איזה מקלדת עדיפה ? microsoft mce או המקלדת של XGene
בהשוואת מחירים בזאפ ראיתי שה mce יותר זולה בכ - 90 ש"ח , השימושים : HTPC וגם משחקים ואינטרנט , יש לציין שיש לי את ה IR שנדרש למקלדת של מייקרוסופט ואני יודע שהיא באנגלית ולא בעברית. מרחק עבודה 3-3.5 מטר.
בכל מקרה אשמח לשמוע חוות דעת של מי שניסה את שתיהן ויתייחס לשימושים שציינתי.תודה מראש
דודי
בכל מקרה אשמח לשמוע חוות דעת של מי שניסה את שתיהן ויתייחס לשימושים שציינתי.תודה מראש
דודי
נערך לאחרונה על ידי dudico ב 22/12/2007 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזו מקלדת עדיפה ? microsoft mce או XGene ?
בהשוואת מחירים בזאפ ראיתי שה mce יותר זולה בכ - 90 ש"ח , השימושים : HTPC וגם משחקים ואינטרנט , יש לציין שיש לי את ה IR שנדרש למקלדת של מייקרוסופט ואני יודע שהיא באנגלית ולא בעברית. מרחק עבודה כ - 3-3.5 מטר .
דודי
דודי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
קח בחשבון שהיא קטנה. ועכבר הגלגלת שלה לא יתאים לכולם.
אם התקציב שלך מאפשר זאת תבדוק גם את סידרת DINOVO - העובדת ב Bluetooth
http://images.google.co.il/images?q=LOG ... s&ct=title
אם התקציב שלך מאפשר זאת תבדוק גם את סידרת DINOVO - העובדת ב Bluetooth
http://images.google.co.il/images?q=LOG ... s&ct=title
שי
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
ה- XGene לא מי יודע מה קטנה, יש קטנות וקלות ממנה, אבל משהו בה מאוד נוח, כולל הגלגלת. עכבר רגיל לא מתאים לסלון, אין מה לעשות.
בתור בעלים גם של Dinovo Bluetooth (אמנם דגם קודם, שעלה מעל 1600 ש"ח) אני יכול להגיד שזה אחד הסטים הדפוקים שנתקלתי בהם, אין בו שום דבר טוב מלבד העיצוב (שאפילו אינו מתאים ל- HTPC), להתרחק.
בתור בעלים גם של Dinovo Bluetooth (אמנם דגם קודם, שעלה מעל 1600 ש"ח) אני יכול להגיד שזה אחד הסטים הדפוקים שנתקלתי בהם, אין בו שום דבר טוב מלבד העיצוב (שאפילו אינו מתאים ל- HTPC), להתרחק.
HiFiMusic IL
- moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי
יש לי את שניהם ואני עובד עם ה XGene מהעובדה הפשוטה שכשקניתי את ה Microsoft לא ידעתי שחייבים לעבוד עם ה MCE או עם הויסטה, כך שהיא שוכבת בבית - חדשה
.
ממבט כללי ל Microsoft יש הרבה יותר מקשים ייעודיים (וגם מקשים שיתפקדו כשלט אוניברסלי לשליטה על מכשירים אחרים).
היא נוחה מאוד, מעוצבת יפה.
ה XGene קטנה יותר, אחלה גלגל ג'ויסטיק - עובד נהדר, מקשים איכותיים, ואם היה לה מקשים יעודים הניתנים לתכנות וממוקמים ליד האחיזה של יד ימין או שמאל, זה היה הופך אותה למושלמת.
אם תרצה לקנות את ה Microsoft שלי במחיר טוב, אז צור איתי קשר.
מושיק
יש לי את שניהם ואני עובד עם ה XGene מהעובדה הפשוטה שכשקניתי את ה Microsoft לא ידעתי שחייבים לעבוד עם ה MCE או עם הויסטה, כך שהיא שוכבת בבית - חדשה
ממבט כללי ל Microsoft יש הרבה יותר מקשים ייעודיים (וגם מקשים שיתפקדו כשלט אוניברסלי לשליטה על מכשירים אחרים).
היא נוחה מאוד, מעוצבת יפה.
ה XGene קטנה יותר, אחלה גלגל ג'ויסטיק - עובד נהדר, מקשים איכותיים, ואם היה לה מקשים יעודים הניתנים לתכנות וממוקמים ליד האחיזה של יד ימין או שמאל, זה היה הופך אותה למושלמת.
אם תרצה לקנות את ה Microsoft שלי במחיר טוב, אז צור איתי קשר.
מושיק
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הכל יחסי כמובן, ממקלדות סטנדרטיות שהורגלנו אליהן היא בהחלט קטנה יותר, ומי החליט שעכבר "רגיל" אינו מתאים לסלון כאשר את רוב הפעולות אנו מבצעים בדאבל קליקים, העכבר שלי - חלק מערכת הדינובו (הבאמת יקרה)זרוק על הספה תמידי ועובד מכל מצב, והמקלדת מצטרפת מדי פעם שאני זקוק לה באמת.aloni כתב:ה- XGene לא מי יודע מה קטנה, יש קטנות וקלות ממנה, אבל משהו בה מאוד נוח, כולל הגלגלת. עכבר רגיל לא מתאים לסלון, אין מה לעשות.
בתור בעלים גם של Dinovo Bluetooth (אמנם דגם קודם, שעלה מעל 1600 ש"ח) אני יכול להגיד שזה אחד הסטים הדפוקים שנתקלתי בהם, אין בו שום דבר טוב מלבד העיצוב (שאפילו אינו מתאים ל- HTPC), להתרחק....
לא אומר שהסט של הדינובו מושלם, הוא יקר מאוד אבל את מה שהכי חשוב הוא עושה, טווח קליטה יציב ועכבר נטע,ן ועיצוב מה לעשות זה חלק מאוד חשוב עבורי וגם עבור הרבה משתמשים אחרים...וה XGENE היא בהחלט לא EYE CANDY
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ה XGENE מאוד נוחה, הגודל אידאלי לא קטן ולא גדול מדי, כ"כ ארגונומית מתוכננת נכון, מבנה המקלדת כולל מעין ידיות אחיזה המקלות על השימוש. כדור הגלילה נוח (פחות מעכבר רגיל אך הנוח ביותר שנתקלתי במקלדות ל HTPC). יתרון גדול נוסף הוא גלגלת העכבר - ייחודי למקלדת זו, לא קיים במקלדות אחרות.
לגבי טווח - בסדר אבל לא יותר, ברשותי מקלדת RF ישנה מאוד בעלת טווח של כ 15 מ' מכל כיוון.
ב XGENE הטווח הוא מטרים בודדים, אלא אם כן מכוונים המקלדת ישירות למקלט.
לגבי המקלדת של מיקרוסופט, אין לי ניסיון עמה, אך שמעתי עליה תלונות רבות ממשתמשים.
לגבי טווח - בסדר אבל לא יותר, ברשותי מקלדת RF ישנה מאוד בעלת טווח של כ 15 מ' מכל כיוון.
לגבי המקלדת של מיקרוסופט, אין לי ניסיון עמה, אך שמעתי עליה תלונות רבות ממשתמשים.
יש אלטרנטיבה נוספת לא רעה בכלל: IONE P20MT שנסקרה פה באתר ונמכרת בארץ בצורה מסודרת עכשיו כולל עברית.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1045
לי יש בבית גם XGENE וגם את ה-IONE שבזמנו קניתי ממכירת העודפים של קסיונייט. שתי המקלדות עובדות נהדר והטווח שלהן גדול מאוד (למעלה מ-10 מטר ללא קשר עין למקלט). ה-XGENE גדולה יותר מה-IONE אבל ה-IONE זולה יותר, מאפשרת לטעון את הסוללות דרך המחשב אך לרעתה המחסור בכפתור גלילה (כפתור אמצעי של העכבר) שישנו ב-XGENE.
אני יכול בפה מלא להמליץ על שתיהן. תחליט לבד מה עדיף לך. לא תיפול עם אף אחת מהן!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1045
לי יש בבית גם XGENE וגם את ה-IONE שבזמנו קניתי ממכירת העודפים של קסיונייט. שתי המקלדות עובדות נהדר והטווח שלהן גדול מאוד (למעלה מ-10 מטר ללא קשר עין למקלט). ה-XGENE גדולה יותר מה-IONE אבל ה-IONE זולה יותר, מאפשרת לטעון את הסוללות דרך המחשב אך לרעתה המחסור בכפתור גלילה (כפתור אמצעי של העכבר) שישנו ב-XGENE.
אני יכול בפה מלא להמליץ על שתיהן. תחליט לבד מה עדיף לך. לא תיפול עם אף אחת מהן!
ממש לא מסכים, לי יש XGENE ואני אישית בדקתי טווח של 8 מטר בחדר אחר והקליטה היתה מצויינת!!!serge כתב:ה XGENE מאוד נוחה, הגודל אידאלי לא קטן ולא גדול מדי, כ"כ ארגונומית מתוכננת נכון, מבנה המקלדת כולל מעין ידיות אחיזה המקלות על השימוש. כדור הגלילה נוח (פחות מעכבר רגיל אך הנוח ביותר שנתקלתי במקלדות ל HTPC). יתרון גדול נוסף הוא גלגלת העכבר - ייחודי למקלדת זו, לא קיים במקלדות אחרות.
לגבי המקלדת של מיקרוסופט, אין לי ניסיון עמה, אך שמעתי עליה תלונות רבות ממשתמשים....