מחפש LCD
קודם כל תודה אנשים.......
הבעיה שאלו לא מסכים שתומכים ב FULL HD, 1920*1080
שנית אני מחפש מסך שיהיה בצבע שחור.
מה אתם אומרים על המסך של חברה זו :
http://zap.co.il/model.asp?model_id=151826
רק ב FULL HD......
??
הבעיה שאלו לא מסכים שתומכים ב FULL HD, 1920*1080
שנית אני מחפש מסך שיהיה בצבע שחור.
מה אתם אומרים על המסך של חברה זו :
http://zap.co.il/model.asp?model_id=151826
רק ב FULL HD......
חברים שאלה לי אליכם........
האם זה נכון לקנות מסך LCD FULL HD, לצורך העניין של חברת PRIMEVIEW
37' כשהשימוש העיקרי שלו יהיה כמסך טלויזיה (YES לצורך העניין) , וכ 10% לצפייה בסרטים דרך DVD PIONEER DV400.............
זה זמן מה כבר שאני מתלבט האם להשקיע קצת במסך FULL HD או להסתפק HD READY, שיכול להיות שיתן לי תמורה מלאה לצרכים שלי.........
דבר נוסף שרציתי לברר האם זה נכון שבמסך FULL HD שידורי כבלים דיגיטליים יראו פחות איכותיים מבמסכי HD READY .................
מחכה לתשובות,עזרה.......
תודה רבה אנשים טובים.
האם זה נכון לקנות מסך LCD FULL HD, לצורך העניין של חברת PRIMEVIEW
37' כשהשימוש העיקרי שלו יהיה כמסך טלויזיה (YES לצורך העניין) , וכ 10% לצפייה בסרטים דרך DVD PIONEER DV400.............
זה זמן מה כבר שאני מתלבט האם להשקיע קצת במסך FULL HD או להסתפק HD READY, שיכול להיות שיתן לי תמורה מלאה לצרכים שלי.........
דבר נוסף שרציתי לברר האם זה נכון שבמסך FULL HD שידורי כבלים דיגיטליים יראו פחות איכותיים מבמסכי HD READY .................
מחכה לתשובות,עזרה.......
תודה רבה אנשים טובים.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא צריך FHD אם אתה לא הולך לצפות בFHD ההפך זה רק יכול להוריד את האיכות כי אז התמונה נמתחת יותר.
חברים שוב חזרתי לקבלת עזרה.
קודם כל תודה מראש לכל העוזרים...........
אני מתלבט בין קנייה של מסך LCD של חברת PRIMEVIEW, בגודל 37' FHD במחיר של בערך 7500 ש"ח , לבין מסך HDR של חברה אחרת (עם נטייה גדולה יותר לטושיבה) במחיר זהה,או אף נמוך יותר בגודל 42'.
מרחק צפייה כ-3 מטר.
שימוש במסך:
80%-90% לצפייה בטלויזיה (עוד לא סגור,אבל עם יותר נטייה ל YES) , גם כאן אני אשמח שמישהו ייעץ לי לאיזו חברה עדיף להתחבר לקבלת שיודר איכותי יותר.
20%-10% לצפייה ב DVD ,PIONERR DV-400.
אולי בעתיד גם אחבר אותו למחשב,לצפייה ישירה בסרטים....
תודה רבה לכל העוזרים....
קודם כל תודה מראש לכל העוזרים...........
אני מתלבט בין קנייה של מסך LCD של חברת PRIMEVIEW, בגודל 37' FHD במחיר של בערך 7500 ש"ח , לבין מסך HDR של חברה אחרת (עם נטייה גדולה יותר לטושיבה) במחיר זהה,או אף נמוך יותר בגודל 42'.
מרחק צפייה כ-3 מטר.
שימוש במסך:
80%-90% לצפייה בטלויזיה (עוד לא סגור,אבל עם יותר נטייה ל YES) , גם כאן אני אשמח שמישהו ייעץ לי לאיזו חברה עדיף להתחבר לקבלת שיודר איכותי יותר.
20%-10% לצפייה ב DVD ,PIONERR DV-400.
אולי בעתיד גם אחבר אותו למחשב,לצפייה ישירה בסרטים....
תודה רבה לכל העוזרים....
למה לך FHD אם אתה לא רואה אפילו HD?! שידורים רגילים כמו יס ודיוידי יראו הרבה יותר גרוע על FHD מאשר HDR
בכלל,אם זה השמושים שלך,למה LCD ?
אם אתה מתעקש על LCD ,לך על הטושיבה הזאת..C3500
בכלל,אם זה השמושים שלך,למה LCD ?
אם אתה מתעקש על LCD ,לך על הטושיבה הזאת..C3500
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?