מה שחבל לי שמאות אם לא אלפי אנשים עוברים שמה רואים את זה וחושבים שזה HD, זה פשוט הורס את מה שכל חובב HD נלחם עבורו, אם מישהו מYES קורא את השרשור הזה אז נא לתקן את האבל הזה.
שידורי HD של Yes בושה לHigh Definition
טוב ככה, אתמול הייתי בעזריאלי אז הלכתי כמובן לראות את הדוכן של YES HD
ואני חייב להגיד שראו על המסך FULL HD של טושיבה בצורה מזעזעת, יש לי בבית את ה42LB7RF גם מסך FULL HD ושאני משדר לו מהמחשב 720P פשוט רואים הרבה הרבה יותר טוב וב1080 בכלל, קודם כל התמונה הייתה מאוד מרוחה ועם קפיצות כל כמה שניות, ככה שהיה שם איזה קטע מהיר של לולינים שעשו תרגילים עם דגלים חחח ובקושי היה אפשר להבין במשהו, גם התמונה הייתה מלאה ברעש והפרעות, זה היה פשוט נורא אנשים עמדו ליד המסך ופשוט לא הבינו למה אנשים מתלהבים מHD אז ניסיתי להסביר להם שלא באמת רואים ככה ושזה כנראה תוצאה של טכנאים אהבלים שסידרו את הדוכן, קיצר ניסיתי לראות מה משדר למסך ולא הצלחתי לראות זה היה מוסתר מאחורי הדוכן,
מה שחבל לי שמאות אם לא אלפי אנשים עוברים שמה רואים את זה וחושבים שזה HD, זה פשוט הורס את מה שכל חובב HD נלחם עבורו, אם מישהו מYES קורא את השרשור הזה אז נא לתקן את האבל הזה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה לא מתסכל על הדברים מנקודת מבט נכונה, אתה לא המשתמש שהם מחפשים
הם מחפשים את האנשים שמושגים כמו HD זה עולם חדש בשבילם ועם קצת הסבר ופסיכולוגיה בגרוש הם משכנעים אותו להציג HD על הטלויזיה 22 אינץ CRT שיש לו בסלון...
אני חושב שמי שיצליח להעביר את המספר של משמעות HD בצורה הפשוטה ביותר יזכה בקהל הגדול ביותר
הם מחפשים את האנשים שמושגים כמו HD זה עולם חדש בשבילם ועם קצת הסבר ופסיכולוגיה בגרוש הם משכנעים אותו להציג HD על הטלויזיה 22 אינץ CRT שיש לו בסלון...
אני חושב שמי שיצליח להעביר את המספר של משמעות HD בצורה הפשוטה ביותר יזכה בקהל הגדול ביותר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אגב,
ממה שאני יודע הם לא באמת מציגים תכנים מ-YES HD, כלומר מדובר על HTPC או מקור דומה שמריץ "סימולציה" של YES HD...
גם בהשקה של יס בשילוב עם השקת הקו החדש של טושיבה, התמונה היתה מאוד מגומגמת (כאילו שזה רץ ב-24FPS...) וזה היה כך על כל מסכי טושיבה. זה בבירור לא היה המקור של יס.
חבל מאוד שהם עושים שטויות, במקום לעודד אנשים ולהראות להם מה זה HD אמיתי הם גורמים לאנשים להתרחק מזה כמו מאש...
עדיף שלא יראו בכלל תצוגה, במקרה כזה, לא?
ממה שאני יודע הם לא באמת מציגים תכנים מ-YES HD, כלומר מדובר על HTPC או מקור דומה שמריץ "סימולציה" של YES HD...
גם בהשקה של יס בשילוב עם השקת הקו החדש של טושיבה, התמונה היתה מאוד מגומגמת (כאילו שזה רץ ב-24FPS...) וזה היה כך על כל מסכי טושיבה. זה בבירור לא היה המקור של יס.
חבל מאוד שהם עושים שטויות, במקום לעודד אנשים ולהראות להם מה זה HD אמיתי הם גורמים לאנשים להתרחק מזה כמו מאש...
עדיף שלא יראו בכלל תצוגה, במקרה כזה, לא?
אם ככה הם רוצים להרשים את הלקוחות העתידיים וזה המקסימום איכות שהם יכולים להגיע כשהם מציגים את השירות החדש , אז אולי באמת כדאי להמנע מתצוגות כאלה . מה שבטוח , בצורה כזו , הם לא ימשכו לקוחות .
מה שאני לא מבין למה טכנית יס מרשים לעצמם לעשות את זה ? חסר להם ציוד טוב ? השידורים באמת באיכות גרועה ? זה כאילו לא ממש איכפת להם להרשים את הלקוחות הפוטנציאלים בתמונה איכותית .
זה כמו שבחנות טלויזיות של SONY , SONY היו שמים בתצוגה מסך פגום ועל זה מציגים את הטכנולוגיה הכי חדשה שלהם . זה פשוט זלזול בלקוחות .
מה שאני לא מבין למה טכנית יס מרשים לעצמם לעשות את זה ? חסר להם ציוד טוב ? השידורים באמת באיכות גרועה ? זה כאילו לא ממש איכפת להם להרשים את הלקוחות הפוטנציאלים בתמונה איכותית .
זה כמו שבחנות טלויזיות של SONY , SONY היו שמים בתצוגה מסך פגום ועל זה מציגים את הטכנולוגיה הכי חדשה שלהם . זה פשוט זלזול בלקוחות .
oferlaor כתב:חבל מאוד שהם עושים שטויות, במקום לעודד אנשים ולהראות להם מה זה HD אמיתי הם גורמים לאנשים להתרחק מזה כמו מאש...
עדיף שלא יראו בכלל תצוגה, במקרה כזה, לא?...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לא מסכים.droren כתב:אתה לא מתסכל על הדברים מנקודת מבט נכונה, אתה לא המשתמש שהם מחפשים
אני חושב שמי שיצליח להעביר את המספר של משמעות HD בצורה הפשוטה ביותר יזכה בקהל הגדול ביותר...
חברה שעובדים איתי, ולא ראו HD לפני כן, התרשמו מאד לרעה.
יס וניופאן הכניסו גול עצמי, חבל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כמו שאמרתי -מי שידע להציג את המושג בצורה הפשוטה והקלה ביותר ינצחsam22 כתב:עכשיו הייתי בקניון רמת גן
שצפוף בדרך כלל...
האנשים של יס עומדים משועממים
וזה לא שאין קהל פוטנציאלי
זה פשוט לא בנוי ומוצג נכון...
זה אתגר לא פשוט לאנשי השייווק , אני בעצמי לא יודע איך הייתי משווק את זה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תכנים תכנים תכנים.
מצטער, קצת משעמם לראות 1080 שורות של כלום ..
לדעתי הם היו צריכים להשיק את ה HD על פלטפורמה של תוכן שלא קיים בערוצים הרגילים.
הם סתם שורפים לעצמם את המוצר.
ליאור
מצטער, קצת משעמם לראות 1080 שורות של כלום ..
לדעתי הם היו צריכים להשיק את ה HD על פלטפורמה של תוכן שלא קיים בערוצים הרגילים.
הם סתם שורפים לעצמם את המוצר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יס מבצעת את הקמפיין שלה באופן שגוי.
הייתי השבוע בקניון מלחה בירושלים. היתה שם עמדת הדגמה מגוחכת שאמורה להציג תכני hd. בעמדה זו לא ניתן להבחין כלל באיזשהו ערך מוסף של שירות ה hd.
אנשים מהצד נגשו למוכרנים ובקשו הסבר על השירותים וקיבלו כמובן הסברים שגויים או לא מדוייקים.
אבל החמור מכל מבחינתה של יס: נגשתי למוכרן על מנת להתעניין בשרות. הוא נתן לי הסבר על מדוע כדאי לי לעבור מהוט ליס וכמה חבילת השרות עדיפה. כשהבהרתי לו שאני מתעניין בשידורי hd הוא הסביר לי בכנות... שהשרות לא שווה ולא כדאי לי....
הייתי השבוע בקניון מלחה בירושלים. היתה שם עמדת הדגמה מגוחכת שאמורה להציג תכני hd. בעמדה זו לא ניתן להבחין כלל באיזשהו ערך מוסף של שירות ה hd.
אנשים מהצד נגשו למוכרנים ובקשו הסבר על השירותים וקיבלו כמובן הסברים שגויים או לא מדוייקים.
אבל החמור מכל מבחינתה של יס: נגשתי למוכרן על מנת להתעניין בשרות. הוא נתן לי הסבר על מדוע כדאי לי לעבור מהוט ליס וכמה חבילת השרות עדיפה. כשהבהרתי לו שאני מתעניין בשידורי hd הוא הסביר לי בכנות... שהשרות לא שווה ולא כדאי לי....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
סלח לי, אבל לא הבנתי איך הגעת לזה, ולמה אתה חושב שכזה קשה לשווק את זה..droren כתב:אתה לא מתסכל על הדברים מנקודת מבט נכונה, אתה לא המשתמש שהם מחפשים
אני חושב שמי שיצליח להעביר את המספר של משמעות HD בצורה הפשוטה ביותר יזכה בקהל הגדול ביותר...
תעמיד מסך פלאזמה HD READY באיכות טובה, שים משחק כדורגל מ- HD5, ותראה איך הדוכן מתמלא תוך דקות..
בשביל לקנות את אותם אנשים (שלא מבינים) בטכנולוגיה, צריך רק להציג את התוכן כראוי.
אתה באמת מאמין שינסו למכור HD לבעלי CRT...?גם אם לדעתך הצרכן הישראלי אינו חכם במיוחד, גם לזה יש גבול.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 24/12/2007 16:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
הייתי (ועדיין) מחובר לניסוי,
השידורים באכות טובה מאוד, הפרקים של גיבורים (לצורך השוואה) באכות יותר טובה (לא בהרבה) מהפרקים של ה 720p ברשת.
(לא בדקתי עם מסך full hd אולי בגלל זה ההבדל נראה לי קטן)
לעומת זאת, יש הבדל עצום (!!!!) בשידורי ספורט , בחיים לא ראיתי ככה כדורגל !
פשוט מדהים !
(זה גם הרבה בגלל אכות השידור הזועתית של ספורט לא ב hd)
השידורים באכות טובה מאוד, הפרקים של גיבורים (לצורך השוואה) באכות יותר טובה (לא בהרבה) מהפרקים של ה 720p ברשת.
(לא בדקתי עם מסך full hd אולי בגלל זה ההבדל נראה לי קטן)
לעומת זאת, יש הבדל עצום (!!!!) בשידורי ספורט , בחיים לא ראיתי ככה כדורגל !
פשוט מדהים !
(זה גם הרבה בגלל אכות השידור הזועתית של ספורט לא ב hd)
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הללויהלעומת זאת, יש הבדל עצום (!!!!) בשידורי ספורט , בחיים לא ראיתי ככה כדורגל !
פשוט מדהים !
(זה גם הרבה בגלל אכות השידור הזועתית של ספורט לא ב hd)...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"