האם יס מספקת כבל HDMI איכותי או ששווה לקנות בנפרד?
האם יצא לך להשוות בפועל בין הכבל המסופק לאחד אחר?
אני שואל כי לפעמים איכות ירודה של כבל גוררת תמונה לא יציבה עם רעשי רקע.
אצלי לדוגמא מחובר ה MAX בכבל של monster וההבדל בתמונה בינו לבין כבל "פשוט" הוא ממש משמעותי. (כמובן שנבדק אותו סוג חיבור).
אצלי לדוגמא מחובר ה MAX בכבל של monster וההבדל בתמונה בינו לבין כבל "פשוט" הוא ממש משמעותי. (כמובן שנבדק אותו סוג חיבור).
נערך לאחרונה על ידי zico30 ב 25/12/2007 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
כאשר מדובר בכבל המעביר מידע דיגטאלי (HDMI), אם תהיה בעייה, אתה מיד תבחין בה (כל מני מקודות ירוצו על המסך ועוד תופעות מהן אלה). אני מדגיש, אין שום צורך להשקיע בשום כבל אחר, ופשוט חבל על הכסף.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בהוט המצב יותר גרוע.
שוחחתי היום בטלפון עם טכנאי שלהם, ולדבריו הם לא מתכוונים לעשות חיבור דרך ה-DVI , אלא בצורה אחרת. לא כל כך הבנתי מה הוא ניסה להסביר לי....
שוחחתי היום בטלפון עם טכנאי שלהם, ולדבריו הם לא מתכוונים לעשות חיבור דרך ה-DVI , אלא בצורה אחרת. לא כל כך הבנתי מה הוא ניסה להסביר לי....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
bariko
מידע מפוסט אחר - HOT מחברים דרך קומפוננט.
מידע מפוסט אחר - HOT מחברים דרך קומפוננט.
למכשיר יציאת DVI ולא HDMI, כלומר היא אינה נושאת את פס הקול.
הדרך התאורטית האופטימלית (* הנושא עדיין בבדיקה)
היא כמובן לחבר את המסך בכבל DVI ל-HDMI ובכבל אופטי לרסיבר בשביל הסאונד.
הכבלים הנ"ל חייבים להיות זמינים במעמד ההתקנה (עליך לרכוש אותם מבעוד מועד).
אם לא תרכוש כבלים, הטכנאי יחבר את המסך או הרסיבר שלך בחיבור אנלוגי (קומפוננט)
וסטריאו RCA פשוט (תפסיד, כי השידור הוא ב-DD).
אבי....
שי
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

שי,
ראיתי את הפוסט הזה.
הטכנאי דיבר על דבר אחר. הוא אמר משהו לחבר דרך ה-DVD, נראה לי שהוא בעצמו עוד לא יודע איך אוכלים את הדבר הזה
בכל אופן, יש לי דילמה מסויימת:
כבר רכשתי מבעוד מועד כבל HDMI ל-HDMI איכותי מאוד. אז מה, להחליף אותו עכשיו בכבל DVI ל-HDMI?
הרי ממילא הממיר הנוכחי של הוט הוא זמני בלבד. אני מניח שבממיר המתקדם יותר, תהיה כבר יציאת HDMI כמו שצריך.
לכן בעצם יש לי 2 אפשרויות נוספות מלבד החלפה לכבל DVI –HDMI איכותי:
1. רכישת כבל DVI –HDMI פשוט וזול יותר
2. להשתמש בחיבור אחר בין המיר והטלוויזיה.
השאלה, איזה אופציה להעדיף, מבלי שאאבד מאיכות השידור?
ראיתי את הפוסט הזה.
הטכנאי דיבר על דבר אחר. הוא אמר משהו לחבר דרך ה-DVD, נראה לי שהוא בעצמו עוד לא יודע איך אוכלים את הדבר הזה
בכל אופן, יש לי דילמה מסויימת:
כבר רכשתי מבעוד מועד כבל HDMI ל-HDMI איכותי מאוד. אז מה, להחליף אותו עכשיו בכבל DVI ל-HDMI?
הרי ממילא הממיר הנוכחי של הוט הוא זמני בלבד. אני מניח שבממיר המתקדם יותר, תהיה כבר יציאת HDMI כמו שצריך.
לכן בעצם יש לי 2 אפשרויות נוספות מלבד החלפה לכבל DVI –HDMI איכותי:
1. רכישת כבל DVI –HDMI פשוט וזול יותר
2. להשתמש בחיבור אחר בין המיר והטלוויזיה.
השאלה, איזה אופציה להעדיף, מבלי שאאבד מאיכות השידור?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
bariko
אני הייתי הולך על משהו כזה - http://www.amperel.co.il/products/72756
יותר ורסטילי.
נ.ב
אין טעם להוציא על כבלים דיגיטלים המון כסף אם הם מתחת ל 5 מטר...
אני הייתי הולך על משהו כזה - http://www.amperel.co.il/products/72756
יותר ורסטילי.
נ.ב
אין טעם להוציא על כבלים דיגיטלים המון כסף אם הם מתחת ל 5 מטר...
שי
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

על פניו, אכן פתרון שעשוי לחסוך לי כסף.
רק ששמעתי שהמתאמים האלה מורידים מהאיכות. האומנם? ועד כמה זה מורגש, אם בכלל?
רק ששמעתי שהמתאמים האלה מורידים מהאיכות. האומנם? ועד כמה זה מורגש, אם בכלל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
בעניין יס - הכבל שלהם סביר. הוא מעביר את כל רוחב הסרט הדרוש.
הוא לא הכי אטרקטיבי בעולם, כך שאם זו מערכת יקרה, אפשר להחליף לכבל יותר יפה חיצונית...
לא בדקתי את הכבל מעבר לקצב של 1080i60, אבל בקצב הזה הוא עושה את העבודה. כפי שנאמר, במידע דיגיטלי, אם הכבל לא טוב מבחינים בזה מייד - או שאין תמונה כלל או שיש רעשים (SPARKLIES) על התמונה או עיוותים קשים.
הכבל לא הכי ארוך, כך שאם הממיר צפוי להיות טיפה רחוק מיעד, אז גם כאן כדאי לשקול כבל אלטרנטיבי. במרחקים ארוכים יותר, כדאי לקחת כבל "טוב", שאפשר יהיה להחזיר ולהחליף במידה ויש בעיה. חשוב לומר, שבשנה האחרונה היה שיפור משמעותי בכל נושא הכבלים, גם בזולים, ולכן נושא ההפרעות ירד מאוד מאוד. כיום בעיות בכבלים בעיקר נוגעות לנושא HDMI 1.3
לגבי הוט - כבל DVI/HDMI אכן יפתור את הבעיה. לא ברור מדוע הם מתעקשים על חיבור קומפוננט, יתכן שזה בגלל נושא ההצפנה (אין הצפנה = אין דיגיטלי)?
הוא לא הכי אטרקטיבי בעולם, כך שאם זו מערכת יקרה, אפשר להחליף לכבל יותר יפה חיצונית...
לא בדקתי את הכבל מעבר לקצב של 1080i60, אבל בקצב הזה הוא עושה את העבודה. כפי שנאמר, במידע דיגיטלי, אם הכבל לא טוב מבחינים בזה מייד - או שאין תמונה כלל או שיש רעשים (SPARKLIES) על התמונה או עיוותים קשים.
הכבל לא הכי ארוך, כך שאם הממיר צפוי להיות טיפה רחוק מיעד, אז גם כאן כדאי לשקול כבל אלטרנטיבי. במרחקים ארוכים יותר, כדאי לקחת כבל "טוב", שאפשר יהיה להחזיר ולהחליף במידה ויש בעיה. חשוב לומר, שבשנה האחרונה היה שיפור משמעותי בכל נושא הכבלים, גם בזולים, ולכן נושא ההפרעות ירד מאוד מאוד. כיום בעיות בכבלים בעיקר נוגעות לנושא HDMI 1.3
לגבי הוט - כבל DVI/HDMI אכן יפתור את הבעיה. לא ברור מדוע הם מתעקשים על חיבור קומפוננט, יתכן שזה בגלל נושא ההצפנה (אין הצפנה = אין דיגיטלי)?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר,
אז האם מתאם כזה כמו שהחבר'ה מציעים, עשוי להיות פתרון טוב, כדי שלא אאלץ להחליף את הכבל HDMI-HDMI שכבר רכשתי?
אז האם מתאם כזה כמו שהחבר'ה מציעים, עשוי להיות פתרון טוב, כדי שלא אאלץ להחליף את הכבל HDMI-HDMI שכבר רכשתי?