עזרה בבקשה....מישהו.....אולטימייט ו PVR150
אספר את השתלשלות העיניינים:התקנתי וויסטה אולטימייט על מערכת עם מעבד 5200 הכול רץ כמו שצריך...עד שגיליתי שהמעבד הקיים הוא לא מה ששילמתי עבורו (הזמנתי 65 וואט ובפועל הגיע לי 89 וואט)...ניגשתי לחנות והחליפו לי מעבד.היום הפעלתי שוב את המחשב והתחילו הצרות...אחרי שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה:"יישום לרישום התקנים של כבלים דיגטליים הפסיק לפעול ונסגר".
לאחר מכן אני מפעיל את המדיה סנטר ויכול לשמוע מוזיקה ולצפות בתמונות ...אבל כאשר אני מנסה לראות טיוי דרך הPVR150 או להקליט אני מקבל תקלה ש:"לא מותקן מקלט"....
או לראות תוכנית שהוקלטה כבר מיס...אני נתקל בתקלה:"קבצים הנחוצים להצגת וידאו לא מותקנים או לא פועלים כהלכה....תאמינו לי שכבר שמחתי שזה רק מקודדים אבל אם כך אז למה אינני מצליח לראות יס דרך המחשב? או למה אינני מצליח לראות תוכניות שכבר הקלטתי בעבר?חייב לציין שסרטים שיושבים לי על ההארד דיסק אני מצליח לנגן ...ושכרטיס ה PVR מזוהה במנהל ההתקנים.
אובד עצות...האם עלי לפרמט?או שמה לעשות שחזור בגוסט(לא מאמין שיעזור כי הגוסט נעשה עם המעבד של ה 89 וואט...ולא עם המעבד החדש...כך שאם שינוי המעבד הוא הגורם אז הגוסט הקודם לא שווה).
HELP ME.....
לאחר מכן אני מפעיל את המדיה סנטר ויכול לשמוע מוזיקה ולצפות בתמונות ...אבל כאשר אני מנסה לראות טיוי דרך הPVR150 או להקליט אני מקבל תקלה ש:"לא מותקן מקלט"....
או לראות תוכנית שהוקלטה כבר מיס...אני נתקל בתקלה:"קבצים הנחוצים להצגת וידאו לא מותקנים או לא פועלים כהלכה....תאמינו לי שכבר שמחתי שזה רק מקודדים אבל אם כך אז למה אינני מצליח לראות יס דרך המחשב? או למה אינני מצליח לראות תוכניות שכבר הקלטתי בעבר?חייב לציין שסרטים שיושבים לי על ההארד דיסק אני מצליח לנגן ...ושכרטיס ה PVR מזוהה במנהל ההתקנים.
אובד עצות...האם עלי לפרמט?או שמה לעשות שחזור בגוסט(לא מאמין שיעזור כי הגוסט נעשה עם המעבד של ה 89 וואט...ולא עם המעבד החדש...כך שאם שינוי המעבד הוא הגורם אז הגוסט הקודם לא שווה).
HELP ME.....
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תנסה להסיר את הדרייברים של הכרטיס ולהתקינם מחדש
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר