החלפת 37LC41 במסך אחר
שלום,
יש לי את ה LG 37LC41 וקיימת בו התופעה של זליגת אור.
דיברתי עם ח.י והם שלחו טכנאי שהגיע עם LCD חדשה אבל גם לה היתה אותה התופעה אז לא הסכמתי לקבל אותה.
כעת לאחר שדיברתי עם האחראי משמרת בח.י יש לי ככל הנראה 2 אופציות:
1)ביטול העיסקה (הוצאתי את הLCD ב 5000 ש"ח במכרז)
2)שידרוג לדגם אחר , הציאו לי את ה 37LC53 בתוספת של 1200 ש"ח (לפי מה שאני קורא כאן בפורום גם לה יש את התופעה הזאת לפעמים).
1)מה לפי דעתכם כדי לעשות?
2)האם כדי לבקש אולי שידרוג לדגם אחר? או בכלל לפלזמה?
השימושים שלי הם YES ובעיקר סרטים שאני רואה דרך המחשב עם חיבור HDMI שמשודרים באיכות ממש טובה (לא בהכרח סרטי HD גם סרטי DVDRIP "רגילים") וחשוב לי שאם אני יחליף למסך אחר אני ישמור או ישדרג את האיכות(גם מהמחשב וגם מה YES)
האם בכל LCD קיימת התופעה הזאת של זליגת אור?
תודב רבה מראש
יש לי את ה LG 37LC41 וקיימת בו התופעה של זליגת אור.
דיברתי עם ח.י והם שלחו טכנאי שהגיע עם LCD חדשה אבל גם לה היתה אותה התופעה אז לא הסכמתי לקבל אותה.
כעת לאחר שדיברתי עם האחראי משמרת בח.י יש לי ככל הנראה 2 אופציות:
1)ביטול העיסקה (הוצאתי את הLCD ב 5000 ש"ח במכרז)
2)שידרוג לדגם אחר , הציאו לי את ה 37LC53 בתוספת של 1200 ש"ח (לפי מה שאני קורא כאן בפורום גם לה יש את התופעה הזאת לפעמים).
1)מה לפי דעתכם כדי לעשות?
2)האם כדי לבקש אולי שידרוג לדגם אחר? או בכלל לפלזמה?
השימושים שלי הם YES ובעיקר סרטים שאני רואה דרך המחשב עם חיבור HDMI שמשודרים באיכות ממש טובה (לא בהכרח סרטי HD גם סרטי DVDRIP "רגילים") וחשוב לי שאם אני יחליף למסך אחר אני ישמור או ישדרג את האיכות(גם מהמחשב וגם מה YES)
האם בכל LCD קיימת התופעה הזאת של זליגת אור?
תודב רבה מראש
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
התשובה היא לא חד משמעית.
להרבה LCD יש בעיית זליגת אור בחומרה משתנה.
ה"מחלה" הזאת מזוהה בעיקר עם LG ולכן לדעתי לא יעזור לך כל LCD שלהם.
עכשיו לאור השימושים שלך אתה יכול לשדרג לפלזמה ואפילו אתה תהייה מרוצה יותר מאשר LCD.
בהצלחה
להרבה LCD יש בעיית זליגת אור בחומרה משתנה.
ה"מחלה" הזאת מזוהה בעיקר עם LG ולכן לדעתי לא יעזור לך כל LCD שלהם.
עכשיו לאור השימושים שלך אתה יכול לשדרג לפלזמה ואפילו אתה תהייה מרוצה יותר מאשר LCD.
בהצלחה
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
תודה,
1)איזה פלזמה שלהם כדי (של 37" או 42" אם יש בעיה עם 37" בפלזמות).
2)איך המסך שהם הציאו לי ה : 37LC53?
3)אמרו לי בח.י שיש אפשרות לשחק עם הניגודיות של המסך(ה LC41) ואז זה יכול קצת לסדר את הזליגה , האם זה נכון? ואם כן אז איך בדיוק צריך לכוון?
1)איזה פלזמה שלהם כדי (של 37" או 42" אם יש בעיה עם 37" בפלזמות).
2)איך המסך שהם הציאו לי ה : 37LC53?
3)אמרו לי בח.י שיש אפשרות לשחק עם הניגודיות של המסך(ה LC41) ואז זה יכול קצת לסדר את הזליגה , האם זה נכון? ואם כן אז איך בדיוק צריך לכוון?
להחליף את המסך ומהר! לההורים שלי יש את הזליגה בדגם הזה וזה פשוט מחרפן אותי. הם לא יחליפו כי להם זה לא מפריע אבל אם זה היה שלי הייתי מבטל את העיסקה ומהר. בlcd החדשים אין יותר את הבעיות האלה.
עכשיו כדי לדעת איך תהנה כמה שיותר מההחלפה של המסך,אני צריך תפרטים הבאים:
מרחק צפייה
שימושים באחוזים
תקציב
*לפי מה שהבנתי,בין ה53 ל41 אין ממש הבדלים,ככה שזה לא ממש נראה לי להוסיף 1200 על בערך אותו מסך..יכול להיות שהוא יותר טוב,אבל גם בו יש זליגה.
shraga007
לא ניתקלתי ושמעתי על אף מסך שיש בו זליגה חוץ מlg.
עכשיו כדי לדעת איך תהנה כמה שיותר מההחלפה של המסך,אני צריך תפרטים הבאים:
מרחק צפייה
שימושים באחוזים
תקציב
*לפי מה שהבנתי,בין ה53 ל41 אין ממש הבדלים,ככה שזה לא ממש נראה לי להוסיף 1200 על בערך אותו מסך..יכול להיות שהוא יותר טוב,אבל גם בו יש זליגה.
shraga007
לא ניתקלתי ושמעתי על אף מסך שיש בו זליגה חוץ מlg.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
תכלס אני ממש אוהב את TOSHIBA (יש לי 29" אינץ שלהם - CRT)
אבל איך זאת ספציפית?
ומאיפה אתה קונה , כי לפי מה שראיתי היא עולה 7000 אפילו שאם היא שווה את זה אז על 500 ש"ח אני לא יבכה.
ועוד משהו ששאלתי ודי מעניין אותי , אמרו לי בח.י שיש אפשרות לשחק עם הניגודיות של המסך(ה LC41) ואז זה יכול קצת לסדר את הזליגה , האם זה נכון? ואם כן אז איך בדיוק צריך לכוון?
וממש חשוב , יש לה NR? כי ל LG יש או לפחות נראה לי שיש לה כי רואים כשהמחשב מחובר פשוט כמו במסך מחשב רגיל(איכות מעולה)
תודה
אבל איך זאת ספציפית?
ומאיפה אתה קונה , כי לפי מה שראיתי היא עולה 7000 אפילו שאם היא שווה את זה אז על 500 ש"ח אני לא יבכה.
ועוד משהו ששאלתי ודי מעניין אותי , אמרו לי בח.י שיש אפשרות לשחק עם הניגודיות של המסך(ה LC41) ואז זה יכול קצת לסדר את הזליגה , האם זה נכון? ואם כן אז איך בדיוק צריך לכוון?
וממש חשוב , יש לה NR? כי ל LG יש או לפחות נראה לי שיש לה כי רואים כשהמחשב מחובר פשוט כמו במסך מחשב רגיל(איכות מעולה)
תודה
מה זאת אומרת ניסית וזה לא מסדר?
הייתה לך גם LCD עם זליגת אור?
אני לא יודע מה זה אומר יותר ממה שהם אמרו לי ,שזה שצריך לשנות הגדרות במסך(כמו למשל הגדרות של ניגודיות ואז התופעה של זליגת אור נראית פחות לעין.
לפי דעתי זה קצת מטומטם כי הגדרות לא יפתרו את הבעיה מבחינה טכנית אבל מעניין לדעת אם יש משהו בזה.(אני ינסה קצת לשחק עם ההגדרות ואם זה ישנה משהו ,למרות שאני בספק,אני יודיע)
הייתה לך גם LCD עם זליגת אור?
אני לא יודע מה זה אומר יותר ממה שהם אמרו לי ,שזה שצריך לשנות הגדרות במסך(כמו למשל הגדרות של ניגודיות ואז התופעה של זליגת אור נראית פחות לעין.
לפי דעתי זה קצת מטומטם כי הגדרות לא יפתרו את הבעיה מבחינה טכנית אבל מעניין לדעת אם יש משהו בזה.(אני ינסה קצת לשחק עם ההגדרות ואם זה ישנה משהו ,למרות שאני בספק,אני יודיע)
גם אני קניתי בהתחלה 32LC53, אני חייב לציין שהמסך ממש סבבה יחסית למחיר שלו-> עד שאתה מגלה את הזליגה ואז אתה מתחרפן כי אתה מחפש אותה בכל מקום, בהתחלה שקראתי פה על הזליגה לא הייתי בטוח כמה זה ישנה לי אז לקחתי אותה לנסיון, לא מומלץ בכלל.
בחדר חשוך אתה ממש יכול לראות שטחים גדולים של אור. החלפתי ל sony P3000E. בתוספת 200 שח (32")
בחדר חשוך אתה ממש יכול לראות שטחים גדולים של אור. החלפתי ל sony P3000E. בתוספת 200 שח (32")
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.