LCD של ניופאן
היי
אם מישהו זוכר הייתה לי בעיה עם המסך LCD שניופאן לא הצליחו לתקן. עכשיו אני צריך להחליף את הLCD שיש לי בLCD אחרת של חברה שניופאן מייבאת. האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות LCD מהסדרה החדשה של טושיבה אבל אז קראתי בפורום שטושיבה מאכזבת בתחום הLCD. לכן רציתי לשאול איזה חברה כדאי כן לקנות (מהחברות שקשורות לניופאן)?
תודה!
אם מישהו זוכר הייתה לי בעיה עם המסך LCD שניופאן לא הצליחו לתקן. עכשיו אני צריך להחליף את הLCD שיש לי בLCD אחרת של חברה שניופאן מייבאת. האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות LCD מהסדרה החדשה של טושיבה אבל אז קראתי בפורום שטושיבה מאכזבת בתחום הLCD. לכן רציתי לשאול איזה חברה כדאי כן לקנות (מהחברות שקשורות לניופאן)?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
כל דור זה סיפור חדש. אי אפשר להשליך על הדור הנוכחי את מה שראינו בדור הקודם.
בכל מקרה, הם עברו למפעל חדש, יש מנגנוני עיבוד חדשים בסדרה האחרונה (FAROUDJA) יש להם 100HZ עם INTERMEDIATE FRAMES... בקיצור, צריך לבדוק ולראות.
בכל מקרה, הם עברו למפעל חדש, יש מנגנוני עיבוד חדשים בסדרה האחרונה (FAROUDJA) יש להם 100HZ עם INTERMEDIATE FRAMES... בקיצור, צריך לבדוק ולראות.
אני באמת אלך לראות את הסדרה החדשה, אולי אפילו היום. פשוט קראתי את ההודעה שאומרת שהכותב של רייטינג "לא התלהב".oferlaor כתב:כל דור זה סיפור חדש. אי אפשר להשליך על הדור הנוכחי את מה שראינו בדור הקודם.
בכל מקרה, הם עברו למפעל חדש, יש מנגנוני עיבוד חדשים בסדרה האחרונה (FAROUDJA) יש להם 100HZ עם INTERMEDIATE FRAMES... בקיצור, צריך לבדוק ולראות....
תודה על התשובה.
אני מתכוון c3000 . על c3500 אני לא יודע שום דבר....droy כתב:אתה מתכוון לC3500?amitgba כתב:חוץ מטושיבה לניופאן אין מותגים. אם אתה רוצה להסתכן עם הסדרה החדשה,לך על c3000 ..
עופר,האם אתה מתכנן לבדוק בזמן הקרוב את אחד ממסכי הסדרה החדשה של טושיבה?......