Toshiba 42C3000 דרך יבואן מקביל
שלום,
רציתי לשאול לגבי טלוויזיה הנ"ל
אני יודע שהיא די מומלצת בטווח המחירים שלה , היום ראיתי דרך זאפ שהיא נמכרת דרך האתר של http://www.time2buy.co.il/ במחיר של 7000 ש"ח.
אחריות שניתנת על הטלוויזיה היא 3 שנים של "ר.אלקטרוניקה"
מה אתם אומרים על היבואן , האם ניתן לסמוך עליו מישהו מכיר אותו?
כמו כן הדגם שהם מפרסמים זה LCD42C3000PG - ואני הבנתי של PG זה של ניופאן , האם זה אפשרי?
תודה
רציתי לשאול לגבי טלוויזיה הנ"ל
אני יודע שהיא די מומלצת בטווח המחירים שלה , היום ראיתי דרך זאפ שהיא נמכרת דרך האתר של http://www.time2buy.co.il/ במחיר של 7000 ש"ח.
אחריות שניתנת על הטלוויזיה היא 3 שנים של "ר.אלקטרוניקה"
מה אתם אומרים על היבואן , האם ניתן לסמוך עליו מישהו מכיר אותו?
כמו כן הדגם שהם מפרסמים זה LCD42C3000PG - ואני הבנתי של PG זה של ניופאן , האם זה אפשרי?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
simon120,
נא לשים לב שלא לפרסם את אותה הודעה יותר מפעם אחת.
אכן זה יתכן שחנות אחת דרך זאפ תשווק את זה ממקור של יבואן מקבילי ואחרת לא.
נא לשים לב שלא לפרסם את אותה הודעה יותר מפעם אחת.
אכן זה יתכן שחנות אחת דרך זאפ תשווק את זה ממקור של יבואן מקבילי ואחרת לא.
אני לא רוצה להשמע כמו מי שמפרסם את עצמו אבל אם השאלה נשאלה אז:
"ניופאן" הוציאה בלעדיות לרשת "שקם אלקטריק" לכל סדרת C של טושיבה ניתן להשיג אותם רקבשקם אלקטריק.
תגובות/שאלות בפרטי בבקשה.
"ניופאן" הוציאה בלעדיות לרשת "שקם אלקטריק" לכל סדרת C של טושיבה ניתן להשיג אותם רקבשקם אלקטריק.
תגובות/שאלות בפרטי בבקשה.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
קודם כל לגבי שקם אלקטריק - אני קניתי ב-Sensor אם אחריות של ניופאן 37C3002PG.
כלומר לפחות לפני כמה חודשים זה לא היה נכון.
מניסיון האישי שלי:
לפני שבוע וקצת הזמנתי 32c3000 מאלקטריק-דיל שגם כן מופיע בזפ.
האחריות היא של י. שלום. שלוש שנים, אגם הם עוד לא הביעו אותה, אבל הבטיחו לשלוח בדואר יחד אם חשבונית.
יום שישי הזה קיבלתי את הטלוויזיה. הכל היה דווקה סבבה.
טלוויזיה חדשה לגמרה - רואים את זה דרך Service Menu. כמות שעות שהיא עבדה שווה ל-0.
הדגם המדויק שקיבלתי הוא 32С3005PG.
שלמעשה הדגם הזה זהה לחלוטין לדגם 32C3500. רואם את זה גם כן ב-Service Menu לפי שם של ה-Firmware שטעון בטלוויזיה.
אבל חשוב להבין שהדגמים החדשים של C3005, C3006, C3500 זה טלוויזיה שונה מ-C3000, C3001.
מה שאני יודע שיש שוני באלקטרוניקה
וגם סוג המסך הוא שונה:
ב-C3005 זה IPS. המסך הזה מיוצר ע"י: (Matsushita-Toshiba-Hitachi)
וב-C3000 זה LPL. המסך הזה מיוצר ע"י: LG.Philips LCD
לשאלה שלך, נראה לי שאם תמצה 42C3000 אם אחריות של י. שלום גם תמורה טובה מאוד לכסף...
מניסיון האישי שלי:
האחריות היא של י. שלום. שלוש שנים, אגם הם עוד לא הביעו אותה, אבל הבטיחו לשלוח בדואר יחד אם חשבונית.
טלוויזיה חדשה לגמרה - רואים את זה דרך Service Menu. כמות שעות שהיא עבדה שווה ל-0.
שלמעשה הדגם הזה זהה לחלוטין לדגם 32C3500. רואם את זה גם כן ב-Service Menu לפי שם של ה-Firmware שטעון בטלוויזיה.
אבל חשוב להבין שהדגמים החדשים של C3005, C3006, C3500 זה טלוויזיה שונה מ-C3000, C3001.
וגם סוג המסך הוא שונה:
לשאלה שלך, נראה לי שאם תמצה 42C3000 אם אחריות של י. שלום גם תמורה טובה מאוד לכסף...
וואי אתה מלך..בקצרה...מי יותר טוב לדעתך: c3000 או c3500 בגודל 37 אינץ' ? תדוה מראש...armourer כתב:קודם כל לגבי שקם אלקטריק - אני קניתי ב-Sensor אם אחריות של ניופאן 37C3002PG.
מניסיון האישי שלי:
וגם סוג המסך הוא שונה:
לשאלה שלך, נראה לי שאם תמצה 42C3000 אם אחריות של י. שלום גם תמורה טובה מאוד לכסף......
צודק...שאלום כדי לברר האם הטלוויזיה שלך זהה לc3500eldad_z כתב:קושחה זהה לא מעידה על חומרה זהה! c3005 לאו דווקא c3500 למרות קושחה דומה....
1) האם הc3005 שלך נראית ככה?
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?F ... 02&lang=he
2) האם יש תמיכה ב24fps או משהו כזה?
3) האם חסר חיבור סקארט?