שלום
מבקש המלצה לגבי טלוויזיה דקה "42 ברמת מחירים של עד 8000 ש"ח תמהיל הצפיה השלי הוא בערך 75% טלוויזיה (הוט דיגיטאלי) ו25% סרט DVD ושתתמוך בHD READY. כמו כן יש בסלון בעיה של חלון צידי גדול שיוצר השתקפות על מסך הטלוויזיה הנוכחית שלי שמפריעה לצפיה -יש בעיה בלסגור אותו באופן קבוע כך שצריך טלוויזיה שתוכל להתגבר על בעיה זאת
תודה מראש לכל המגיבים
מחפש המלצה לטלווזיה דקה "42
שלום לך
קודם כל מה אתה מחפש פלזמה או lcd ?
לפי מה שאני מבין אז עדיף פלזמה ופה גם קבור הכלב בכמה שקלים.
לי יש פלזמה של מרנץ m5 בגודל 42" ואני "מבסוט " עד הסוף אפילו שהרבה חברי פורום אומרים מדבקה כן לא, אז אני אומר אחלה פלזמה ללא הרבה קישקושים ,תמונה חדה ,כל החיבורים שצריך כולל hd .
לא ברמות של שמות גדולים אם בעיות,עושה את העבודה כמו שצריך.
יש ויש פלזמות אבל תלוי מה מחפשים ,מה השימושים,וכמה רוצים להשקיע.
לעניות דעתי פלזמות הנעות בין 5000 ש"ח ל10000 ש"ח בספו של דבר הם אותו דבר ואם תשים לב להרבה חברה אם פלזמות ו lcd מהייצרנים היותר פופולריים יש בעיות.
תבחר לבד כי בסופו של דבר רק אתה הוא זה שיצפה במסך ולא אף אחד מחברי הפורום הניכבד.
קודם כל מה אתה מחפש פלזמה או lcd ?
לפי מה שאני מבין אז עדיף פלזמה ופה גם קבור הכלב בכמה שקלים.
לי יש פלזמה של מרנץ m5 בגודל 42" ואני "מבסוט " עד הסוף אפילו שהרבה חברי פורום אומרים מדבקה כן לא, אז אני אומר אחלה פלזמה ללא הרבה קישקושים ,תמונה חדה ,כל החיבורים שצריך כולל hd .
לא ברמות של שמות גדולים אם בעיות,עושה את העבודה כמו שצריך.
יש ויש פלזמות אבל תלוי מה מחפשים ,מה השימושים,וכמה רוצים להשקיע.
לעניות דעתי פלזמות הנעות בין 5000 ש"ח ל10000 ש"ח בספו של דבר הם אותו דבר ואם תשים לב להרבה חברה אם פלזמות ו lcd מהייצרנים היותר פופולריים יש בעיות.
תבחר לבד כי בסופו של דבר רק אתה הוא זה שיצפה במסך ולא אף אחד מחברי הפורום הניכבד.