התלבטות בין מספר מסכי "32 כאשר תכונת ה-PIP היא הכרחית
שלום לכולם,
זהו ה''טראד'' הראשון שלי ואני רוצה לברך תחילה את חברי הפורום האינפורמטיבי והמשובח הזה.
השימוש למכשיר הוא כ- 99% לצפיה בשידורי TV כולל האות האנלוגי של HOT .
תקציב - כ- 5000 ש"ח.
כמפורט בכותרת אני ''חייב'' את תכונת ה-PIP כדי לעבור משידור הפירסומות בערוץ 2 (ואף גרוע מזה-הפרומואים החוזרים ונישנים בערוץ נש'יונאל ג'אוגרפיק ) לערוץ TV אחר.
ההעדפה הראשונית שלי היא ה-LG 32LB1R שיש לה PIP אמיתי עם 2 טיונרים ואפשרות ל- SWAP ,אולם למרות שהיא מפורסמת בכ- 20 חנויות ב-ZAP יש טענה שהיא אזלה אצל היבואן.
קיימת אפשרות (לא רצויה כל כך)לרכוש את ה-SAMSUNG R81 אולם ה-PIP שלה מוגבל מאוד ואין לה את תכונת ה-SWAP החשובה.
האם מישהו מכיר חנות שמוכרת את ה-LG האמורה?
לפיתרון אחר במיסגרת התקציב שלי (או קצת יותר) אשמח .
תודה מראש- RobertS
זהו ה''טראד'' הראשון שלי ואני רוצה לברך תחילה את חברי הפורום האינפורמטיבי והמשובח הזה.
השימוש למכשיר הוא כ- 99% לצפיה בשידורי TV כולל האות האנלוגי של HOT .
תקציב - כ- 5000 ש"ח.
כמפורט בכותרת אני ''חייב'' את תכונת ה-PIP כדי לעבור משידור הפירסומות בערוץ 2 (ואף גרוע מזה-הפרומואים החוזרים ונישנים בערוץ נש'יונאל ג'אוגרפיק ) לערוץ TV אחר.
ההעדפה הראשונית שלי היא ה-LG 32LB1R שיש לה PIP אמיתי עם 2 טיונרים ואפשרות ל- SWAP ,אולם למרות שהיא מפורסמת בכ- 20 חנויות ב-ZAP יש טענה שהיא אזלה אצל היבואן.
קיימת אפשרות (לא רצויה כל כך)לרכוש את ה-SAMSUNG R81 אולם ה-PIP שלה מוגבל מאוד ואין לה את תכונת ה-SWAP החשובה.
האם מישהו מכיר חנות שמוכרת את ה-LG האמורה?
לפיתרון אחר במיסגרת התקציב שלי (או קצת יותר) אשמח .
תודה מראש- RobertS
נערך לאחרונה על ידי roberts ב 19/12/2007 23:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אם לא אכפת לך לקנות מהאינטרנט, P1000 (אחריות של היבואנים הרשמיים) במכירה פומבית\אישית.
קניתי לפני 10 דקות sony P3000E ב 4500 כולל משלוח. אני חושב שתמצא בה את כל מה שביקשת.
קניתי לפני 10 דקות sony P3000E ב 4500 כולל משלוח. אני חושב שתמצא בה את כל מה שביקשת.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
אם אתה רוצה "שימוש למכשיר הוא כ- 99% לצפיה בשידורי TV כולל האות האנלוגי של HOT" אז הפלזמה החדשה של LG היא הכי טובה מכולם... אני אישית הולך לקנות אותה ביום ראשון כנראה אז אני יוכל להגיד עליה עוד... יש לה PIP אבל בשביל PIP אתה צריך ממירים כדי לראות בו 2 ערוצים שונים... הדגם הוא 32PC51 ולפי מה שאומרים היא מדהימה לשידורי TV.
נ.ב.
אל תקנה את ה- 32LB1R כי גם אני רציתי אותה בהתחלה אבל שאמרתי את זה למוכר הוא אמר שזה דגם ישן מאוד ושים לב שיש לו אפילו רמקולים בצדדים (בTV החדשות הרמקול למטה)...
נ.ב.
אל תקנה את ה- 32LB1R כי גם אני רציתי אותה בהתחלה אבל שאמרתי את זה למוכר הוא אמר שזה דגם ישן מאוד ושים לב שיש לו אפילו רמקולים בצדדים (בTV החדשות הרמקול למטה)...
תבדוק את טלויזיה פלזמה "32 של LG דגם: 32PC51 .
99% שידורי טלויזיה-נראה כאילו המסך תפור עליך.
בצע חיפוש בפורום על המסך,נכתב עליו הרבה.
דרך אגב-לדעתי זו טעות לרכוש "פונקצייה של מסך" במקום להתמקד במסך עצמו-איכויות התמונה שהוא מציג.
זה כמו לרכוש רכב,לא משנה איזה-העיקר שיש לו גג נפתח
99% שידורי טלויזיה-נראה כאילו המסך תפור עליך.
בצע חיפוש בפורום על המסך,נכתב עליו הרבה.
דרך אגב-לדעתי זו טעות לרכוש "פונקצייה של מסך" במקום להתמקד במסך עצמו-איכויות התמונה שהוא מציג.
זה כמו לרכוש רכב,לא משנה איזה-העיקר שיש לו גג נפתח
טעות. גם בדגם חדשים יש רמקולים בצדדים.idomeron כתב:אם אתה רוצה "שימוש למכשיר הוא כ- 99% לצפיה בשידורי TV כולל האות האנלוגי של HOT" אז הפלזמה החדשה של LG היא הכי טובה מכולם... אני אישית הולך לקנות אותה ביום ראשון כנראה אז אני יוכל להגיד עליה עוד... יש לה PIP אבל בשביל PIP אתה צריך ממירים כדי לראות בו 2 ערוצים שונים... הדגם הוא 32PC51 ולפי מה שאומרים היא מדהימה לשידורי TV.
נ.ב.
אל תקנה את ה- 32LB1R כי גם אני רציתי אותה בהתחלה אבל שאמרתי את זה למוכר הוא אמר שזה דגם ישן מאוד ושים לב שיש לו אפילו רמקולים בצדדים (בTV החדשות הרמקול למטה)......
לדגומה בlg הדגם החדש lc43
"טעות. גם בדגם חדשים יש רמקולים בצדדים.
לדגומה בlg הדגם החדש lc43 "
יש לו רמקול למטה!!!
כנס לקישור: http://www.dvdxpert.ru/userfiles/upload ... 0104_b.jpg
יש לו רמקול למטה!!!
כנס לקישור: http://www.dvdxpert.ru/userfiles/upload ... 0104_b.jpg
סליחה,lc41,שגם הוא נחשב דגם חודש אבל אחרי חודשיים lg החליפו אותו בlc43 ומוכרים אותו עכשיו במכירת חיסולidomeron כתב:"טעות. גם בדגם חדשים יש רמקולים בצדדים.
יש לו רמקול למטה!!!
כנס לקישור: http://www.dvdxpert.ru/userfiles/upload ... 0104_b.jpg...
idomeron, אני בטוח שהתמונה במצב TV היא מצויינת אך המכשיר יגביל אותך בעתיד (במידה ותרצה כמובן) לראות אותות HD.
רמקולים בצדדים הם לפעמים יתרון (נותן הפרדה סטראופונית טובה יותר).
ה- 32LB1R לדעתי הוא פיתרון טוב גם לך משום שהוא משלב את 2 העולמות(כמובן בצורה מוגבלת בכל תחום).
GameBoy , כפי שתארתי הפירסומות משגעות אותי ואני חחייייבב את ה-PIP.
ומוכן לעשות כמעט כל פשרה עבור תכונה זו.
הפשרה שכניראה מסתמנת היא ה-SAMSUNG R81 עם אכות תמונה מזעזעת ב-TV
.........וכדי שלא ינדו אותי מהפורום, אני מדגיש TV
רמקולים בצדדים הם לפעמים יתרון (נותן הפרדה סטראופונית טובה יותר).
ה- 32LB1R לדעתי הוא פיתרון טוב גם לך משום שהוא משלב את 2 העולמות(כמובן בצורה מוגבלת בכל תחום).
GameBoy , כפי שתארתי הפירסומות משגעות אותי ואני חחייייבב את ה-PIP.
ומוכן לעשות כמעט כל פשרה עבור תכונה זו.
הפשרה שכניראה מסתמנת היא ה-SAMSUNG R81 עם אכות תמונה מזעזעת ב-TV
.........וכדי שלא ינדו אותי מהפורום, אני מדגיש TV
קח בחשבון שתוכל לצפות בדרך הזו רק בחלק מהערוצים.
דרך אגב-נראה לי שאתה מתלהב יותר מידי מהפיצ'ר הזה-PIP..
יש סיכוי שמהר מאד יימאס לך מזה..
נ.ב
אם זכור לי-גם אני הייתי מהמתלהבים בנושא,כשיוצרו מסכי CRT הראשונים שהכילו
את הפיצ'ר הזה.
דרך אגב-נראה לי שאתה מתלהב יותר מידי מהפיצ'ר הזה-PIP..
יש סיכוי שמהר מאד יימאס לך מזה..
נ.ב
אם זכור לי-גם אני הייתי מהמתלהבים בנושא,כשיוצרו מסכי CRT הראשונים שהכילו
את הפיצ'ר הזה.
אכן כן ,ניתן לראות רק חלק מהערוצים.
אני משתמש בתכונת ה-PIP ב- TV-CRT של LG כבר 3 שנים ואין מצב שתכונה זו עלולה להימאס עלי.
אני "צופה כבד " של נש'יונאל ג'אוגרפיק והפרומואים שם (כל רבע שעה ) משגעים לך את הצורה , ....הרבה יותר גרוע מהפירסומות בערוץ 2.
אני משתמש בתכונת ה-PIP ב- TV-CRT של LG כבר 3 שנים ואין מצב שתכונה זו עלולה להימאס עלי.
אני "צופה כבד " של נש'יונאל ג'אוגרפיק והפרומואים שם (כל רבע שעה ) משגעים לך את הצורה , ....הרבה יותר גרוע מהפירסומות בערוץ 2.