TVIX 4100 שאלות חשובות
1. היום כאשר אני מעוניין לראות סרטי HD אני מחבר את ה TVIX למחשב ומוריד אליו את הסרטים , מישהו יודע אם יש דרך יותר טובה , כגון רשת , למרות שאני אישית לא אוהב את זה האם אני יכול לראוצ באיכות HD גם דרך הרשת של ה TVIX
2. האם יש ל TVIX 4100 תקשורת אלחוטית ?
3. האם יש הבדל בן הצגת סרטי BD או HDDVD לבין הסרטים של HD שאני רואה דרך Tvix 4100 , כי אני שוקל לקנות גם נגן HDDVD או BD האם לדעתכם אני ארגיש בהבדל ? או שמדובר במשהו שולי ?
4. איך אני יכול להקליט תכנים עם ה TVIX 4100 , אם זה עוזר יש לי קטגוריה של DVT בטלוויזה LCD שלי
תודה לעוזרים ...
3. האם יש הבדל בן הצגת סרטי BD או HDDVD לבין הסרטים של HD שאני רואה דרך Tvix 4100 , כי אני שוקל לקנות גם נגן HDDVD או BD האם לדעתכם אני ארגיש בהבדל ? או שמדובר במשהו שולי ?
4. איך אני יכול להקליט תכנים עם ה TVIX 4100 , אם זה עוזר יש לי קטגוריה של DVT בטלוויזה LCD שלי
תודה לעוזרים ...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
1. תלוי בפורמט, יש כאן בפורום כל כך הרבה הודעות על זה
2. צריך ריכב אלחוטי
3. תלוי מה עשו לסרטים בזמן ה RIP, דחסו או לא
4. לדעתי אתה לא יכול
ותעשה חיפוש על השאלות ששאלת להרחבה
זה אחד המשירים הנפוצים ביותר בפורום
ונכתב על כל בורג שלהם
2. צריך ריכב אלחוטי
3. תלוי מה עשו לסרטים בזמן ה RIP, דחסו או לא
4. לדעתי אתה לא יכול
ותעשה חיפוש על השאלות ששאלת להרחבה
זה אחד המשירים הנפוצים ביותר בפורום
ונכתב על כל בורג שלהם
העם דורש..... כל מיני דברים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
\big27 כתב:1. היום כאשר אני מעוניין לראות סרטי HD אני מחבר את ה TVIX למחשב ומוריד אליו את הסרטים , מישהו יודע אם יש דרך יותר טובה , כגון רשת , למרות שאני אישית לא אוהב את זה האם אני יכול לראוצ באיכות HD גם דרך הרשת של ה TVIX
תודה לעוזרים ......
1. מעל רשת קווית אפשר לנגן כל תוכן HD ( בוא נגיד שאני לא נתקלתי במשהו שלא ניגן ).
2. רשת אלחוטית, חבל על הזמן ועל הכסף. לא ניתן להעביר תכני HD ברשת אלחוטית ל Tvix ( המקסימום שהצלחתי היה קובץ 720P אבל גם הוא נתקע מדי פעם )
3. תלוי בקידוד. יש תכני HD אי שם ברשת שהם Rip מלא ואז כמובן לא יהיה הבדל. אם מדובר בקידוד מחדש ( mkv למשל ) אז בהחלט מדובר בפגיעה מסויימת באיכות ( אם כי לא תמיד ניתן להרגיש בה, זה תלוי בהרבה גורמים ).
4. אם קנית את ה 4100 אתה לא יכול להקליט תכנים לתוך המכשיר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כי הם כנראה מייצרים את אותו שלט לדגם המקליט ( 4130 כמדומני ).big27 כתב:sam22 וליאור עזרתם לי מאוד אבל השאלה היא למה מופיע לי כפתור הקלטה על השלט ?...
לא רלוונטי לארץ, לדעתי לא מוכרים אותו כאן.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לפי מיטב הבנתי, DVICO מייצרת גם TUNER עבור ה 4100 אשר מוסיף למכשיר יכולות PVR ומאפשר להקליט שידורי טלוייזיה. לכן קיימת האופציה להקליט בשלט.
אם זה יעבוד עם שידורי הטלוויזיה בארץ, זו כבר שאלה אחרת.
אפשר לראות פרטים על ה TUNER בלינק הבא:
http://www.planet-shop.nl/TViX-Tuner-T4 ... p-265.html
אם זה יעבוד עם שידורי הטלוויזיה בארץ, זו כבר שאלה אחרת.
אפשר לראות פרטים על ה TUNER בלינק הבא:
http://www.planet-shop.nl/TViX-Tuner-T4 ... p-265.html