בקשה לעזרה בpvr150
בסריקת הערוצים של wintv/wintv2000, הכרטיס לא מצליח למצוא לי אף ערוץ.
התקנתי את גרסת הדרייור החדשה (3.4D) מהאתר שלהם, נרשם שההתקנה הצליחה, אך אני לא מצליח למצוא ערוצים בסריקה באף אחד מסוגי pal שיש באופציות (אין אופצית ישראל אז בחרתי בגרמניה כמו שמישהו המליץ בפורום), לא באופציית אנטנה ולא בכבלים.
הכרטיס מחובר לממיר של yes שבטוח עובד (היה מחובר קודם לטלוויזיה).
יש למישהו רעיונות? תודה, ארז
התקנתי את גרסת הדרייור החדשה (3.4D) מהאתר שלהם, נרשם שההתקנה הצליחה, אך אני לא מצליח למצוא ערוצים בסריקה באף אחד מסוגי pal שיש באופציות (אין אופצית ישראל אז בחרתי בגרמניה כמו שמישהו המליץ בפורום), לא באופציית אנטנה ולא בכבלים.
הכרטיס מחובר לממיר של yes שבטוח עובד (היה מחובר קודם לטלוויזיה).
יש למישהו רעיונות? תודה, ארז
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הוא לא ימצא לך כי הממיר מוציא לו סיגנל אחד וזה הערוץ שרשום על הממיר
לא רוצה לסבך אותך יותר מדי אבל אתה צריך פשוט להגדיר את ה BLASTER שמגיע עם הכרטיס שישלוט על הממיר ואז תעביר ערוצים
לא רוצה לסבך אותך יותר מדי אבל אתה צריך פשוט להגדיר את ה BLASTER שמגיע עם הכרטיס שישלוט על הממיר ואז תעביר ערוצים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- tinkerbell
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי את אותה הבעיה.. אפשר לפרט טיפה יותר, מה צריך לעשות?
אם ב blaster התכוונת לשלט המצורף - אין לי media center אלא xp, אז מקריאה בפורומים הבנתי שאין לי סיכוי להצליח להתקינו. אם מישהו יכול לפרט יותר אני מאוד מאוד אשמח. יש לי ממיר כסוף של YES. ו - Windows XP.
אני חייב להודות שהתקנתי מספר רב של דברים בחיי, ואת הכרטיס הזה אני פשוט לא מצליח להתקין אותו - קניתי אותו כבר לפני חצי שנה, לא עבד לי פעם אחת ופשוט נשבר לי - לפני הcleaner והדרייברים החדשים בכלל הכרטיס לא הצליח לעשות לי install, התקשרתי לחנות שהחליפו לי לאחד אחר, עדין לא עבד, עכשיו נתנו לי את הטלפון של היבואן שאמר "זה פשוט, הבן שלי התקין את זה, אני לא יודע איך, תחפש כתבה בפורומים"...
אני חייב להודות שהתקנתי מספר רב של דברים בחיי, ואת הכרטיס הזה אני פשוט לא מצליח להתקין אותו - קניתי אותו כבר לפני חצי שנה, לא עבד לי פעם אחת ופשוט נשבר לי - לפני הcleaner והדרייברים החדשים בכלל הכרטיס לא הצליח לעשות לי install, התקשרתי לחנות שהחליפו לי לאחד אחר, עדין לא עבד, עכשיו נתנו לי את הטלפון של היבואן שאמר "זה פשוט, הבן שלי התקין את זה, אני לא יודע איך, תחפש כתבה בפורומים"...
דורוןdroren כתב:הוא לא ימצא לך כי הממיר מוציא לו סיגנל אחד וזה הערוץ שרשום על הממיר
לא רוצה לסבך אותך יותר מדי אבל אתה צריך פשוט להגדיר את ה BLASTER שמגיע עם הכרטיס שישלוט על הממיר ואז תעביר ערוצים...
דבר ראשון - לפי מה שאתה מסביר איך ניתן להשתמש במדריך ערוצים MegaEPG אם כל פעם ה MCE קולט רק ערוץ אחד?
דבר שני - תוכל להסביר בבקשה איך הכי עדיף לחבר את הממיר לכרטיס (כבל אנטנה או 21פין לRCA) ?
תודה מראש
עוז
עדכון קטן
חיברתי גם את ה IR BLASTER. ה IRBLASTER רושם לי Error code 91, וה blastrcfg שהורדתי מהאתר שלהם ממשיך לרשום לי "NO IRBLASTER HWFOUND", למרות שניסיתי לקנפג לפי מה שקראתי בהודעה אחרת:
בכרטיסים אלו הIR BLASTER עובד עם קוד מכשיר צרוב מאוד
למנוי YES קוד הIR הקוד של המכשיר הנכון:
europe satellite pace
385 codeset
יש למישהו עצות?
בכרטיסים אלו הIR BLASTER עובד עם קוד מכשיר צרוב מאוד
למנוי YES קוד הIR הקוד של המכשיר הנכון:
europe satellite pace
385 codeset
יש למישהו עצות?
קצת סדר:
יש שתי ערכות של PVR150. אחת מגיעה עם בלאסטר שמתחבר ישירות לכרטיס עצמו, ואחת עם בלאסטר שמתחבר לקופסא שחורה/אפורה שהיא עצמה מתחברת ל-USB ומגיעה כחלק מהערכה PVR150MCE KIT.
ה-BLASTRCFG מיועד לערכה הראשונה. אני מניח שלך יש את השנייה.
פה יש הגדרות ל-WINTV:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#466866
אבל לפני זה אתה צריך לוודא שהשלט + BLASTER מותקנים כמו שצריך ב-DEVICE MANGER.
אם יש לך את ה"קופסה השחורה" ייתכן ויהיו לך בעיות בהתקנה. דובר על זה רבות בפורום - תעשה חיפוש.
יש שתי ערכות של PVR150. אחת מגיעה עם בלאסטר שמתחבר ישירות לכרטיס עצמו, ואחת עם בלאסטר שמתחבר לקופסא שחורה/אפורה שהיא עצמה מתחברת ל-USB ומגיעה כחלק מהערכה PVR150MCE KIT.
ה-BLASTRCFG מיועד לערכה הראשונה. אני מניח שלך יש את השנייה.
פה יש הגדרות ל-WINTV:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#466866
אבל לפני זה אתה צריך לוודא שהשלט + BLASTER מותקנים כמו שצריך ב-DEVICE MANGER.
אם יש לך את ה"קופסה השחורה" ייתכן ויהיו לך בעיות בהתקנה. דובר על זה רבות בפורום - תעשה חיפוש.
כן, יש לי את הקופסא השחורה. די לא כיף לפי מה שקראתי. הצלחתי לשמוע קול בלא תמונה ע"פ ההגדרות בלינק ששלחת.
התכוונת ל Update Roolup Patch ל XP MCE 2005 ע"פ ההוראות בלינק
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
(שבינתיים לא כל כך עובד) או אני צריך להסתכל גם במקום אחר?
תודה, ארז
התכוונת ל Update Roolup Patch ל XP MCE 2005 ע"פ ההוראות בלינק
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
(שבינתיים לא כל כך עובד) או אני צריך להסתכל גם במקום אחר?
תודה, ארז
זה שאתה לא מקבל תמונה זה משהו אחד ולהפעיל את השלט זה משהו אחר.
בנוגע לשלט קשה לי לעזור לך כיוון שאני עם הערכה המקורית שמגיעה עם ה-PVR150 (לא MCE).
לגבי תמונה - תעלה צילום של החיבורים שלך (ממיר->מחשב).
כמו כן מומלץ לעזוב את WINTV ולעבור לתוכנה אחרת כגון GBPVR, מדיה פורטל או SAGETV. אני ממליץ על מדיה פורטל.
בנוגע לשלט קשה לי לעזור לך כיוון שאני עם הערכה המקורית שמגיעה עם ה-PVR150 (לא MCE).
לגבי תמונה - תעלה צילום של החיבורים שלך (ממיר->מחשב).
כמו כן מומלץ לעזוב את WINTV ולעבור לתוכנה אחרת כגון GBPVR, מדיה פורטל או SAGETV. אני ממליץ על מדיה פורטל.