בעקרון יס לוקחים
השוואה בוואלה בין יס להוט ב -HD
תסכל שוב בכותרת ,הסתכלת .........
בעקבות המאמר- שאלות נוספות
ירדה לי אבן מהלב.... שבוע שעבר הייתי במרחק של שיחת טלפון ליס בבקשה להתחבר ל-HD,אבל אז גיליתי לתדהמתי שהם דורשים לחייב אותי להתחבר לגולד וללייב בתמורה ל-5 HD. שום דבר לא הפריע, אבל אחרי הדרישה הזאת קיבלתי רגליים קרות והחלטתי לסבול בשקט ולחכות.... ואז פורסם המאמר הזה והחזיר אותי לתמונה. ישר טלפון ליס, ואכן - לא גולד, לא לייב ולא נעליים.... עוד שבוע אני בפנים !!
עוד כמה שאלות בקשר לממיר:
1. למה ה -5 HD לא משודר ב- DD ? כל השידורים בסטריאו ? האם זו מגבלה תוכנתית ??
2. בשוליים של המאמר נאמר שה-HDMI לא מעביר 5.1, רק סטריאו. זה אומר שיהיה צורך בחיבור נוסף של כבל אופטי \ קואקסלי ? האם יש הגדרת אודיו נפרדת גם ליציאת HDMI וגם ליציאת אופטי \ קואקסלי ? איך הם אמורים לעבוד ביחד ?
עוד כמה שאלות בקשר לממיר:
1. למה ה -5 HD לא משודר ב- DD ? כל השידורים בסטריאו ? האם זו מגבלה תוכנתית ??
2. בשוליים של המאמר נאמר שה-HDMI לא מעביר 5.1, רק סטריאו. זה אומר שיהיה צורך בחיבור נוסף של כבל אופטי \ קואקסלי ? האם יש הגדרת אודיו נפרדת גם ליציאת HDMI וגם ליציאת אופטי \ קואקסלי ? איך הם אמורים לעבוד ביחד ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לגבי LIVE/GOLD, אני אוריד לך עוד אבן. גם אם התחייבת במסגרת החיבור ל-HD ליס לייב וגולד, הם יאפשרו לך "להתחרט" ולבטל אותם בלי לבטל את נושא ה-HD, כך שגם אם היית מזמין היית באותו מצב, אל חשש.
היה חשוב להזכיר את הסיפור הזה, כי מי שלא יודע, לא ידע לבטל ביס אם הוא לא באמת מעוניין בערוצים הללו.
1. כי התוכן לא מצולם בחו"ל עם 5.1 ...
2. זה כנראה נושא של תוכנה. אכן לא ניתן כרגע לקבל יותר מסטריאו (PCM 2 CH) על גבי כבל ה-HDMI. טכנית סביר להניח שזה ניתן לתיקון, אבל כרגע זו מגבלה בממיר. לכן באמת צריך כבל קואקס / אופטי.
כרגע אין קונפיגורציה שונה לאודיו ב-HDMI ול-אופטי/קואקס - הפרמטרים בממיר משפיעים רק על הקואקס/אופטי ולא על ה-HDMI שתמיד מעביר PCM 2 CH.
אגב, לממיר יש גם LIPSYNC DELAY למי שאין את זה ברסיבר!
היה חשוב להזכיר את הסיפור הזה, כי מי שלא יודע, לא ידע לבטל ביס אם הוא לא באמת מעוניין בערוצים הללו.
1. כי התוכן לא מצולם בחו"ל עם 5.1 ...
2. זה כנראה נושא של תוכנה. אכן לא ניתן כרגע לקבל יותר מסטריאו (PCM 2 CH) על גבי כבל ה-HDMI. טכנית סביר להניח שזה ניתן לתיקון, אבל כרגע זו מגבלה בממיר. לכן באמת צריך כבל קואקס / אופטי.
כרגע אין קונפיגורציה שונה לאודיו ב-HDMI ול-אופטי/קואקס - הפרמטרים בממיר משפיעים רק על הקואקס/אופטי ולא על ה-HDMI שתמיד מעביר PCM 2 CH.
אגב, לממיר יש גם LIPSYNC DELAY למי שאין את זה ברסיבר!