המלצה למסך LCD/פלזמה
אנחנו מתכוונים לרכוש מסך LCD/פלזמה.
מרחק הצפייה יהיה כ-3 מטרים.
התקציב? 7-9K ולא מעבר.
עיקר הצפייה (90%) יהיה לשידורי YES.כרגע רגיל, אולי בעתיד HD.
10% נוספים סרטים מDVD ומהמחשב.
קראתי עמודים רבים בפורום וראיתי המלצות על טלויזיות שונות, השאלות שלי :
1. הבנתי שלשידורי טלויזיה עדיף HD READY מאשר FULL HD, אני זוכר שפעם אמרו של HD READY יהיה ניתן בבוא העת להוסיף רכיב שיהפוך אותו לFHD, זכרוני נכון? או ש"אתקע" עם טלויזיה שבעוד שנתיים-שלוש לא תמצה את אותות הטלויזיה כראוי?
2. הייתם הולכים על LCD או פלזמה? הבנתי שפלזמה טובה יותר לשידורי טלויזיה - רק כרגע או גם בHD בעתיד? והאם זה נכון גם לגבי דגמים של מתחת ל40"?
3. להבנתי - כל הרוכש טושיבה FHD מקבל את חבילת YES HD חינם ל-3 שנים, והממיר גם משפר את איכות השידור של הערוצים הרגילים.יש נכון בדבר? והאם יש דגם ממבצע זה שנכנס למחיר שהצבנו לעצמנו או קרוב אליו..?
בכל מקרה - אשמח להמלצותיכם בנושא, אני חושב שאסתמך על פורום זה ועם המסקנות מפה אצא לסבב חנויות בשביל לראות את המסכים בעיניים.
ושאלה אחרונה - ראיתי הרבה המלצות על WD1 או C3000 שהנתונים שלהן על הנייר נראים לא משהו..זה בגלל שהן ישנות או שפשוט לא כדאי להסתמך על הנתונים במקרה הזה? האם הן טובות רק ל TV או גם לסרטים של HD ב DVD?
תודה רבה על העזרה!!
מרחק הצפייה יהיה כ-3 מטרים.
התקציב? 7-9K ולא מעבר.
עיקר הצפייה (90%) יהיה לשידורי YES.כרגע רגיל, אולי בעתיד HD.
10% נוספים סרטים מDVD ומהמחשב.
קראתי עמודים רבים בפורום וראיתי המלצות על טלויזיות שונות, השאלות שלי :
1. הבנתי שלשידורי טלויזיה עדיף HD READY מאשר FULL HD, אני זוכר שפעם אמרו של HD READY יהיה ניתן בבוא העת להוסיף רכיב שיהפוך אותו לFHD, זכרוני נכון? או ש"אתקע" עם טלויזיה שבעוד שנתיים-שלוש לא תמצה את אותות הטלויזיה כראוי?
2. הייתם הולכים על LCD או פלזמה? הבנתי שפלזמה טובה יותר לשידורי טלויזיה - רק כרגע או גם בHD בעתיד? והאם זה נכון גם לגבי דגמים של מתחת ל40"?
3. להבנתי - כל הרוכש טושיבה FHD מקבל את חבילת YES HD חינם ל-3 שנים, והממיר גם משפר את איכות השידור של הערוצים הרגילים.יש נכון בדבר? והאם יש דגם ממבצע זה שנכנס למחיר שהצבנו לעצמנו או קרוב אליו..?
בכל מקרה - אשמח להמלצותיכם בנושא, אני חושב שאסתמך על פורום זה ועם המסקנות מפה אצא לסבב חנויות בשביל לראות את המסכים בעיניים.
ושאלה אחרונה - ראיתי הרבה המלצות על WD1 או C3000 שהנתונים שלהן על הנייר נראים לא משהו..זה בגלל שהן ישנות או שפשוט לא כדאי להסתמך על הנתונים במקרה הזה? האם הן טובות רק ל TV או גם לסרטים של HD ב DVD?
תודה רבה על העזרה!!
1. אכן בשידורים הנוכחיים תראה במסך HDR טוב יותר מאשר במסך FHD. אין דרך להוסיף פיקסלים למסך כך שבעוד שנתיים למשל תשאר עם רזולוציה נחותה מזו של ה - FHD. יש לציין שגם במסך HDR תוכן HD נראה מדהים.
2. במקרה שלך, כאשר העדיפות מופנת לכבלים - פלאזמה נקודה.
3. בגלל ההסדר עם יס, לא הייתי נותן עדיפות לטושיבה. הייתי בודק לעומק מסכים רלוונטים ורוכש את מה שהעין שלי הכי אהבה.
* לאמא שלי מותקן WD1 37 אינצ' - מסך נהדר אך עדיין אני ממליץ לך להתרכז בפלאזמה.
* לסיכומו של ענין, HDR תהיה בחירה מתאימה עבורך. כצרכן כבלים יקח עוד המון זמן להערכתי עד שכל הערוצים ישודרו ב - 1080I (כולל חדשות וכאלה), חזון אחרית הימים לדעתי.
3. בגלל ההסדר עם יס, לא הייתי נותן עדיפות לטושיבה. הייתי בודק לעומק מסכים רלוונטים ורוכש את מה שהעין שלי הכי אהבה.
* לסיכומו של ענין, HDR תהיה בחירה מתאימה עבורך. כצרכן כבלים יקח עוד המון זמן להערכתי עד שכל הערוצים ישודרו ב - 1080I (כולל חדשות וכאלה), חזון אחרית הימים לדעתי.
Dalamber כתב:1. אכן בשידורים הנוכחיים תראה במסך HDR טוב יותר מאשר במסך FHD. אין דרך להוסיף פיקסלים למסך כך שבעוד שנתיים למשל תשאר עם רזולוציה נחותה מזו של ה - FHD. יש לציין שגם במסך HDR תוכן HD נראה מדהים.
* לסיכומו של ענין, HDR תהיה בחירה מתאימה עבורך. כצרכן כבלים יקח עוד המון זמן להערכתי עד שכל הערוצים ישודרו ב - 1080I (כולל חדשות וכאלה), חזון אחרית הימים לדעתי....
קודם כל - תודה רבה על התשובות המהירות!
יש לך מסכי פלאזמה שאתה יכול להמליץ עליהם במסגרת התקציב (7-9K) ?
פלזמה, פלזמה לך רק על פלזמה
אין כמו הפלזמות לראות את שידורי הוט או yes . סרטים מה dvd על אחת כמה וכמה.
לי אין את המוצר שאתה התביתתה אליו ,אבל יש לי משהו קצת פחות בומבסתי בשם ולדעתי לאחר מחקר שוק שעשיתי במשך כחודש הוא לא נופל מאחיו היותר מפורסמים והיא פלזמה של מרנץ 42" דגם m 5 .
מוצר אמין ,תמונה חדה (סוף הדרך),כל החיבורים שאנו צריכים(כולל hd ),רזולוציה שהרבה פלזמות יותר יקרות ושמות מפורסמים לא נותנות ואז בשידורי hd לא יהיה אפקט.
אז הצעה תיבחן גם מוצר שהוא אומנם יותר זול אבל נותן תמורה רבה ל"אגרה".
אין כמו הפלזמות לראות את שידורי הוט או yes . סרטים מה dvd על אחת כמה וכמה.
לי אין את המוצר שאתה התביתתה אליו ,אבל יש לי משהו קצת פחות בומבסתי בשם ולדעתי לאחר מחקר שוק שעשיתי במשך כחודש הוא לא נופל מאחיו היותר מפורסמים והיא פלזמה של מרנץ 42" דגם m 5 .
מוצר אמין ,תמונה חדה (סוף הדרך),כל החיבורים שאנו צריכים(כולל hd ),רזולוציה שהרבה פלזמות יותר יקרות ושמות מפורסמים לא נותנות ואז בשידורי hd לא יהיה אפקט.
אז הצעה תיבחן גם מוצר שהוא אומנם יותר זול אבל נותן תמורה רבה ל"אגרה".
סמסונג Q91
רכשתי לפני חודשיים.
פלזמה מעולה, רואים מצויין טלויזיה, רואים מעולה תכני HD.
3 שנים אחריות.ניגודיות 1:15000.אין סוף אופציות כיול.מחיר סביר 3 כניסית HDMI וכו'...
והכי חשוב- מעבד תמונה שמבטל את אפרט אי הרציפות התנועות מצלמה מהירות שקיים ברוב הפלזמות (כולל פנסוניק).
בקיצור- ממליץ בחום- תמורה מעולה לכסף.
3 שנים אחריות.ניגודיות 1:15000.אין סוף אופציות כיול.מחיר סביר 3 כניסית HDMI וכו'...
והכי חשוב- מעבד תמונה שמבטל את אפרט אי הרציפות התנועות מצלמה מהירות שקיים ברוב הפלזמות (כולל פנסוניק).
בקיצור- ממליץ בחום- תמורה מעולה לכסף.
Re: סמסונג Q91
ראיתי אותה היום בחנות - עוד לפני שהסתכלתי מה הדגם התמונה בה נראתה לי הכי טובה.ofirtv כתב:רכשתי לפני חודשיים.
בקיצור- ממליץ בחום- תמורה מעולה לכסף....
מה שכן - ההשתקפות ממש מעצבנת! לבעלי הפלזמות - זה לא עולה על העצבים?
ראיתי גם LCD של סמסונג R81 של 40" שעבדה יפה מאוד עם יס, כולל כדורגל.