Power
אז ככה קראתי כמה מאמרים על זה שפאוור אין לו הרבה השפעה על המוזיקה כי הוא רק מגביר את האות לקדם מגבר ורמקול יש יותר השפעה ומצד שני יש כאלה שאומרים דווקא שכל פאוור הוא מתאים לסגנון מוזיקה שונה.. אז ככה:
אני שומע מוזיקה אלקטרונית\היפ\וגם טיפה מוזיקה מאוזנת יותר וברשותי רמקולם סרווין וגה e712 היית מעוניין לשדך להם פאוור מתאים שיהיה מחובר לpreout של הרסיבר, rotel rb1070 יתאים ? איזה סוגי פאוורים יתאימו ?
*יש לציין כי אני לא יכול לשמוע סוגי מגברים(אין פה שום חנות סטראו) אני צריך המלצה כללית וחוות דעת לגבי הפאוור הנ"ל..
בתודה:אורן
אני שומע מוזיקה אלקטרונית\היפ\וגם טיפה מוזיקה מאוזנת יותר וברשותי רמקולם סרווין וגה e712 היית מעוניין לשדך להם פאוור מתאים שיהיה מחובר לpreout של הרסיבר, rotel rb1070 יתאים ? איזה סוגי פאוורים יתאימו ?
*יש לציין כי אני לא יכול לשמוע סוגי מגברים(אין פה שום חנות סטראו) אני צריך המלצה כללית וחוות דעת לגבי הפאוור הנ"ל..
בתודה:אורן
כדאי שתגדיר גם מסגרת תקציב .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפאוור השפעה גדולה מאוד על הסאונד,הוא לא רק מגביר את האות,הוא עובד עם זרמים שונים והתנגדויות שונות מאשר כל רסיבר או מגבר, לפאוור יש כוח,הרבה כוח,ולכן הוא מניע את הרמקול טוב יותר מכל רסיבר או מגבר.
עם פאוור קשה מאוד להגיע לעיוותים,והרמקול מחזיק ווליום בצורה אחרת מאשר רסיבר או מגבר.
פאוור זה כוח,אבל גם דינאמיות,ויכולת לדחוף רמקולים, הרמקולים נשמעים אחרת,עם פאוור או בלי.
עם פאוור קשה מאוד להגיע לעיוותים,והרמקול מחזיק ווליום בצורה אחרת מאשר רסיבר או מגבר.
פאוור זה כוח,אבל גם דינאמיות,ויכולת לדחוף רמקולים, הרמקולים נשמעים אחרת,עם פאוור או בלי.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
וואו לקחתם את זה רחוק.
פאוור הוא סה"כ מגבר נטו. אין לו שליטה על ווליום וכניסות מרובות.
זה בעצם הכל.
העניין היחיד הוא שפאוור בנוי לרוב ככה כדי לספק לרמקול כח עבודה גדול יותר ויציב יותר ללא עלות כספית נוספת של כל חלקי הפרה פאוור + שנאים, בידודים נגד השראות ומיני ירקות של העונה.
מה שכן יש לו השפעה מכרעת על הצליל כמו לכל יצור שמייצר גל קול כלשהו. אם היה מגבר שאין לו השפעה על משהו הוא היה הופך למגבר אידיאלי. באותו רגע תורת שימור האנרגיה בפיזיקה הייתה קופצת מכלבו שלום.
פאוור הוא סה"כ מגבר נטו. אין לו שליטה על ווליום וכניסות מרובות.
זה בעצם הכל.
העניין היחיד הוא שפאוור בנוי לרוב ככה כדי לספק לרמקול כח עבודה גדול יותר ויציב יותר ללא עלות כספית נוספת של כל חלקי הפרה פאוור + שנאים, בידודים נגד השראות ומיני ירקות של העונה.
מה שכן יש לו השפעה מכרעת על הצליל כמו לכל יצור שמייצר גל קול כלשהו. אם היה מגבר שאין לו השפעה על משהו הוא היה הופך למגבר אידיאלי. באותו רגע תורת שימור האנרגיה בפיזיקה הייתה קופצת מכלבו שלום.
היו לי רמקולים כמו שלך עד לפני כמה חודשים.
מגבר כוח אתה לא צריך.מה שאתה צריך זה nad372
שהולך ניפלא עים הרמקול שלך או הרמן קרדון 3480
שני המגברים האלה יאזנו את הרמקול שלך (כמה שאפשר)
בטוויטר ובמיד.
אני מכרתי אותם לאחר שכמעט ועשיתי נזק לאוזניים שלי ושל הבנות שלי.
מגבר כוח אתה לא צריך.מה שאתה צריך זה nad372
שהולך ניפלא עים הרמקול שלך או הרמן קרדון 3480
שני המגברים האלה יאזנו את הרמקול שלך (כמה שאפשר)
בטוויטר ובמיד.
אני מכרתי אותם לאחר שכמעט ועשיתי נזק לאוזניים שלי ושל הבנות שלי.
אחד הסיבות שאני רוצה להשתמש בפאוור הוא גם שאני מזין את הרסיבר למצב שלא pure direct או סטראו הכוח הולך טיפה לאיבוד, וגם כמובן לשפר את איכות הסטראו.
קניה של מגבר 2 ערוצים לא יעילה כ"כ(הרסיבר שלי לא רע במצב סטראו) אם כבר נביא איזה פאוור חמוד, אני מאמין שהוא יחף את הרמקולים בצורה טובה יותר .
מה לגבי הרוטל הנ"ל ?
קניה של מגבר 2 ערוצים לא יעילה כ"כ(הרסיבר שלי לא רע במצב סטראו) אם כבר נביא איזה פאוור חמוד, אני מאמין שהוא יחף את הרמקולים בצורה טובה יותר .
מה לגבי הרוטל הנ"ל ?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
א. לא הבנתי כלום ממה שכתבת, מומלץ בשביל לקבל עזרה רצינית באתר לעבור על ההודעות ולבדוק שהן כתובות בשפה ברורה ורהוטה.
ב. הרמקול שלך הוא סופר נציל ובנוסף הוא של 50RMS במקור, יש סיכוי טוב שתשרוף אותו ככה יפה עם מגבר פאוור חזק מדיי.
ב. הרמקול שלך הוא סופר נציל ובנוסף הוא של 50RMS במקור, יש סיכוי טוב שתשרוף אותו ככה יפה עם מגבר פאוור חזק מדיי.
תראה בגדול הרמקולים שלך (CERWIN VEGA E 712) הם לא קשים לדחיפה, אבל מה שכן הם רמקולים אגרסיבים שדורשים מגבר אנרגטי אז הייתי מציע לך לקנות מגבר כח יד 2 תנסה את הדגמים ROTEL RB 980\990 המחירים שלהם יחסית נוחים והם מגברים טובים מאד או תנסה למצוא מגבר סטריאו ,גם למגבר סטריאו ואפילו לרסיבר סטריאו יכול להיות הרבה כח וגם סאונד טוב.
אורי_ו כתב:א. לא הבנתי כלום ממה שכתבת, מומלץ בשביל לקבל עזרה רצינית באתר לעבור על ההודעות ולבדוק שהן כתובות בשפה ברורה ורהוטה.
ב. הרמקול שלך הוא סופר נציל ובנוסף הוא של 50RMS במקור, יש סיכוי טוב שתשרוף אותו ככה יפה עם מגבר פאוור חזק מדיי....
א. וואלה אני עדיין לא רושם ביפנית .. תסביר מה לא מובן ואני יחזור על זה שנית.
ב. 50rms ? אתה מתכוון ל 300 rms .
אורן
סרווין זה רמקול מאד מאד נציל מגבר כוח לדעתי מיותר.
אתה צריך מגבר שלא מוציא הרבה בגבוהים.
בזמנו שהיה לי סרווין לא התאימה לו הגברה של ימהה
או דנון וגם לא של רוטל.מפני שלמגברים האלה יש דגש על צלילים גבוהים.
לעומת זאת נאד והרמן קרדון אין להם טרבל חריף כך שהרמקול פחות צורם.
אלה לפחות הנסיונות שאני עשיתי.
סרווין זה רמקול מאד מאד נציל מגבר כוח לדעתי מיותר.
אתה צריך מגבר שלא מוציא הרבה בגבוהים.
בזמנו שהיה לי סרווין לא התאימה לו הגברה של ימהה
או דנון וגם לא של רוטל.מפני שלמגברים האלה יש דגש על צלילים גבוהים.
לעומת זאת נאד והרמן קרדון אין להם טרבל חריף כך שהרמקול פחות צורם.
אלה לפחות הנסיונות שאני עשיתי.
אורי אני לא יודע איפה ראיתה שזה רמקול של 50 וואט
http://www.cerwinvega.com/VE12F.php אני רואה שזה Peak Power Handling: 300 watts , מה זה Peak ? אשמח לדעת.
בכל אופן הרמקולים האלה היו מחובים לפאוור של adcom gfa5400 ולא קרה להם כלום רק לאוזניים, כמובן שאני לא יחבר פאוור של 300 rms לכל צד.
http://www.cerwinvega.com/VE12F.php אני רואה שזה Peak Power Handling: 300 watts , מה זה Peak ? אשמח לדעת.
בכל אופן הרמקולים האלה היו מחובים לפאוור של adcom gfa5400 ולא קרה להם כלום רק לאוזניים, כמובן שאני לא יחבר פאוור של 300 rms לכל צד.