איפה ניתן לקנות ממתג HDMI
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות ממתג HDMI (הDVD והממיר HD יכנסו אליו, וממנו יצא כבל לLCD).
איפה ניתן לקנות אחד כזה בלי לפשוט את הרגל? (אין לי צורך בשלט, כי בכל מקרה כאשר ארצה לראות DVD אני אצטרך לקום ולשים את הDVD).
תודה מראש לעונים,
אני מעוניין לקנות ממתג HDMI (הDVD והממיר HD יכנסו אליו, וממנו יצא כבל לLCD).
איפה ניתן לקנות אחד כזה בלי לפשוט את הרגל? (אין לי צורך בשלט, כי בכל מקרה כאשר ארצה לראות DVD אני אצטרך לקום ולשים את הDVD).
תודה מראש לעונים,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זה פסיבי/אקטיבי?
מה ההבדל?
ב LCD שלי יש כניסת HDMI אחת, ואני רוצה לחבר 2 מכשירים לשם, ולכן אני צריך מכשיר שאליו נכנסים 2 מכשירים ויוצא ממנו כבל לLCD.
זה ממתג? יש המלצה לאחד זול?
המכשיר לא צריך להעביר לי אודיו היות ואני אחבר את הממיר והDVD למגבר בשביל האודיו.
עשיתי חיפוש וראיתי את זה:
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8854
שווה משהו?
מה ההבדל?
ב LCD שלי יש כניסת HDMI אחת, ואני רוצה לחבר 2 מכשירים לשם, ולכן אני צריך מכשיר שאליו נכנסים 2 מכשירים ויוצא ממנו כבל לLCD.
זה ממתג? יש המלצה לאחד זול?
המכשיר לא צריך להעביר לי אודיו היות ואני אחבר את הממיר והDVD למגבר בשביל האודיו.
עשיתי חיפוש וראיתי את זה:
שווה משהו?
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

איך הממתג הזה?
וכ ן, אני יודע שפירסמתי הודעה דומה בפורום כבלים ואביזרים, פשוט פה יש תשובות מהירות הרבה יותר בנושא הזה (HDMI).
ולכן אני אשמח עם תשאירו את ההודעה גם פה. (תודה.
)
איך ההמתג הזה?
שווה משהו? ניתן להשיג יותר בזול במקום אחר?
ולכן אני אשמח עם תשאירו את ההודעה גם פה. (תודה.
איך ההמתג הזה?
שווה משהו? ניתן להשיג יותר בזול במקום אחר?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

מרטין,
בפרום שקשור לHDMI, כל הזמן ענו על שאלות שקשורות לממתגים ולכן כן ראיתי את הפורום הזה כאופציונאלי.
לא כל האנשים שנמצאים שם נמצאים גם פה ולהפך.
ואגב ההודעות פה נענות הרבה יותר לאט (אם בכלל) מהפורום ההוא בנושאים שקשורים לHDMI.
אם אני מקבל את התשובות שלי בפורום שכן יכול לעזור לי מדוע למחוק אותם? הרי אם עונים לי סביר להניח שהשאלה כן קשורה לפורום.
בכל אופן לשיקולך.
בפרום שקשור לHDMI, כל הזמן ענו על שאלות שקשורות לממתגים ולכן כן ראיתי את הפורום הזה כאופציונאלי.
לא כל האנשים שנמצאים שם נמצאים גם פה ולהפך.
ואגב ההודעות פה נענות הרבה יותר לאט (אם בכלל) מהפורום ההוא בנושאים שקשורים לHDMI.
אם אני מקבל את התשובות שלי בפורום שכן יכול לעזור לי מדוע למחוק אותם? הרי אם עונים לי סביר להניח שהשאלה כן קשורה לפורום.
בכל אופן לשיקולך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. אתה יכול לחבר את ה-DVD בקומפוננט למסך ואת הממיר YESHD לחבר ב-HDMI.
זו אופציה ראשונה, שלדעתי תהיה הכי זולה והפשרה היא אפסית, כלומר, אני בספק אם תשים לב להבדל בין חיבור ה-HDMI לחיבור הקומפוננט עבור תכני DVD (כמובן אם בוצע כיול לכניסות כמו שצריך).
2. הממתג שנתת בלינק נראה סבבה ואם המחיר מתאים לך אז הוא אמור לעשות את העבודה.
שוב, הכל על הנייר, כי לא בדקנו אותו ולא מכיר מישהו שהתנסה אישית איתו.
וודא איתם שיש לך איזה שבוע-שבועיים להתחרט במידה והוא לא מעביר 1080i לפחות, כמו שכתוב בנתונים שלו.
זו אופציה ראשונה, שלדעתי תהיה הכי זולה והפשרה היא אפסית, כלומר, אני בספק אם תשים לב להבדל בין חיבור ה-HDMI לחיבור הקומפוננט עבור תכני DVD (כמובן אם בוצע כיול לכניסות כמו שצריך).
2. הממתג שנתת בלינק נראה סבבה ואם המחיר מתאים לך אז הוא אמור לעשות את העבודה.
שוב, הכל על הנייר, כי לא בדקנו אותו ולא מכיר מישהו שהתנסה אישית איתו.
וודא איתם שיש לך איזה שבוע-שבועיים להתחרט במידה והוא לא מעביר 1080i לפחות, כמו שכתוב בנתונים שלו.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על התשובה,
חידודים נוספים:
האם הרעיון של של יציאת הHDMI שלו זה שהוא יכול לעשות up scale לסרט DVD רגיל נכון? ז אם אני אחבר אותו בקומפוננט, עדיין הוא יכול לעשות את הup scale?
ואם כן, אז מה הייתרונות שביציאת הHDMI (חוץ מההעברת האודיו, כי אני לא הולך להשתמש ביציאה הזאת בשביל אודיו, אלא לחבר את הDVD למגבר).
האם ניתן להשיג ממתג HDMI זול יותר? (ואולי אמין/איכותי יותר?).
תודה מראש על הסבלנות.
חידודים נוספים:
האם הרעיון של של יציאת הHDMI שלו זה שהוא יכול לעשות up scale לסרט DVD רגיל נכון? ז אם אני אחבר אותו בקומפוננט, עדיין הוא יכול לעשות את הup scale?
ואם כן, אז מה הייתרונות שביציאת הHDMI (חוץ מההעברת האודיו, כי אני לא הולך להשתמש ביציאה הזאת בשביל אודיו, אלא לחבר את הDVD למגבר).
האם ניתן להשיג ממתג HDMI זול יותר? (ואולי אמין/איכותי יותר?).
תודה מראש על הסבלנות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. אני חושב שהנגן יודע לעשות UPSCALE גם ביציאת הקומפוננט, אבל כדי להיות בטוח או שמישהו שיש לו את הנגן הזה יאשר או שתקרא במנואל שלו.
2. היתרון ב-HDMI, לפחות ברמה התיאורטית היא החיסכון בהמרות מיותרות מדיגיטלי לאנלוגי (קומפוננט) וחזרה לדיגיטלי במסך. המרות שתיאורטית פוגעות באיכות. כמו שאמרתי, הסיכוי הוא שלא תשים לזה לב.
3. יכול להיות, נסה באיביי.
חבר באתר, בעל הכינוי alophind, פירסם לינק למוכר באיביי עם מוצרים שהוא רכש ועובדים לו טוב ומאוד בזול, תעשה חיפוש בפורום.
2. היתרון ב-HDMI, לפחות ברמה התיאורטית היא החיסכון בהמרות מיותרות מדיגיטלי לאנלוגי (קומפוננט) וחזרה לדיגיטלי במסך. המרות שתיאורטית פוגעות באיכות. כמו שאמרתי, הסיכוי הוא שלא תשים לזה לב.
3. יכול להיות, נסה באיביי.
חבר באתר, בעל הכינוי alophind, פירסם לינק למוכר באיביי עם מוצרים שהוא רכש ועובדים לו טוב ומאוד בזול, תעשה חיפוש בפורום.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

מתוך סקרנות: קראתי שהממתג של OPPO איכותי ביותר.
איך באה לידי ביטוי האיכות הזאת? והאם ממתג זול (שתומך עד 1080P) עושה את העבודה בדיוק כמו הממתג של OPPO?
אגב הLCD שלי היא READY ולא FULL.
כי אני עדיין מתלבט אולי בכל זאת לקנות את הממתג שהבאתי בקישור או אפילו זה עם ה2 כניסות HDMI (כי אין לי צרוך ליותר מזה, האחד לממיר HD ושני לDVD) מה אתה אומר?
הציעו לי את הממתג הזה ב400 ש"ח (יד שנייה). לא מכיר את החברה (בעצם לא רואים את שם החברה) הוא שווה 400 ש"ח?
איך באה לידי ביטוי האיכות הזאת? והאם ממתג זול (שתומך עד 1080P) עושה את העבודה בדיוק כמו הממתג של OPPO?
אגב הLCD שלי היא READY ולא FULL.
כי אני עדיין מתלבט אולי בכל זאת לקנות את הממתג שהבאתי בקישור או אפילו זה עם ה2 כניסות HDMI (כי אין לי צרוך ליותר מזה, האחד לממיר HD ושני לDVD) מה אתה אומר?
הציעו לי את הממתג הזה ב400 ש"ח (יד שנייה). לא מכיר את החברה (בעצם לא רואים את שם החברה) הוא שווה 400 ש"ח?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש לי אופציה להביא משהו בעלות של 350 ש"ח
ניתן לפנות אלי במייל .
אגב אני לא עוסק בתחום.
סתם עזרה לחברי האתר.
אגב אני לא עוסק בתחום.