תגובות לסקירת מסך LCD 42 של פיליפס - CINEOS 9632
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מצטרף לשאלתו של israeli2k, האם הפיליפס עדיפה מהKURU בצפיית תוכן HD וDVD ממרחק צפיה של 3 מטר למסך 42 אינץ
ועוד שאלה, מבחינת מבחן הזמן, למי יש איכות תמונה אשר תשרוד יותר זמן
(full HD לא רלוונתי כלכך בגלל גודל מסך ומרחק צפיה)
ותודה על הסקירה המצויינת
ועוד שאלה, מבחינת מבחן הזמן, למי יש איכות תמונה אשר תשרוד יותר זמן
ותודה על הסקירה המצויינת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
פרוסטי,
כאמור, המסכים שנבדקו היו שונים לחלוטין - גדלים שונים, רזולוציות שונות.
איך אפשר להשוות מוצר HD READY למסך FULL HD. תגיד מה הצרכים ואגיד לך מה עדיף.
הפיוניר היתה מאוד מוצלחת. גם הפיליפס היתה מאוד מוצלחת. שניהם מאוד מוצלחים.... לא שמתי אותם זה לצד זה כך שאני לא יודע מי מהם אני מעדיף תחת אותם תנאים...
היתרון של ה-LCD ברור (אין צריבה, יש יותר פרטים), היתרון של ה-428 גם ברור (יחס ניגודיות אבסלוטי טוב יותר). אז מי עדיף?
כל אחד צריך להחליט מה חשוב לו יותר...
כאמור, המסכים שנבדקו היו שונים לחלוטין - גדלים שונים, רזולוציות שונות.
איך אפשר להשוות מוצר HD READY למסך FULL HD. תגיד מה הצרכים ואגיד לך מה עדיף.
הפיוניר היתה מאוד מוצלחת. גם הפיליפס היתה מאוד מוצלחת. שניהם מאוד מוצלחים.... לא שמתי אותם זה לצד זה כך שאני לא יודע מי מהם אני מעדיף תחת אותם תנאים...
היתרון של ה-LCD ברור (אין צריבה, יש יותר פרטים), היתרון של ה-428 גם ברור (יחס ניגודיות אבסלוטי טוב יותר). אז מי עדיף?
כל אחד צריך להחליט מה חשוב לו יותר...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז אם כך אני מחפש להשקיעה את מירב כספי בטלויזיה אשר תתן לי את החiוית הצפיה הטובה ביותר, זאת אומרת עומק צבעים ועומק התמונה, תלת-מימדיות של התמונה וכמה שפחות ARTIFACTS
השימוש העיקרי יהיה לסלון- מרחק צפיה ~3.3~ מטר וגודל 42.
40% Yes
YesHD 20%
DVD 30%
HD-DVD 10% \בלו ריי\שידור HD דרך VGA של הלפטופ (HP 6000) במידה וזה אפשרי
מבחינתי איכות הכללית של התמונה יותר חשובה מFULL HD, הרי ממה שקראתי והמעט שראיתי הוא שקשה להבחין בFULL HD במסך 42 ממרחק של 3+ מטר
תודה על העזרה!
השימוש העיקרי יהיה לסלון- מרחק צפיה ~3.3~ מטר וגודל 42.
40% Yes
YesHD 20%
DVD 30%
HD-DVD 10% \בלו ריי\שידור HD דרך VGA של הלפטופ (HP 6000) במידה וזה אפשרי
מבחינתי איכות הכללית של התמונה יותר חשובה מFULL HD, הרי ממה שקראתי והמעט שראיתי הוא שקשה להבחין בFULL HD במסך 42 ממרחק של 3+ מטר
תודה על העזרה!
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

ben16,
כל המסכים שנבדקו עד כה קיבלו סקירה.
אם יש מסך שאתה לא רואה בחיפוש, סביר להניח שפשוט לא בדקנו אותו עדיין.
כל המסכים שנבדקו עד כה קיבלו סקירה.
אם יש מסך שאתה לא רואה בחיפוש, סביר להניח שפשוט לא בדקנו אותו עדיין.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
עופר
צפיתי במסך הפיליפס בחנות ולידו היה הקורו 428 ממרחק של כ3-3.5 מטר
הבדלי התמונה (בעיקר SD) היו חד משמעית לטובת הפיוניר
(יכול להיות שמדובר בחוסר כיול?)
העניין הוא שזה לא מסתדר לי עם הביקורת המצויינת שכתבת על הפיליפס
במיוחד לאחר שראיתי שהוא קיבל ממך את הציון 8.5 בשידורי SD...(אותו ציון שקיבל הפיוניר)
השאלה שנשאלת במיוחד לגבי שידורי SD וDVD רגיל האם באמת קיים פער כל כך גדול בין המסכים (אם בכלל?) או שמא באמצעות כיול נכון ניתן להגיע לתוצאות זהות פחות או יותר?
צפיתי במסך הפיליפס בחנות ולידו היה הקורו 428 ממרחק של כ3-3.5 מטר
הבדלי התמונה (בעיקר SD) היו חד משמעית לטובת הפיוניר
(יכול להיות שמדובר בחוסר כיול?)
העניין הוא שזה לא מסתדר לי עם הביקורת המצויינת שכתבת על הפיליפס
במיוחד לאחר שראיתי שהוא קיבל ממך את הציון 8.5 בשידורי SD...(אותו ציון שקיבל הפיוניר)
השאלה שנשאלת במיוחד לגבי שידורי SD וDVD רגיל האם באמת קיים פער כל כך גדול בין המסכים (אם בכלל?) או שמא באמצעות כיול נכון ניתן להגיע לתוצאות זהות פחות או יותר?
פיליפס 7762
שלום,
אתמול צפיתי בשידורי טלוויזיה ב-7762. איכות הצפייה הייתה חלשה (ריצודים, פיקסליזציה, אי יכולת של המעבד לעמוד בקצבים מהירים - לדוגמא: כשיש פיצוצים). אני מניח שהסוכן כיוון את הטלוויזיה לאיכות צפיה מרבית ב-HD ו/או ב-DVD איכותיים. איך ניתן לכוון/כייל את הטלוויזיה כך שתציג איכות תמונה טובה בשידורי טלוויזיה רגילים? או, שמא, לא ניתן לעשות כן?
חוץ מזה, איך הטלוויזיה הזו יחסית לSamsung Q91 בצפייה בשידורי טלוויזיה?
תודה,
רועי
אתמול צפיתי בשידורי טלוויזיה ב-7762. איכות הצפייה הייתה חלשה (ריצודים, פיקסליזציה, אי יכולת של המעבד לעמוד בקצבים מהירים - לדוגמא: כשיש פיצוצים). אני מניח שהסוכן כיוון את הטלוויזיה לאיכות צפיה מרבית ב-HD ו/או ב-DVD איכותיים. איך ניתן לכוון/כייל את הטלוויזיה כך שתציג איכות תמונה טובה בשידורי טלוויזיה רגילים? או, שמא, לא ניתן לעשות כן?
חוץ מזה, איך הטלוויזיה הזו יחסית לSamsung Q91 בצפייה בשידורי טלוויזיה?
תודה,
רועי
עופר והשאר שלום
לאחר עיון עמוק באתר ובשירשורים (כולל זה) שמתי לב שאין כמעט התייחסות ל- SHARP. האם יש סיבה לכך?
התרשמתי עמוקות מהפיליפסוצהסקירה המיקצועית ואני בדילמה מול LC42X20E SHARP ( קרוב ל- 4k פחות)
מישהו יכול לחוות דעה?
תודה מראש
לאחר עיון עמוק באתר ובשירשורים (כולל זה) שמתי לב שאין כמעט התייחסות ל- SHARP. האם יש סיבה לכך?
התרשמתי עמוקות מהפיליפסוצהסקירה המיקצועית ואני בדילמה מול LC42X20E SHARP ( קרוב ל- 4k פחות)
מישהו יכול לחוות דעה?
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

comverse,
אם יש שאלות על SHARP, אז אתה מוזמן לשאול אותם בשרשור יעודי שלו (ולא בשרשור של מסך של פיליפס).
אם יש שאלות על SHARP, אז אתה מוזמן לשאול אותם בשרשור יעודי שלו (ולא בשרשור של מסך של פיליפס).
עופר ,תגיד לי למה יש אנשים שלא מסכימים איתך לגבי איכות השידור של ה9632 יחסית לקורו ?מבחינתי אם נתת ציון זהה לשני המסכים אז אפשר לגיד ששניהם באותו איכות .האם מה שאומרים שה9632 לא מתקרב בכלל לרמת הקורו בשני מקורות שידור נכון ?או שאנשים לא מוכנים לשמוע או להשתכניע שמסכי lcd סוגרים מיום ליום על מסכי פלאזמה ואכן יש חיה כזאת שכן יכולה להתחרות במסכי פלאזמה ולתת אותו איכות?אתה יכול להבהיר את העניין?
- oferlaor
- מנהל

hassan,
אני לא מחזיק את האמת הצרופה בידי - דעתי היא אך ורק דעתי ולכן אני לא יכול להתווכח עם דעותיהם של אחרים. אנשים יכולים להסכים איתי או לא להסכים איתי, אני לא יכול וגם לא צריך להיות להם קטגור או סנגור...
לגבי המשמעות של הציון. הציון אינו משקף את המציאות באופן מלא. אם הוא היה משקף את כל מה שאפשר לדעת על מסך, אז הסקירות שלנו היו נראות כך:
זה התמונות של המסך, וזה הציון.
העובדה היא שאני גם טורח לכתוב על המסכים... הציון זה החלק שהכי קשה לי איתו במאמרים, ולמי שזכור לא היו ציונים בשנתיים הראשונות של האתר ולא מסיבה שרירותית...
הציון משקף את הדירוג של המסכים ביחס למיטב שיש להציע היום.
שנה הבאה יגיע מסך אחר שיקבל ציון 9 והוא יהיה טוב יותר משניהם. אם הייתי מדרג היום מסכים שלפני שנתיים היו הטובים ביותר וקיבלו את הציון הטוב ביותר, הוא בהכרח היה נמוך יותר היום לאחר שהטכנולוגיה ואיכות התמונה השתפרה.
גם KURO וגם המסך הזה של פיליפס הם אינם כליל השלמות. לכל אחד מהם יש חסרונות. ל-428, לדוגמא, אין NR, היא לא FHD ואין לה תמיכה ב-100HZ... גם לפיליפס יש חסרונות, היא לא זולה והיחס ניגודיות ה-ANSI שלה נמוך מזה של פיוניר לדוגמא.
איכות זה לא מדד אבסלוטי אלא אוסף פרמטרים שונים, שכולל ניגודיות, תפעול ועוד אלף פרמטרים שונים.
אם אתה שואל האם מסכי LCD מהדור האחרון יגרמו לעונג עבור רוכשיהם כמו ה-KURO, אז התשובה היא כן.
יש דברים שהמסך הזה, לצורך העניין, עושה טוב יותר מה-KURO, ויש דברים שהוא עושה פחות טוב...
אני לא מחזיק את האמת הצרופה בידי - דעתי היא אך ורק דעתי ולכן אני לא יכול להתווכח עם דעותיהם של אחרים. אנשים יכולים להסכים איתי או לא להסכים איתי, אני לא יכול וגם לא צריך להיות להם קטגור או סנגור...
לגבי המשמעות של הציון. הציון אינו משקף את המציאות באופן מלא. אם הוא היה משקף את כל מה שאפשר לדעת על מסך, אז הסקירות שלנו היו נראות כך:
זה התמונות של המסך, וזה הציון.
העובדה היא שאני גם טורח לכתוב על המסכים... הציון זה החלק שהכי קשה לי איתו במאמרים, ולמי שזכור לא היו ציונים בשנתיים הראשונות של האתר ולא מסיבה שרירותית...
הציון משקף את הדירוג של המסכים ביחס למיטב שיש להציע היום.
שנה הבאה יגיע מסך אחר שיקבל ציון 9 והוא יהיה טוב יותר משניהם. אם הייתי מדרג היום מסכים שלפני שנתיים היו הטובים ביותר וקיבלו את הציון הטוב ביותר, הוא בהכרח היה נמוך יותר היום לאחר שהטכנולוגיה ואיכות התמונה השתפרה.
גם KURO וגם המסך הזה של פיליפס הם אינם כליל השלמות. לכל אחד מהם יש חסרונות. ל-428, לדוגמא, אין NR, היא לא FHD ואין לה תמיכה ב-100HZ... גם לפיליפס יש חסרונות, היא לא זולה והיחס ניגודיות ה-ANSI שלה נמוך מזה של פיוניר לדוגמא.
איכות זה לא מדד אבסלוטי אלא אוסף פרמטרים שונים, שכולל ניגודיות, תפעול ועוד אלף פרמטרים שונים.
אם אתה שואל האם מסכי LCD מהדור האחרון יגרמו לעונג עבור רוכשיהם כמו ה-KURO, אז התשובה היא כן.
יש דברים שהמסך הזה, לצורך העניין, עושה טוב יותר מה-KURO, ויש דברים שהוא עושה פחות טוב...