הודעה חשובה לבעלי רסיבר אונקיו 605
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
באתר של אונקיו מופיעה ידיעה כי קיים עדכון לרסיבר, וכי יש לצור קשר עם מוקד השרות הקרוב על-מנת לבצע עדכון
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה טוב מאוד למי שיש. תמיד טוב שיש לך מוצר שמקבל עדכונים שותפים.
במקרה הזה מדובר בגרסאות הראשונות בלבד. נראה לי שמה שתקנה עכשיו כבר יהיה לו את הגרסה האחרונה מותקנת.
במקרה הזה מדובר בגרסאות הראשונות בלבד. נראה לי שמה שתקנה עכשיו כבר יהיה לו את הגרסה האחרונה מותקנת.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש איזה באג עם הרסיבר הזה, משהו שקשור לסינכרון קול,tiptip כתב:זה טוב או רע?
אני בדרך לקנות אחד...
נדמה לי שהיה על זה שרשור פה.
אולי העידכון אמור לפתור את זה.
למה אתה הולך על ה 605 ? אתה יודע שהוא לא עושה Upscaling נכון ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

סוג התיקון
מדובר בתיקון של טכנולוגיות שקיימות ברסיבר אך טרם נוצלו כמו דולבי HD וכד'.
הרסיבר נחשב מעולה ובין המומלצים בקרב מגזינים שונים של אודיו ברחבי העולם, ביחוד בתחום קולנוע ביתי. עוד דגם שמומלץ הוא ה-705, אך הוא עולה יותר, בעיקר בגלל אישור THX.
לגבי Upscaling, זה טוב רק למי שיש מסך HD. בנוסף, כל שנה יוצאים צ'יפים חדשים שעושים Upscale טוב יותר, כך שלפסול רסיבר על סמך זה זאת טעות. רסיבר בעקרון מיועד ל-מ ו ס י ק ה (כולל קולנוע ביתי). Upscale נוגע לתחום הגרפי, בשבילו יש מכשירים אחרים הכוללים טלויזיה (LCD, פלאזמה וכד') ו-DVD למיניהם. בעקרון DVD איכותי (בסביבות 4000 ש"ח, ולא משהו זול סביב 200 ש"ח) מסוגל לתת תמונה יותר טובה משכל רסיבר יכול לתת.
אם חושבים להשקיע כסף יש להשקיע בכוון הנכון. לכל רכיב בקולנוע ביתי יש תפקיד, וקונים לפי איך שהוא ממלא את אותו תפקיד, ולא לפי צ'ופרים ותוספות.
הרסיבר נחשב מעולה ובין המומלצים בקרב מגזינים שונים של אודיו ברחבי העולם, ביחוד בתחום קולנוע ביתי. עוד דגם שמומלץ הוא ה-705, אך הוא עולה יותר, בעיקר בגלל אישור THX.
לגבי Upscaling, זה טוב רק למי שיש מסך HD. בנוסף, כל שנה יוצאים צ'יפים חדשים שעושים Upscale טוב יותר, כך שלפסול רסיבר על סמך זה זאת טעות. רסיבר בעקרון מיועד ל-מ ו ס י ק ה (כולל קולנוע ביתי). Upscale נוגע לתחום הגרפי, בשבילו יש מכשירים אחרים הכוללים טלויזיה (LCD, פלאזמה וכד') ו-DVD למיניהם. בעקרון DVD איכותי (בסביבות 4000 ש"ח, ולא משהו זול סביב 200 ש"ח) מסוגל לתת תמונה יותר טובה משכל רסיבר יכול לתת.
אם חושבים להשקיע כסף יש להשקיע בכוון הנכון. לכל רכיב בקולנוע ביתי יש תפקיד, וקונים לפי איך שהוא ממלא את אותו תפקיד, ולא לפי צ'ופרים ותוספות.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לא כל בעלי הרסיבר אונקיו 605 צריכים עדכון תוכנה ,קבלו קישור
(יש להקליד מספר סידורי של המכשיר ולבדוק)
http://www.eu.onkyo.com/firmware/firmwa ... 3760026563
(יש להקליד מספר סידורי של המכשיר ולבדוק)
http://www.eu.onkyo.com/firmware/firmwa ... 3760026563
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: סוג התיקון
היי,moranhoresh כתב:מדובר בתיקון של טכנולוגיות שקיימות ברסיבר אך טרם נוצלו כמו דולבי HD וכד'.
אם חושבים להשקיע כסף יש להשקיע בכוון הנכון. לכל רכיב בקולנוע ביתי יש תפקיד, וקונים לפי איך שהוא ממלא את אותו תפקיד, ולא לפי צ'ופרים ותוספות....
לא פסלתי,
אני האחרון שיגיד משהו רע על רסיברים של אונקיו.
לדעתי הרסיבר הזה פשוט בינוני. אם עולים לסדרות שלה 800 ומעלה זה כבר סיפור אחר.
[left]tiptip כתב:ליאור כל אחד והתקציב שלו![]()
אני לא הולך להוציא 9000+ לרסיבר
רק בגלל שהוא עושה UPSCALE...
fair enough ..
[/left]
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

השני ..danlior כתב:בינוני לעומת מה? לעומת כל דבר אחר בסדר גודל של 4,000 ש"ח הוא פיצוץ. לעומת ה-Z11 של ימאהה וה-LX90 של פיוניר הוא באמת בינוני....
וברצינות,
כמה עולה המכשיר מעליו ( מסדרת ה 700 ) ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

Re: מישהו ניסה את העדכון?
הלינק שאמור לבדוק את הצורך בעידכון הרסיבר לא נראה לי אמיןmoranhoresh כתב:מישהו ניסה את העדכון?...
כל מספר שרושמים- התוצאה זהה:
The firmware of your receiver is up-to-date, no update is necessary.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

דווקא אני קיבלתי הודעה שעלי לבצע עדכון