התלבטות בקשר לDAC ...
אני עומד לקנות HTPC , ואני מתלבט אם לקנות כרטיס קול או לא - מכיון שאני אקנה DAC - ולפי מה שהבנתי , המידע עובר לDAC דיגיטלית ובשביל זה הכרטיס קול on board יהיה מספיק - תקנו אותי אם אני טועה...
אז קודם כל אם משהו יכול להמליץ לי על DAC טוב בסביבות ה1000-2000 ש"ח אני אשמח.
דבר שני - אם אני קונה DAC , איזה שימוש יהיה לי בכרטיס קול ( מעבר לזה שהוא מוריד קצת נטל מהמעבד...) ?
תודה!
אז קודם כל אם משהו יכול להמליץ לי על DAC טוב בסביבות ה1000-2000 ש"ח אני אשמח.
דבר שני - אם אני קונה DAC , איזה שימוש יהיה לי בכרטיס קול ( מעבר לזה שהוא מוריד קצת נטל מהמעבד...) ?
תודה!
התקציב שלך לא מספיק ל-DAC טוב (אפילו מיד שנייה). יכול להמליץ בחום על המפענח Stello DA100 שהוא אחד הטובים בטווח המחירים עד 1000$ . יש גם Benchmark DAC1 שהוא גם נחשב טוב - אבל לגביו יש מחלוקת בפורומים, לכן אתה חייב לשמוע בעצמך לפני הקנייה.
ויטלי
ה-STELLO הוא מעולה (יש לי אותו), ובאף פורום או סקירה לא ראיתי מילה רעה עליו – רק שבחים. לגבי Benchmark יש חלוקי דעות – אבל לא שמעתי אותו בעצמי. בכל אופן, הוא נחשב DAC טוב בקטגוריה עד 1000$. לא נתקלתי בסקירה השוואתית של DA100 ו-Benchmark DAC1.
ויטלי
וודאי - שאלת על DAC והייתי בטוח שאתה מדבר על סטריאו. אם התכוונת למפענח פורמטים דיגיטאליים עבור לקולנוע ביתי/מוסיקה רב ערוצית ( המכונה מעבד AV )- תקנה רסיבר בסיסי בהתאם לתקציב שלך. מעבד AV יעודי הכי בסיסי עולה הרבה מעבר למה שהתכוונת להשקיע (אפילו מיד שנייה).madghost כתב:הסתכלתי קצת על הstello da100 , ולא הבנתי דבר אחד - היציאות שלו (left & right) - זה אומר שיש רק שני ערוצים ?...
ויטלי