מישהו ראה את הכיתוב הזה על הרסיבר שלו?
ישראל,
גם לראות אינדיקציה לפורמט 7.1 דיסקרטי זה חדש .... (הריבועים הקטנים).
אבי.
נ.נ. טשטש יותר את התמונה או מחק את הדגם לגמרי שלא יגידו שאתה מקדם מוצר מסוים
אבי.
נ.נ. טשטש יותר את התמונה או מחק את הדגם לגמרי שלא יגידו שאתה מקדם מוצר מסוים
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
איי....tushe
חכה חכה
חכה חכה
אין לי שום כוונה לגלות שזה הפיוניר LX70Avaron כתב:ישראל,
אבי.
נ.נ. טשטש יותר את התמונה או מחק את הדגם לגמרי שלא יגידו שאתה מקדם מוצר מסוים...
וגם שום כוונה לגלות שזה ימהה 3800 החדש
כי אז מרטין יחתוך אותי ...
אבל זה הכל כהכנה למבחן הגדול שאבי הגדול מכין.......
052-4200610
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
tiptip כתב:14190 ש"ח בזאפ...
טוב לפחות כאן הוא עולה לי פחות מ 8500 ש''ח , השאלה היא אם לרכוש אותו או לרכוש את האונקיו 875 שעולה כמעט 1000 ש''ח פחות לדוגמא, בכל מקרה מעניין אותי לראות את תוצאות המבחן
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
איפה זה כאן?bossgt6 כתב:tiptip כתב:14190 ש"ח בזאפ...
טוב לפחות כאן הוא עולה לי פחות מ 8500 ש''ח , השאלה היא אם לרכוש אותו או לרכוש את האונקיו 875 שעולה כמעט 1000 ש''ח פחות לדוגמא, בכל מקרה מעניין אותי לראות את תוצאות המבחן...
אור שפע ואהבה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

סקנדינביה
ראה - למשל ה rxv 1800 נימכר ב 5600 ש''ח בערך , שזה מאוד מפתה אותי , כשבאחד השרשורים הבחור כתב שאין כמעט הבדל בסאונד בינו לבין ה- 3800 , אני עדיין לא שמעעתי אף אחד מהם אבל בכל מקרה המחירים בישראל הם שחיטה -קורעים את הצרכן הישראלי
ראה - למשל ה rxv 1800 נימכר ב 5600 ש''ח בערך , שזה מאוד מפתה אותי , כשבאחד השרשורים הבחור כתב שאין כמעט הבדל בסאונד בינו לבין ה- 3800 , אני עדיין לא שמעעתי אף אחד מהם אבל בכל מקרה המחירים בישראל הם שחיטה -קורעים את הצרכן הישראלי
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ראה לינק לחנות אחת שמצאתי סתם באקראי , עוד לא עשיתי בדיקה מקיפה http://www.hifikrug.fi/
הפיוניר lx50 והאונקיו 805 נימכרים בדיוק באותו מחיר 1099 יורו , שזה ב100 יורו יותר מה rxv-1800 , ל lx-70 אין מחיר עדיין
לפחות מבחינת מערכת החשמל אין בעיה למי שיחליט להביא מכשיר כזה מכאן בטיול או משהו כזה
הפיוניר lx50 והאונקיו 805 נימכרים בדיוק באותו מחיר 1099 יורו , שזה ב100 יורו יותר מה rxv-1800 , ל lx-70 אין מחיר עדיין
לפחות מבחינת מערכת החשמל אין בעיה למי שיחליט להביא מכשיר כזה מכאן בטיול או משהו כזה