הגעתי להחלטה שאלה שני הדגמים מעניינים אותי, עקרונית כבר הזמנתי את הפיליפס אבל אני עדיין יכול להתחרט.
השימוש בעיקר הוא HOT חיבור למחשב וצפייה בדיוידי.
מה אתם אומרים? אשמח לעזרה מהירה, מחר הטלויזיה (פיליפס) אמורה להגיע ואני עדיין יכול לבטל את העסקה ( התחייבו לי לזה).
המחיר של הפיליפס כולל הובלה והתקנה של טכנאי של החברה +מתקן תלייה לקיר (מתנה)
8690 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577479 כדאי?
lcd 37 לסלון sharp wd1e או philips pf7332
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש את ה sharp wd1e ב 32. למיטב ידיעתי ל פיליפס אין חיבור VGA למחשב אז תהיה חייב לחבר ב HDMI (בהנחה שיש לך במחשב אין בעיה ) אבל לפיליפס אין גם NR שלשארפ יש דרך ה VGA אז זה יפגע לך בחיבור למחשב.
בדיוידי חיברתי את ההשארפ עם כבל SVIDEO של MONSTER לSCART עם מתאם מסיבות שהיה לי את הכבל ורציתי להפטר ממנו ורואים ממש טוב.. למרות שהדיוידי לא מי יודע מה (APEX)
וHOT זה HOT.. תמיד ***.. ראיתי את הפיליפס 331 אצל חבר ואני יכול להגיד רק 2 דברים.. הוט ראו סבבה באופן שווה לפי דעתי לשארפ אבל מחשב ראו פשוט גרוע.. אולי כי לא הגדיר טוב.. לא נשארתי מספיק זמן.. התמונה היתה blur (שכחתי בעברית
)
בדיוידי חיברתי את ההשארפ עם כבל SVIDEO של MONSTER לSCART עם מתאם מסיבות שהיה לי את הכבל ורציתי להפטר ממנו ורואים ממש טוב.. למרות שהדיוידי לא מי יודע מה (APEX)
וHOT זה HOT.. תמיד ***.. ראיתי את הפיליפס 331 אצל חבר ואני יכול להגיד רק 2 דברים.. הוט ראו סבבה באופן שווה לפי דעתי לשארפ אבל מחשב ראו פשוט גרוע.. אולי כי לא הגדיר טוב.. לא נשארתי מספיק זמן.. התמונה היתה blur (שכחתי בעברית
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הדגם של פיליפס שציינת ישן מהדגם שהזמנתי..
בכל מקרה אני צריך לבדוק אם יש או אין vga
בכל מקרה אני צריך לבדוק אם יש או אין vga
Why so serious?