צפיה בקובץ עם תרגום דרך דיסק און קי ב DVD
אני צופה ב DVD שקניתי היום דרך דיסק און קי בקובץ AVI שנמצא עימו גם קובץ התרגום (סיומת SRT). לדאבוני לא מופיע התרגום כמו שכן מופיע אם אני רואה את אותו הקובץ כשהוא צרוב על דיסק ב DVD.
יש למישהו רעיון מה יש לעשות (אולי לשנות משהו בקבצים) על מנת שאראה את התרגום כשאני צופה דרך הדיסק און קי.
יש למישהו רעיון מה יש לעשות (אולי לשנות משהו בקבצים) על מנת שאראה את התרגום כשאני צופה דרך הדיסק און קי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
אם אתה לוקח את קובץ הוידאו וצורב אותם על דיסק CDR התרגום מוצג בהצלחה?
אותם 2 קבצים על כונן USB והתרגום לא מוצג?
אותם 2 קבצים על כונן USB והתרגום לא מוצג?
לשאלתך זיו זה בדיוק המקרה. אותם קבצים כשהם צרובים על מדיית DVD מוצגים לי במכשיר עם התרגום ואילו כשהם בדיסק און קי מוכנסים ל USB של המכשיר הסרט מוצג ללא התרגום (בין אם אני מוריד את שניהם בתוך תיקיה ובין אם ישירות לדיסק און קי).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ייתכן ופשוט זו מגבלה של המכשיר.
שווה לבדוק עדכוני קושחה. במידה ואין עדיין פתרון, יש צורך כנראה להדביק את הכתוביות לוידאו.
שווה לבדוק עדכוני קושחה. במידה ואין עדיין פתרון, יש צורך כנראה להדביק את הכתוביות לוידאו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הבנת נכון. יש להבין כי בתום תהליך זה הכתוביות יהיו צרובות על קובץ הוידאו.
השתמש בתוכנה PocketDivXEncoder. התוכנה די פשוטה להפעלה, טוענים את קובץ הכתוביות + קובץ הוידאו ולוחצים על Encode.
בהצלחה!
השתמש בתוכנה PocketDivXEncoder. התוכנה די פשוטה להפעלה, טוענים את קובץ הכתוביות + קובץ הוידאו ולוחצים על Encode.
בהצלחה!