רסיבר עם HDMI
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
רסיבר משומש עם HDMI חדש (מומלץ טכנולוגיה הכי חדישה) 99.9% לא תמצא משומש.
חדש
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597642
חדש
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597642
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Mosho , הכוונה שהם יעבירו 1080P ללא בעיה אך לא PCM 5.1 או כל פורמט אחר. ז"א שלגבי DD ו DTS תצטרך להשתמש בכניסות האודיו הדיגיטליות בנוסף ל-HDMI ולגבי הפורמטים החדשים המפוענחים ע"י כונני BR ו HDDVD תצטרך פשוט לוותר ולהשתמש בפסי הקול של הפורמטים הישנים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אני לא בטוח שאני מבין. מה הקשר בין וידאו למגבר?
יש לי אקס בוקס 360 עם יציאת HDMI. מה אני צריך לקנות כדי שאני אוכל להשתמש ביציאה עם הרסיבר שלי ועם ה37C3000 שבדיוק הזמנתי?
עריכה: טוב קראתי והבנתי. אז אני צריך לחבר את הבוקס כולל הוידאו לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה. מה הרסיבר הכי זול עם HDMI מלא?
יש לי אקס בוקס 360 עם יציאת HDMI. מה אני צריך לקנות כדי שאני אוכל להשתמש ביציאה עם הרסיבר שלי ועם ה37C3000 שבדיוק הזמנתי?
עריכה: טוב קראתי והבנתי. אז אני צריך לחבר את הבוקס כולל הוידאו לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה. מה הרסיבר הכי זול עם HDMI מלא?
ממליץ לך בחום ללכת על הרסיבר של SONY 710DG
http://www.isfar.co.il/Index.asp?Articl ... 451&Page=1
לבן דוד שלי יש אותו והוא מרוצה עד הגג קנה אותו באתר של GETIT ב1800 שקל לפני חודשיים
בחנויות מתומחר 2500-2700 שקל
היתרון הגדול שלו זה 3 HDMI + תוספות שיש בחברות אחרות במחירים גבוהים
החסרון הגדול שלו זה שלט טיפה מסורבל.
בהתחלה פיקפתי ברסיבר הזה של סוני אבל אחרי ששמעתי באוזניים וראיתי בעיניים הוא באותה רמה כמו הדנון שקניתי לפני שנתיים ב3000 שקל AVR2105
לבן דוד שלי יש אותו והוא מרוצה עד הגג קנה אותו באתר של GETIT ב1800 שקל לפני חודשיים
בחנויות מתומחר 2500-2700 שקל
היתרון הגדול שלו זה 3 HDMI + תוספות שיש בחברות אחרות במחירים גבוהים
החסרון הגדול שלו זה שלט טיפה מסורבל.
בהתחלה פיקפתי ברסיבר הזה של סוני אבל אחרי ששמעתי באוזניים וראיתי בעיניים הוא באותה רמה כמו הדנון שקניתי לפני שנתיים ב3000 שקל AVR2105
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
נסה אצל עמי מהעולם הדיגיטלי. לא יודע בכמה הוא מוכר אותו אבל לא נראה לי שתתאכזב.אפשר לקבל את שם הרחוב? איפה אני מוצא אותו במחיר כזה :\...
דרך אגב, לא הייתי הולך על הסוני. מדובר במכשיר בסיסי עם הגברה נחותה וללא תמיכה בפורמטים החדשים. אפילו לא מדובר בסדרת ה-ES של סוני.
האונקיו 605 נחשב בכל העולם כמכשיר בעל יחס עלות\תועלת מטורפת ולא סתם!
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לפני כחודש קניתי במכרז של גיזמו רסיבר של אונקיו 605 ,במחיר של 3800 ש"חאפשר לקבל את שם הרחוב? איפה אני מוצא אותו במחיר כזה :\...
רסיבר מעולה מכל הבחינות
תנסה גם אתה לא תצטער
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.