השוואה בוואלה בין יס להוט ב -HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dudy3 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
הצטרף: אפריל 2005
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

http://computers.walla.co.il/?w=//1213377
בעקרון יס לוקחים (i)
מכל מלמדיי השכלתי

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

dudy3 כתב:http://computers.walla.co.il/?w=//1213377
בעקרון יס לוקחים (i)
...
תסכל שוב בכותרת ,הסתכלת ......

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

בעקבות המאמר- שאלות נוספות

שליחה #3 

ירדה לי אבן מהלב.... שבוע שעבר הייתי במרחק של שיחת טלפון ליס בבקשה להתחבר ל-HD,אבל אז גיליתי לתדהמתי שהם דורשים לחייב אותי להתחבר לגולד וללייב בתמורה ל-5 HD. שום דבר לא הפריע, אבל אחרי הדרישה הזאת קיבלתי רגליים קרות והחלטתי לסבול בשקט ולחכות.... ואז פורסם המאמר הזה והחזיר אותי לתמונה. ישר טלפון ליס, ואכן - לא גולד, לא לייב ולא נעליים.... עוד שבוע אני בפנים !!
עוד כמה שאלות בקשר לממיר:
1. למה ה -5 HD לא משודר ב- DD ? כל השידורים בסטריאו ? האם זו מגבלה תוכנתית ??
2. בשוליים של המאמר נאמר שה-HDMI לא מעביר 5.1, רק סטריאו. זה אומר שיהיה צורך בחיבור נוסף של כבל אופטי \ קואקסלי ? האם יש הגדרת אודיו נפרדת גם ליציאת HDMI וגם ליציאת אופטי \ קואקסלי ? איך הם אמורים לעבוד ביחד ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

לגבי LIVE/GOLD, אני אוריד לך עוד אבן. גם אם התחייבת במסגרת החיבור ל-HD ליס לייב וגולד, הם יאפשרו לך "להתחרט" ולבטל אותם בלי לבטל את נושא ה-HD, כך שגם אם היית מזמין היית באותו מצב, אל חשש.

היה חשוב להזכיר את הסיפור הזה, כי מי שלא יודע, לא ידע לבטל ביס אם הוא לא באמת מעוניין בערוצים הללו.

1. כי התוכן לא מצולם בחו"ל עם 5.1 ...

2. זה כנראה נושא של תוכנה. אכן לא ניתן כרגע לקבל יותר מסטריאו (PCM 2 CH) על גבי כבל ה-HDMI. טכנית סביר להניח שזה ניתן לתיקון, אבל כרגע זו מגבלה בממיר. לכן באמת צריך כבל קואקס / אופטי.

כרגע אין קונפיגורציה שונה לאודיו ב-HDMI ול-אופטי/קואקס - הפרמטרים בממיר משפיעים רק על הקואקס/אופטי ולא על ה-HDMI שתמיד מעביר PCM 2 CH.

אגב, לממיר יש גם LIPSYNC DELAY למי שאין את זה ברסיבר!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”