חשבתי לרכוש לעצמי טלויזיה... המרחק מהתצוגה הוא משהו כמו 2.5 מטרים. הבנתי ש-37" מתאים. אני חושב להשתמש:
60% תכנים מהמחשב (DIVX)
20% שידורי טלויזיה רגילים
10% שידורי טלויזיה HD (מתכוון להתחבר ליס או הוט לחבילה החדשה שלהם)
10% DVD.
בעקבות המלצת חבר (ש"מבין"), וגם בגלל שבדקתי קצת באתר הזה, נראה לי שה-37c3000 די מתאימה, הבנתי שבכל המודים למעלה היא נותנת תוצאות טובות ואפילו לשידורי טלויזיה רגילים (שבדרך כלל לא קורה בטלוויזיות איכותיות שמיועדות ל-HD).
אבל...
הלכתי היום לעשות סקר שווקים ברשתות הגדולות (שקם אלקטריק, טרקלין חשמל, בסט ביי, מחסני חשמל).
וגיליתי שכמעט בכולם (למעט מחסני חשמל) דורשים מחירים מופרזים, לא באמת יודעים על מה הם מדברים ומנסים לסבן אותי שכמעט אין הבדל בין דגמים (כמו בין 37a ל-37c נו באמת).
גם גיליתי, שספציפית ניופאן (שאני אקנה אצלם לאור המלצות) לא מייבאים אותו יותר, ובמקומו יש הרבה דגמים אחרים כמו 37c3001, 3002, 3500 ואולי עוד...
ועכשיו אני בכלל לא יודע מה לבחור...
אני מאוד אשמח אם מישהו יעשה קצת סדר בין הדגמים האלה.
חוץ מזה אני אשמח לקבל המלצות על חנויות שנותנות שירות טוב ואמין (עם ידע טכני) גם בעת המכירה ואחרי זה בשירות, ושגם אפשר לראות אצלן את הטלוויזיות כמו שצריך (במחסני חשמל לדוגמה אין מספיק מקום בשביל לראות את הטלוויזיה ממרחק סביר וכששאלתי אם אפשר לראות איך זה נראה על DVD הוא די צחק עליי...)
אם אפשר גם באזור חיפה זה בכלל יהיה טוב.
תודה!