איך אני מגדיר את ספריות המדיה בויסטה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kfirz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ראיתי את המדריך כאן אך ללא הצלחה.....
לא הצלחתי להגדיר אילו תיקיות אראה בווינדוס מדיה סנטר.
כשאני נכנס למדיה סנטר ורואה את התיקיות שכבר כן הצלחתי להגדיר אני רואה את כל השירים מחוץ לתיקיות המקור...והכול מפוזר ומבולגן....עזרה בעניין בבקשה....
כמו כן התקנתי את המגה EPG (לעידכון לוח השידורים)ישנה הגדרה מיוחדת שאני אמור לדעת?איך אני מתפעל את התוכנה?
ועוד שאלה.....אני מחובר לכרטיס לכידה PVR150 דרך RCA לממיר יס...ראיתי את ההודעה שפרסמו בפורום לגבי שיפור איכות הצפיה...איך אני נכנס להגדרות אלו?
תודה רבה לעונים.....

kfirz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מישהו?

kfirz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הלו?
מישהו???

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

אין לי ויסטה אבל כמה דברים:
1. אם אתה עם יס אתה לא צריך את MEGA EPG ועדיף להתשמש בלוח שידורים המובנה (אמור לרדת באופן אוטומטי אחרי שהגדרת הכל).
2. אם אני לא טועה הויסטה מסדר את השירים לפי ה-ID3 TAG שלהם ולא לפי המיקום בתיקיות. יש שתי אפשרויות: לתקן את ה-ID3TAG של השירים- יש תוכנות שעושות את זה בשבילך כמו MP3TAG (דובר על זה בפורום כבר). אפשרות שנייה - זכור לי שמישהו פירסם בפורום סקריפט שגורם למדיה סנטר להציג את הקבצים לפי תיקיות- תעשה חיפוש.
3. לגבי איכות צפייה- העצה היחידה שלי זה לעבור שלב שלב לפי המדריך בפורום.

kfirz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

erezr כתב:אין לי ויסטה אבל כמה דברים:
1. אם אתה עם יס אתה לא צריך את MEGA EPG ועדיף להתשמש בלוח שידורים המובנה (אמור לרדת באופן אוטומטי אחרי שהגדרת הכל).
2. אם אני לא טועה הויסטה מסדר את השירים לפי ה-ID3 TAG שלהם ולא לפי המיקום בתיקיות. יש שתי אפשרויות: לתקן את ה-ID3TAG של השירים- יש תוכנות שעושות את זה בשבילך כמו MP3TAG (דובר על זה בפורום כבר). אפשרות שנייה - זכור לי שמישהו פירסם בפורום סקריפט שגורם למדיה סנטר להציג את הקבצים לפי תיקיות- תעשה חיפוש.
3. לגבי איכות צפייה- העצה היחידה שלי זה לעבור שלב שלב לפי המדריך בפורום.
...
תודה רבה ארז...
עוד מישהו?
במיוחד בענין סידור התיקיות של המוזיקה....הכל יצא מבולגן במדיה סנטר....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”