חידת סופשבוע - מה בחבילה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
היום בצהרים קיבלתי חבילה מ DHL.
מי ינחש ראשון מה תוכנה?
מי ינחש ראשון מה תוכנה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78868
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
דוח משטרה מניו יורק? 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פששש גיא, זה היה מהיר.
אמת, קיבלתי את ה Popcorn Hour A-100.
בקרוב רשמים
בקרוב רשמים
- oferlaor
- מנהל

- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כמה קרוב..?ziv_r כתב:פששש גיא, זה היה מהיר.
בקרוב רשמים...
אנחנו לא ממש Toleranceים ..
...
- oferlaor
- מנהל

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הנה התרשמות ראשונית:
סטרימינג של Blu-ray rips - תשעים % מהתכנים שלי נוגנו ללא רבב.
לא הוגן להשוות את ה PH ל 4100, אך אני עושה זאת רק בשביל לתת רושם כללי. % ההצלחה של ניגון אותם תכנים, באותו אופן בדיקה על ה 4100 עמד על 10%~.
שימו לב כי ב 2 הבדיקות הניגון היה מרחוק, כלומר לא מכונן פנימי או כונן USB. יש לציין כי ה PH עושה המון Buffering לפני התחלת ניגון, סביר להניח כי זה עוזר לו רבות במלאכה. ייתכן כי ה 4100 ינגן באותה הצלחה ויותר כאשר נזרים לו את התכנים מכונן פנימי או כונן USB, אך עדיין לא הגעתי לזה.
לא הבחנתי כי קיים Bookmarks או Goto שמיש. אם הפסקתם סרט שעה לאחר ההתחלה שלו, בעת צפייה מחודשת - תצטרכו ללחוץ מספר דקות על כפתור ההרצה על מנת להגיע לנקודת הצפייה האחרונה.
GUI ב HD - נראה מצויין, מעט איטי בניווט.
ניגון ISO DVD, לעיתים הוידאו פשוט נעלם.
נכון להיום אין שום אפשרות להציג תרגום חיצוני בשפת הקודש.
ההרצה בקבצי וידאו הינה לא שמישה, ניתן להגיע למהירות הרצה של עד X8 אך מהירות זו (ופחות ממנה) פשוט מגמגמות.
יש מספר שימושי רשת כגון TV, רדיו, קליינט טורנט, אתרים שונים - גימיק.
מתקבל רושם כי ה PH יצא לשוק כאשר הוא לא ממש בשל, PH אפילו צירפו דף הסבר לנגן אשר מסביר זאת, אך סביר להניח כי בעיות אלו ופיצ'רים נוספים יוספו בעתיד על ידי עדכוני קושחה.
אני הייתי מרחיב את דף ההסבר לגודל של בערך חוברת קטנה, אך במחשבה שנייה - אף אחד לא היה קונה את את המוצר...
כשיהיה לי את ה 6500, אני אוכל לבצע השוואה יותר נכונה כי שני הנגנים משתמשים באותה חומרה.
סטרימינג של Blu-ray rips - תשעים % מהתכנים שלי נוגנו ללא רבב.
לא הוגן להשוות את ה PH ל 4100, אך אני עושה זאת רק בשביל לתת רושם כללי. % ההצלחה של ניגון אותם תכנים, באותו אופן בדיקה על ה 4100 עמד על 10%~.
שימו לב כי ב 2 הבדיקות הניגון היה מרחוק, כלומר לא מכונן פנימי או כונן USB. יש לציין כי ה PH עושה המון Buffering לפני התחלת ניגון, סביר להניח כי זה עוזר לו רבות במלאכה. ייתכן כי ה 4100 ינגן באותה הצלחה ויותר כאשר נזרים לו את התכנים מכונן פנימי או כונן USB, אך עדיין לא הגעתי לזה.
לא הבחנתי כי קיים Bookmarks או Goto שמיש. אם הפסקתם סרט שעה לאחר ההתחלה שלו, בעת צפייה מחודשת - תצטרכו ללחוץ מספר דקות על כפתור ההרצה על מנת להגיע לנקודת הצפייה האחרונה.
GUI ב HD - נראה מצויין, מעט איטי בניווט.
ניגון ISO DVD, לעיתים הוידאו פשוט נעלם.
נכון להיום אין שום אפשרות להציג תרגום חיצוני בשפת הקודש.
ההרצה בקבצי וידאו הינה לא שמישה, ניתן להגיע למהירות הרצה של עד X8 אך מהירות זו (ופחות ממנה) פשוט מגמגמות.
יש מספר שימושי רשת כגון TV, רדיו, קליינט טורנט, אתרים שונים - גימיק.
מתקבל רושם כי ה PH יצא לשוק כאשר הוא לא ממש בשל, PH אפילו צירפו דף הסבר לנגן אשר מסביר זאת, אך סביר להניח כי בעיות אלו ופיצ'רים נוספים יוספו בעתיד על ידי עדכוני קושחה.
אני הייתי מרחיב את דף ההסבר לגודל של בערך חוברת קטנה, אך במחשבה שנייה - אף אחד לא היה קונה את את המוצר...
כשיהיה לי את ה 6500, אני אוכל לבצע השוואה יותר נכונה כי שני הנגנים משתמשים באותה חומרה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שורה תחתונה תגיע בתום הביקורת.
יש עוד המון באגים שונים ומשונים אשר ה 4100 התגבר עליהם לפני חודשים, אך שוב, לא הוגן להשוות אותו ל 4100 מכיוון שהם משתמשים בצ'יפ שונה.
יש עוד המון באגים שונים ומשונים אשר ה 4100 התגבר עליהם לפני חודשים, אך שוב, לא הוגן להשוות אותו ל 4100 מכיוון שהם משתמשים בצ'יפ שונה.