יעוץ לגבי רסיבר + רמקולים לחדר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lioroko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב!

לאחר שרכשתי טלויזיית LCD לחדר (HITACHI 32' דגם A01A) הגיע מהר החשק לרכוש מערכת קולנוע ביתי.
כיון שהיה לי יום הולדת, חבר טוב קנה לי DVD של LG עם יציאת HDMI (דגם DV298H).

עכשיו מה שחסר לי זה רק רסיבר ורמקולים. התקציב שלי מאוד מוגבל ולא יעבור את תקציב ה-800 ש"ח בלחץ. במהלך חיפושים ברשת, שמתי לב לדגם שרשמתי בכותרת שמוצע כרגע במבצע בדיוטי פרי.

מחיר המכשיר הוא זול במפתיע יחסית לרסיבר עם די הרבה כניסות (ה-DVD ממש לא מעניין אותי כיון שכבר יש לי מכשיר טוב בהרבה מהמשולב שמגיע עם הרסיבר). ידוע לי שההספקים לכל ערוץ הם לא בשמים אך החדר שלי קטן גם ככה ולפי המפרט אפשר להגביר 5 רמקולים ככה שלא נראה לי שאצטרך יותר מזה.

רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר והאם התמורה למחיר משתלמת כאן, אודה לכם אם תוכלו לציין יתרונות וחסרונות, בעד ונגד אם לרכוש או לא.
לינק מצורף למפרט הטכני של המכשיר: http://www.sakaldutyfree.co.il/product. ... =23&sId=21

אודה לכם בנוסף, אם תוכלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים בתקציב שבסביבות ה-1000 ש"ח.

תודה, ליאור.
נערך לאחרונה על ידי lioroko ב 24/12/2007 0:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

תקציב ממש נמוך... הלינק שהבאת לא עובד
תכתוב פה את הדגם
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

lioroko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

צר לי על הלינק הקלוקל. עכשיו יש אפשרות להכנס - הלינק תקין.
אני אוסיף עוד כמה פרטים, מדובר בחדר מאוד קטן, 2.5 מטרים על 2.5 מטרים.
אני לא כזה מבין גדול בתחום האודיו לבית ואני אשמח ליעוץ בסיסי מה לעשות. הבקשות שלי הן רמקולים בתקציב ה-1000 ש"ח ורסיבר במחיר שפוי (צריך גם סאב וופר? או שהסאב כבר כלול ברמקולים?). תודה למגיבים ולעוזרים!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”