אפשר לחרוג טיפה אם ממש יש צורך. עד 130 בערך.
הן לא צריכות להיות משהו מדהים. פשוט שיהיו טובות ועמידות ושלא ייהרסו מבחינת סאונד ומגעים אחרי מספר חודשים.
מעוניין באוזניות סגורות למחשב , תקציב 100 ש"ח.
כול זה ב 100 שקל ??
אולי בסין .......
נסה אחת מהאוזניות שמוכרים באופיס דיפו...להחזיק מעמד הם בטוח יחזיקו...
מעבר לזה ..... זו כבר שאלה של ....
אני בכל מקרה , משתדל לאמץ את המשפט הסיני החכם : "אני לא מספיק עשיר , לקנות דברים זולים" .
אולי בסין .......
נסה אחת מהאוזניות שמוכרים באופיס דיפו...להחזיק מעמד הם בטוח יחזיקו...
מעבר לזה ..... זו כבר שאלה של ....
אני בכל מקרה , משתדל לאמץ את המשפט הסיני החכם : "אני לא מספיק עשיר , לקנות דברים זולים" .
בתקציב הזה אתה לא צריך אותנו.
בכל אופן אני ממליץ על JVC.
יש לי את HA-G101 והן יושבות ממש טוב על הראש.סגורות ועלו לי 90 שקל במחסני חשמל.איכות צליל לא תקבל בתקציב הנ"ל.לשמוע סרטים יהיה נחמד.מדי פעם אני מעדיף אותם על K518DJ שלי (שעלו פי 4.5) כי הן לא לוחצות על האוזניים.
יש לי את HA-G101 והן יושבות ממש טוב על הראש.סגורות ועלו לי 90 שקל במחסני חשמל.איכות צליל לא תקבל בתקציב הנ"ל.לשמוע סרטים יהיה נחמד.מדי פעם אני מעדיף אותם על K518DJ שלי (שעלו פי 4.5) כי הן לא לוחצות על האוזניים.
אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, ככה שאיכות צליל זה לא קריטי.sashaefi כתב:בתקציב הזה אתה לא צריך אותנו.
יש לי את HA-G101 והן יושבות ממש טוב על הראש.סגורות ועלו לי 90 שקל במחסני חשמל.איכות צליל לא תקבל בתקציב הנ"ל.לשמוע סרטים יהיה נחמד.מדי פעם אני מעדיף אותם על K518DJ שלי (שעלו פי 4.5) כי הן לא לוחצות על האוזניים....