שאלה חשובה בקשר לסוני פלייסטיישן 3 חייב התייעצות איתכם
חבר שלי נסע להולנד והוא קונה לי פלייסטישן 3 את הגירסה של ה40 ג'יגה זה יהיה לי טוב נכון כי זה גרסה אירופאית?
השאלה השנייה שלי היא שגם הזמנתי אתמול את הדי וי די של hdmi pioneer s-400
השאלה אם אני צריך אותו בכלל כי עכשיו בגלל שיהיה לי את הסוני 3 אני צריך בכלל את הדי וי די זה לא בזבוז כסף אתם חושבים בקשה תעזרו לי כל עוד אוכל לבטל את העסקה...
השאלה השנייה שלי היא שגם הזמנתי אתמול את הדי וי די של hdmi pioneer s-400
השאלה אם אני צריך אותו בכלל כי עכשיו בגלל שיהיה לי את הסוני 3 אני צריך בכלל את הדי וי די זה לא בזבוז כסף אתם חושבים בקשה תעזרו לי כל עוד אוכל לבטל את העסקה...
PS3 כדי וי די
אוקיי:
PS3 אירופאי יעשה upscale נהדר לדי וי דיים, גם ל - FHD.
אבל, שים לב לשתי בעיות:
א) הוא יקרא רק די וי די מאיזור 2. (כלומר לא די וי דיים מארה"ב, אלא רק מאירופה (או ישראל)).
ב) אני, אישית, מנסה כמה שפחות "לשחוק" את המערכת של הפי אס 3 ע"י צפייה בדי וי די, מאחר והכונן הוא החלק "שהולך" ראשון, וחבל לי "לבזבז" שעות ניגון על די וי די "פשוט"..
אבל זאת דעתי האישית.
אם כל הצורך שלך הוא צפייה בדי וי דיים מאיזור 2, אז אין שום בעייה. והאיכות תהיה נהדרת.
אבל, שים לב לשתי בעיות:
א) הוא יקרא רק די וי די מאיזור 2. (כלומר לא די וי דיים מארה"ב, אלא רק מאירופה (או ישראל)).
ב) אני, אישית, מנסה כמה שפחות "לשחוק" את המערכת של הפי אס 3 ע"י צפייה בדי וי די, מאחר והכונן הוא החלק "שהולך" ראשון, וחבל לי "לבזבז" שעות ניגון על די וי די "פשוט"..
אבל זאת דעתי האישית.
אם כל הצורך שלך הוא צפייה בדי וי דיים מאיזור 2, אז אין שום בעייה. והאיכות תהיה נהדרת.
Re: PS3 כדי וי די
בקרוב יהיה ניתן להפוך אותו למולטיזון ע"י הוספת רכיב.Yonster כתב:אוקיי:
אבל, שים לב לשתי בעיות:
אבל זאת דעתי האישית.
אם כל הצורך שלך הוא צפייה בדי וי דיים מאיזור 2, אז אין שום בעייה. והאיכות תהיה נהדרת....
כמו שהוזכר-חבל לשחוק עיינית של קונסולת משחקים בשימוש בסרטי dvd רגילים.