כרטיס מסך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
שלילי.
אגב royi3449, ל6600GT יש זיכרון של 128 DDR3 והוא מגיע גם עם גרסא של 256 מגה.
למעשה זה הכרטיס הטוב ביותר המשלב עלות מול תועלת.
למעשה זה הכרטיס הטוב ביותר המשלב עלות מול תועלת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לשוק ה-AGP, כן.crusader כתב:שלילי.
למעשה זה הכרטיס הטוב ביותר המשלב עלות מול תועלת....
לשוק ה-PCI-E - לא הייתי ממהר לאמר כך. כיום יש את ה-X800GT שביצועיו טיפה יותר טובים מה-6600GT, וגם עולה פחות. ב-Overclock ה-6600GT יותר טוב, אבל גם את זה אפשר לעבור אם קונים את ה-X800GTO^2 ופותחים לו צינורות, ואז עם OC קטן מגיעים לביצועים של ה-X850XT.
- crusader
- חבר ותיק

MarioMan,
ישנם המון ביקורות והשוואות ברשת בין הכרטיסים הנ"ל.
ה6600GT לוקח בכולם, אבל זה לא הדיון פה.
התמיכה ב HD היא הקלף החשוב שלא קיים כיום בשום כרטיס במחיר שלו שמשלב הן ביצועים והן יכולות HD מלאות.
בנוסף המחיר של X800GT מחברה מכובדת עולה בערך עם לא יותר מה6600GT.
התמיכה ב HD היא הקלף החשוב שלא קיים כיום בשום כרטיס במחיר שלו שמשלב הן ביצועים והן יכולות HD מלאות.
בנוסף המחיר של X800GT מחברה מכובדת עולה בערך עם לא יותר מה6600GT.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

אני בדיוק הולך, אבל כשאחזור אשמח לתת לך כמה השוואות מאתרים שונים על הכרטיסים.crusader כתב:MarioMan,
בנוסף המחיר של X800GT מחברה מכובדת עולה בערך עם לא יותר מה6600GT....
וכשאתה אומר "תמיכה ב-HD", למה בדיוק אתה מתכוון ? להוצאת HD דרך יציאת קומפוננט ?
לגבי חברה מכובדת, Sapphire חברה מאד מכובדת בהתחשב בעובדה שהיא היצרן של הכרטיסים של ATi.
- crusader
- חבר ותיק

MarioMan,
זה בסדר שום השוואה שלא תראה לי לא תצליח לשכנע אותי להחליף את ה7800GTX שלי בכרטיס אחר...
לגבי ה6600GT הוא מספק תמיכ מלאה ב HD הן ע"י חיבור קומפוננט והן ע"י DVI כאשר השניה עדיפה עלי.
אגב סתם לידע כללי גם אתה תמורת סכום סמלי יכול לקנות צ'יפסט של חברת ATI מסדרה שאתה בוחר ולייצר כרטיס מסך הבנוי על הטכנולוגיה של ATI ולקרוא לו X800GT MARIOMAN.
מפה ועד לחשוב ש Sapphire היא חברה איכותית הדרך ארוכה.
למעשה לא תמצא שום ביקורת מאתר של גיימרים שהם מתקרבים בכלל לחברה הזו, וזה לא סתם.
בכל מקרה ולא משנה איך הופכים את זה 6600GT תומך תמיכה מלאה ב HD וזה מה שחשוב פה בסופו של דבר.
זה בסדר שום השוואה שלא תראה לי לא תצליח לשכנע אותי להחליף את ה7800GTX שלי בכרטיס אחר...
לגבי ה6600GT הוא מספק תמיכ מלאה ב HD הן ע"י חיבור קומפוננט והן ע"י DVI כאשר השניה עדיפה עלי.
אגב סתם לידע כללי גם אתה תמורת סכום סמלי יכול לקנות צ'יפסט של חברת ATI מסדרה שאתה בוחר ולייצר כרטיס מסך הבנוי על הטכנולוגיה של ATI ולקרוא לו X800GT MARIOMAN.
למעשה לא תמצא שום ביקורת מאתר של גיימרים שהם מתקרבים בכלל לחברה הזו, וזה לא סתם.
בכל מקרה ולא משנה איך הופכים את זה 6600GT תומך תמיכה מלאה ב HD וזה מה שחשוב פה בסופו של דבר.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

נראה לי שלא כ"כ הבנת.... ATi מצאו חברה קנדית (אם זכור לי נכון) בשם Sapphire, קנו אותה והיא מיצרת כרטיסים שלהם. ככה שבסופו של עניין כשאתה קונה כרטיס של Sapphire אתה קונה כרטיס של ATi.crusader כתב:MarioMan,
זה בסדר שום השוואה שלא תראה לי לא תצליח לשכנע אותי להחליף את ה7800GTX שלי בכרטיס אחר...![]()
בכל מקרה ולא משנה איך הופכים את זה 6600GT תומך תמיכה מלאה ב HD וזה מה שחשוב פה בסופו של דבר....
- crusader
- חבר ותיק

אתה כנראה לא הבנת את מה שאני רשמתי.
כמו Sapphire קיימת עוד מספר חברות בשוק שקונות את הצ'יפסט של ATI ומשווקות אותו תחת השם שלהם.
אני לא יודע האם ATI קנתה אותם או לא, אבל עם הדבר נכון זה רק מחזק את הטענה שלמרות הקניה הם עדיין לא שווים הרבה מעבר לאריזה "יפה".
אני הייתי ממליץ לדבוק בכרטיסים מתוצרת GIGABYTE,ASUS LEADTEK ועוד חברות מכובדות שקיימות בשוק קצת מעבר ל3 שנים.
כמו Sapphire קיימת עוד מספר חברות בשוק שקונות את הצ'יפסט של ATI ומשווקות אותו תחת השם שלהם.
אני לא יודע האם ATI קנתה אותם או לא, אבל עם הדבר נכון זה רק מחזק את הטענה שלמרות הקניה הם עדיין לא שווים הרבה מעבר לאריזה "יפה".
אני הייתי ממליץ לדבוק בכרטיסים מתוצרת GIGABYTE,ASUS LEADTEK ועוד חברות מכובדות שקיימות בשוק קצת מעבר ל3 שנים.