות ביותר באירופה.
אבל רק בשנה שעברה BSKYB היתה הראשונה שהשיקה ממיר SKY+ מקליט בו זמנית עבור ה-HD ביחס עם השקת שירות ה-HD שלהם. אגב, למי שמתלונן על הבעיות בממיר, ב-SKY HD היו בעיות נוראיות. למשל הממירים סירבו לעבוד עם כמעט כל מסכי ה-HD בשלב הראשון. תקיעות, בעיות הקלטה ב-PVR, דיסקים קטנים מדי, ערוצים שהתוכן שלהם היה 90% UPSCALE ועוד בעיות נוראיות.
היום הם ממש על הגל, יש להם באמת הרבה תכנים + עוד המון תכנים שמתוכננים, וזו אחת החבילות הנחשקות ביותר באירופה.
האם עלות של ממיר HD + YSEMAX יקרה הרבה יותר ממיר HD מקליט? (בפתרון הראשון יש Overhead).
דיברת על שידרוג עתידי. השאלה היא אם הכוונה שהצמד YES MAX + ממיר HD יוחלפו במקליט HD ללא תמורה. החלפה בכסף זאת לא חוכמה
האם עלות של ממיר HD + YSEMAX יקרה הרבה יותר ממיר HD מקליט? (בפתרון הראשון יש Overhead).
דיברת על שידרוג עתידי. השאלה היא אם הכוונה שהצמד YES MAX + ממיר HD יוחלפו במקליט HD ללא תמורה. החלפה בכסף זאת לא חוכמה
- oferlaor
- מנהל

LG,
סביר להניח שיהיה מעורב תשלום מסוג כלשהו. אני מניח שזה פונקציה של כמה זה עולה להם.
אם הם יכולים לבלוע את הצפרדע הזה עם התחייבות ל-3 שנים, אם זה מה שהם יעשו. אם לא, אז יהיה תשלום נוסף...
זה גם מאוד קשור לכמה חברות לויין וכבלים אחרות יציעו שירות דומה באיזור שלנו - כי זה מוריד מאוד עלויות.
סביר להניח שיהיה מעורב תשלום מסוג כלשהו. אני מניח שזה פונקציה של כמה זה עולה להם.
אם הם יכולים לבלוע את הצפרדע הזה עם התחייבות ל-3 שנים, אם זה מה שהם יעשו. אם לא, אז יהיה תשלום נוסף...
זה גם מאוד קשור לכמה חברות לויין וכבלים אחרות יציעו שירות דומה באיזור שלנו - כי זה מוריד מאוד עלויות.