מזרימדיה חדש? אף פעם לא שמעתי עליו...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הוא ממש לא מכשיר חדש, אפילו די ותיק
היה לי אותו
לדעתי עפר סקר אותו בעבר
חפש לפי MB100 או MB200
יש לו איכות תמונה מצוינת
הבעיה שלו היא הרצה בינונית מאוד מכונן USB חיצוני ומהרשת
אהי החלפתי אותו לTVIX 4100 שגם קורא פורמטים נוספים
היה לי אותו
לדעתי עפר סקר אותו בעבר
חפש לפי MB100 או MB200
יש לו איכות תמונה מצוינת
הבעיה שלו היא הרצה בינונית מאוד מכונן USB חיצוני ומהרשת
אהי החלפתי אותו לTVIX 4100 שגם קורא פורמטים נוספים
העם דורש..... כל מיני דברים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לפני שנה ויותר כאשר MB200 שלט בשוק, רוב התכנים היו מסוג MPEG-2. עבור תכנים מסוג זה, ה MB200 מצויין. הבעיה היא שהיום התכנים התחלפו לסוג מעט מתקדם יותר, קבצי mkv שונים (MPEG-4 AVC) וריפים של Blu-ray. תכנים מסוג זה הינם הבחירה הנפוצה ביותר של אנשים בתור מקור לצפייה, גם בשל נוכחותם הגבוהה בסצנת ההורדות וגם בשל איכות הוידאו הגבוהה שהם מספקים.
עובדה זו הופכת את מזרימי המדיה כגון MB200, TViX 4/5000, Zensonic Z500 ללא אקטואלים.
שווה לך לשקול את ה DViCO TViX 4100, הוא מספק פתרון הולם ואיכותי כיום.
בנוסף, שים לב שבחודשיים הקרובים חברת DViCO אמורה להוציא את הדגם שיחליף את ה 4100 - ה 6500, אשר אמור לספק יכולות מתקדמות יותר.
עובדה זו הופכת את מזרימי המדיה כגון MB200, TViX 4/5000, Zensonic Z500 ללא אקטואלים.
שווה לך לשקול את ה DViCO TViX 4100, הוא מספק פתרון הולם ואיכותי כיום.
בנוסף, שים לב שבחודשיים הקרובים חברת DViCO אמורה להוציא את הדגם שיחליף את ה 4100 - ה 6500, אשר אמור לספק יכולות מתקדמות יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
gameboy,
אני לא יכול להרשות לעצמי לקחת מספר ימי חופש מעבודה על מנת לבצע את הביקורת ולכן יש להבין כי הביקורת נכתבת על חשבון זמני הפנוי בין העבודה, ילדים, רעייה, משפחה, מכון כושר ועוד...
אני לא יכול לתת הערכת זמן מדוייקת, אך אני יכול לומר כי מרבית הזמן הפנוי שלי מכוון לכיוון בדיקת ה A-100 וכתיבת הביקורת.
אני לא יכול להרשות לעצמי לקחת מספר ימי חופש מעבודה על מנת לבצע את הביקורת ולכן יש להבין כי הביקורת נכתבת על חשבון זמני הפנוי בין העבודה, ילדים, רעייה, משפחה, מכון כושר ועוד...
אני לא יכול לתת הערכת זמן מדוייקת, אך אני יכול לומר כי מרבית הזמן הפנוי שלי מכוון לכיוון בדיקת ה A-100 וכתיבת הביקורת.
ziv_r כתב:gameboy,
אני לא יכול לתת הערכת זמן מדוייקת, אך אני יכול לומר כי מרבית הזמן הפנוי שלי מכוון לכיוון בדיקת ה A-100 וכתיבת הביקורת....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש לי מכשיר כזה (MB200).
מכשיר מצויין, קטן, נוח, ואני משתמש בו כיום בעיקר לבדיקות הציוד שאנחנו עושים באתר (מסכים וכו').
אין לי כמעט תוכן MPEG2 שאני רואה באופן קבוע. זה יותר מתאים כיום למי שזקוק לצפות ב DIVX HD או WMVHD.
מכשיר מצויין, קטן, נוח, ואני משתמש בו כיום בעיקר לבדיקות הציוד שאנחנו עושים באתר (מסכים וכו').
אין לי כמעט תוכן MPEG2 שאני רואה באופן קבוע. זה יותר מתאים כיום למי שזקוק לצפות ב DIVX HD או WMVHD.