צריך המלצה לlcd 32 אינץ' עד 4.5k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום דבר ראשון קראתי פה בזמן האחרון (לא הרבה כמו שהייתי רוצה בגלל שיפוצים וכו ולא נשאר הרבה לסיום רק LCD ושולחן למחשב :) אז עם הבעיה הראשונה אני מקווה שתוכלו לעזור לי )

הטלוויזיה תשמש אותי ככה: 60% לראות טלוויזיה ו40% לחבר למחשב ולראות סרטים\סדרות, ולשחק משחקים אם זה יהיה אפשרי, אבל הקטע של המשחקים פחות חשוב.
כשאני במרחק מקסימלי מהטלוויזיה אני 3 מטר ממנה, וכשאני יותר קרוב זה 1.5 מטר, אז בכללי המרחק צפיה שלי הוא 1.5-3 מטר.

אני מעוניין בטלוויזיה 32" שיהיה לה אחריות כמה שיותר ארוכה וטובה אם אצטרך אותה, ובקשר לנתונים אחרים אני לא הכי מתמצא בזה (רזולוציה אני מבין ויודע בדיוק מה זה אומר וכנ"ל לMS) אני ישמח להסבר קצר על מה זה אומר יחס ניגודיות ועל סוגי החיבורים השונים, וכמה חשוב שיהיה למשל חיבור אחד HDMI או לפחות שתי חיבורים ואם יש בטלוויזיה חיבור DVI, וכמה הבדל יהיה באיכות אם אני מחבר מהמחשב בכבל VGA לעומת כבל DVI?
ובקשר לחברות כדאי בכלל להסתכל על חברות כמו uniden\haier\FujiCom או שזה סתם בזבוז זמן?

מקווה שיהיה למישהו כוח לענות על כל השאלות :D אני פשוט לא אוהב לקנות דברים בצורה עיוורת זאת אומרת שאני לא מבין מה אני קונה.
בקשר לתקציב מן הסתם אני שואף להוציא כמה שפחות אבל עד 4500 ש"ח ואפילו קצת יותר אבל רק בגלל שאין לי בעיה לשלם במזומן ובד"כ יש על זה הנחות.
נערך לאחרונה על ידי e-d-a ב 23/12/2007 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אנשים אם מישהו יכול לעזור במשהו זה מאוד יעזור, אני פשוט ממש לחוץ על זה ולא רוצה לקנות משהו לא טוב שאני יתחרט עליו

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יצא לי לקרוא כאן ומצאתי כמה דגמים שנראה לי שיתאימו לי, פשוט אני כמו שכבר אמרתי לא מבין בזה.
אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי בזה כי אני רוצה ללכת ולקנות את הטלוויזיה כבר מחר אם אני יגיע להחלטה איזה כדאי, הנה הדגמים שנראו לי:
Samsung LA32R81B
Sharp LC32SA1
Sony KDL32U2000
LG 32LC7
LG 32LC51
LG 32LC43
Toshiba 32A3000
Toshiba 32C3000
הנה הדגמים שנראה לי שיתאימו לי תעזרו לי לצמצמם ולמצוא מה הכי יתאים לי, בהודעה הראשונה פה יש פירוט בדיוק למה שאני רוצה,מחכה לתשובתכם.
דרך אגב יש לי חנות שמסדרת לי מחירים מיוחדים ובסופו של דבר שנחליט על איזה שלוש דגמים ספציפיים אני ילך לשם ויקנה מה שיהיה להם לפי הסדר העדפה שתאמרו לי פה כי סביר להניח שלא יהיה להם את כל הטלוויזיות.

תודה מראש.

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ח'ברה אני ממש מרגיש כבר לא נעים כאילו אני מציק או משהו (וממש לא אוהב את ההרגשה) אבל אני ממש צריך את עזרתכם אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

תחליף כותרת.....בגלל זה אף אחד לא נכנס
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #6 

הרשימה שלך היא "בשליפה",חלק מהדגמים כבר לא נמכרים/הוחלפו.
Sharp LC32WD1
10 שנים אחריות
מכשיר יפני
בצע חיפוש בפורום,רכשו אותו כאן ומאד מרוצים.
אל תשבור את הראש יותר מדיי,היו כמוך הרבה חברים שהגיעו לבסוף לאותה המסקנה.
ועוד המלצה:אל תקנה "דיל" שמציעים לך.קנה מסך שמתאים לך ושיומלץ לך.

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

amitgba כתב:תחליף כותרת.....בגלל זה אף אחד לא נכנס
...
איזה כותרת אתה מציע? חשבתי ששמתי אחת כותרת שממצה מה שאני צריך בלי יותר מידי רמזים כמו חלק מהדיונים שראיתי פה.
בכל מקרה אני ישמח לשמוע את דעתך וההמלצה שלך.

ונכון הרשימה שלי היא בשליפה ראיתי דגמים שמתאימים לי מבחינת המחיר ועם חברה ולא סתם מוצר "מדבקה" אז ריכזתי אבל אמרתי שאין לי מושג בזה בכלל.
בקשר לשארפ שהמלצת לי היא מחוץ לתקציב שלי לצערי, אני רוצה לקנות עד 4500K ואם שאיפה לכמה שפחות.

ואולי מישהו יכול לעזור לי עם השאלות ששאלתי בהתחלה?

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

הייתי משנה כותרת ל:צריך המלצה לlcd 32 אינץ' עד 4.5k .

ובמקרה אני מסכים עם gameboy ,שארפ wd1 תהיה בחירה מעולה. יש שמועות שניתן להשיג אותה ב4.5.....ב5 בטוח אפשר.
אם אתה בקטע של לחרוג בטיפה,אז לך על היטצאי' ld9000 . מומלצת מאוד בפורום,אפילו יותר משארפ [דגם ותיק יותר] :) ]
שתי הבחירות האלו יהיו מעולות. אם לא אכפת לך שהיבואן של הc3000 הוא לא ניופאן בגודל הזה,טושיבה c3000 היא בלי חריגה ותהיה בחירה נהדרת שלא נופלת מהשארפ.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

amitgba כתב:הייתי משנה כותרת ל:צריך המלצה לlcd 32 אינץ' עד 4.5k .

ובמקרה אני מסכים עם gameboy ,שארפ wd1 תהיה בחירה מעולה. יש שמועות שניתן להשיג אותה ב4.5.....ב5 בטוח אפשר.
אם אתה בקטע של לחרוג בטיפה,אז לך על היטצאי' ld9000 . מומלצת מאוד בפורום,אפילו יותר משארפ [דגם ותיק יותר] :) ]
שתי הבחירות האלו יהיו מעולות. אם לא אכפת לך שהיבואן של הc3000 הוא לא ניופאן בגודל הזה,טושיבה c3000 היא בלי חריגה ותהיה בחירה נהדרת שלא נופלת מהשארפ.
...
הדגם הוחלף,אתה לא מעודכן.
ובד"כ צרכן מחושב לא קונה מוצר ישן,בייחוד כאשר המוצר שמחליף אותו זהה בנתונים ובמחיר.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

לא דובר פה מילה על הדגם החדש...אולי זה a10 ? חוץ מזה זה לא כזה ישן ...

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

הבנתי מכמה מוכרים בין היתר שהלכתי לראות בחנויות מסכים שהשארפ הזאת באמת משהו מיוחד אבל גם ככה אני עובר את התקציב שלי כשאני קונה בכאלו סכומים אז אני לא רוצה להגיע ל5000+.

לא הצלחתי למצוא את ההיטאצ'י שאמרת ואם היא חורגת מהתקציב אז לא מתאים לי בכל מקרה.
בקשר לטושיבה למה צריך להיות לי משנה מי היבואן?
והטושיבה באמת לא נופלת מהשארפ ותענה לי לדרישות שלי?

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

זה שלא דובר פה-זה לא משנה את העובדה שהדגם בפועל הוחלף ע"י הייבואן.
הדגם הוא :A01.
מוצר שהופסק שיווקו והוחלף בדגם חדש יותר בהחלט יכול להיחשב כדגם ישן.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

e-d-a כתב:הבנתי מכמה מוכרים בין היתר שהלכתי לראות בחנויות מסכים שהשארפ הזאת באמת משהו מיוחד אבל גם ככה אני עובר את התקציב שלי כשאני קונה בכאלו סכומים אז אני לא רוצה להגיע ל5000+.

לא הצלחתי למצוא את ההיטאצ'י שאמרת ואם היא חורגת מהתקציב אז לא מתאים לי בכל מקרה.
...
הטושיבה מעולה :) האחריות צריכה פהיות חשובה לך אם תקלקל לך או משהו,ניופאן נחשבת לאחריות הכי טובה בישראל וי. שלום...בוא נגיד שלא ממש...אם לא אכפת לך לך על הטושיבה ללא תחרות

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

e-d-a כתב:הבנתי מכמה מוכרים בין היתר שהלכתי לראות בחנויות מסכים שהשארפ הזאת באמת משהו מיוחד אבל גם ככה אני עובר את התקציב שלי כשאני קונה בכאלו סכומים אז אני לא רוצה להגיע ל5000+.

...
הטושיבה(לעניות דעתי) נופלת מהשארפ הספציפית
השארפ הזו זה דגם מוצלח,שנחטף כמו לחמניות (כרגע חסר במלאי הייבואן)

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

הטושיבה עולה 4
השארפ.....5
שתי הטלוויזיות מעולות ולכן השארפ לא שווה לחרוג מהתקציב [ושוב,זה אם לא אכפת לך מאחריות מקורית....אני לא הייתי קונה בלי אחריות של ניופאן אבל לשיקולך]
אם לא אכפת לך מאחריות/אתה לא רוצה לחרוג - טושיבה ללא ספק
אם אכפת - שארפ

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

או קיי זה שהטושיבה מעולה ותענה לדרישות שלי זה כבר טוב (והיא נראית בדיוק כמו שרציתי דרך אגב).
מחיפוש של הדגם שלה בזאפ עלו מלא אתרים חלק אומרים אחריות שלוש שנים חלק שנה אחריות וחלק אחריות של ניופאן וחלק של י.שלום חחח איזה בלבול למי להאמין?

ואם השארפ קצת יותר טובה זה לא כזה משנה לי תמיד יהיה משהו יותר טוב צריך לדעת לתמחר את עצמך, ולדעתי הטושיבה תיהיה בשבילי הרבה יותר ממעולה...

עכשיו אני קונה מחנות פרטית כמה אחריות אמורים לקבל על הטלוויזיה הזאת? שנה שנתיים או שלוש? ואם יש בכלל טעם לחשוש שטלוויזיה איכותית כמו טושיבה תתקלקל סתם ככה? ושאלה אחרונה מכמה פיקסלים שרופים מקבלים החלפה או תיקון?

shaiso
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה #17 

eda
חבר שלי קנה במכרז מאחד האתרים המובילים sharp 32wd1e ב 4,600 ש"ח אז תנסה.
(לא זוכר אם כולל הובלה)

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

[quote="e-d-aושאלה אחרונה מכמה פיקסלים שרופים מקבלים החלפה או תיקון?[/quote]

אם י.שלום יש מצב שגם עם כל הפיקסלים יהיו שרופים לא יחליפו לך מסך....

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

לא נראה לי שחברה כלשהי תגיע למצב עד כדי כך גרוע...
מה הנוהל בדרך כלל בקשר לפיקסלים שרופים?
ובקשר לשאר הדברים ששאלתי מישהו יודע לענות?

e-d-a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

e-d-a כתב:לא נראה לי שחברה כלשהי תגיע למצב עד כדי כך גרוע...
מה הנוהל בדרך כלל בקשר לפיקסלים שרופים?
ובקשר לשאר הדברים ששאלתי מישהו יודע לענות?
...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”