מחפש כבל קומפוננט טוב !
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש בגבעתיים חנות.קונקטור.
הם נמצאים בפרסומת באתר, בצד ימין.
הם מחזיקים כבלים בכל מיני דרגות מחיר.
בטוח שתמצא משהו.
הם מחזיקים כבלים בכל מיני דרגות מחיר.
בטוח שתמצא משהו.
לגבי לעשות כבל לא בא לי כל כך ואין לי בעיה להוציא עוד 250 שקל על זה ולדעת שזה של חברה כמו שצריך בלי קומבינות של בנאדם כמוני שלא מבין משהו בתחום והלחמות לא משהו כמו של מכונה.
לגבי זה שאני יכול למצוא בחנות שבפרסומת אני יודע זה לא בעיה אבל תשימו לב אני מבקש דגם ספציפי שיודעים שהוא טוב ואפשר להמליץ עליו.
לגבי זה שאני יכול למצוא בחנות שבפרסומת אני יודע זה לא בעיה אבל תשימו לב אני מבקש דגם ספציפי שיודעים שהוא טוב ואפשר להמליץ עליו.
קומפוננט מוציא גם 1080P.uknowmy כתב:תודה הוא תומך בהכל? ( לא שאני יודע אם זה משנה אבל עדיין אני שואל )....
זה מוכיח את ההצדקה לDIY של כבלי קומפוננט.דרך אגב היה טוב אם מישהו היה מוצא לי כבל עד אורך של מטר אחד...
אני מבטיח לך שלא תראה הבדל בין כבל ב-250 ש"ח לבין כבל DIY עשוי כהלכה.
אצלי כל הכבלים, גם קואקסליים, עשוי RG 59 עם עכבה של 75 אום ואני ממליץ לכל בעלי תקציב "סטודנטים" לעשות אותו הדבר.
מאיפה? מהאולפן שעבדתי בו
יש את כל הסוגים מהברגה והלאה - PL 1/8, BNC, RCA, PL 1/4 וכו'.
יש את כל הסוגים, זה מה שאני אוהב - אוניברסלי לחלוטין וניתן להתאים לכל יציאה רצויה בעזרת אותו כבל RG 59 (או RG 60 , תלוי רק בעכבה המצוינת על הכבל).
הקונקטור הראשי (רק עם ההברגה) הוא בלחיצה.
יש את כל הסוגים, זה מה שאני אוהב - אוניברסלי לחלוטין וניתן להתאים לכל יציאה רצויה בעזרת אותו כבל RG 59 (או RG 60 , תלוי רק בעכבה המצוינת על הכבל).
הקונקטור הראשי (רק עם ההברגה) הוא בלחיצה.
זה כבל אנטנה עם קונקטור בלחיצה. במקרה זה מה נשאר לי מהתוף של 100 מטר.מזה הכבל שבתמונה? והאם עלי לבקש את הכבל הזה בחנות שאליה אני הולך?...
RCA<<>>RCAיש תצלום של שני הקצוות של הכבל? או שם מפורט כמו למשל DVI-HDMI?...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
רגע רגע
אתם רוצים להגיד לי שאפשר לשים כבל COAX רגיל (כמו בתמונה) לחבר אותו בתור קומפוננט עם מתאמים כמובן וזה ייתן תוצאות כמו כבלים יוקרתיים יותר?
יש לי בבית 20 מטר כבל כזה ... מתאמים עולים עשרות שקלים בודדים אני מניח.
אתם רוצים להגיד לי שאפשר לשים כבל COAX רגיל (כמו בתמונה) לחבר אותו בתור קומפוננט עם מתאמים כמובן וזה ייתן תוצאות כמו כבלים יוקרתיים יותר?
יש לי בבית 20 מטר כבל כזה ... מתאמים עולים עשרות שקלים בודדים אני מניח.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
same questionsf_haim10 כתב:רגע רגע
יש לי בבית 20 מטר כבל כזה ... מתאמים עולים עשרות שקלים בודדים אני מניח....
אני מעדיף לקנות כבל מוכן אני לא בשביל כל ההלחמות והדברים האלה פשוט רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי דגם מדוייק של כבל שהוא יודע שהוא טוב ושווה להוציא עליו את הכסף תאמת אין לי תקציב מדוייק אבל לא צריך להגזים רק אם באמת ההוצאה שווה את הכסף (מומלץ שהכבל יהיה כמה שיותר קצר יש לי פחות מחצי מטר מהטלויזיה לDVD אז שיהיה כבל מקסימום מטר אחד.
תודה רבה לכל מי שעזר ומנסה לעזור.
תודה רבה לכל מי שעזר ומנסה לעזור.
הנה הכבל הזה הוא אחלה ...
יש אותו גם בפחות מטרים תקנה לפי מה שאתה צריך
http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=283661935&sog=C-Cable
יש אותו גם בפחות מטרים תקנה לפי מה שאתה צריך
http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=283661935&sog=C-Cable