dvd recorder that can stream media

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
julian2003 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מחפש שילוב של שני מכשירים שראיתי :
1) dvd recorder - מכשיר וידאו דיגיטלי ששומר את התוכניות ב-harddisk פנימי שלו וגם יכול לצרוב את זה על דיסק.
2) media stream של וידאו ואודיו - המכשיר יתחבר לרשת בייתית ויוכל לנגן מדיה ממחשבים אחרים ברשת.

חיפשתי ולא ראיתי מכשירים מוכנים (לא HTPC) שיכולים לעשות את שני הדברים האלה. כמובן שאם המכשיר הזה קיים, כדאי שיהיה אפשר לקחת את המידע שאני שומר מהטלויזיה ולהעביר אותו ל-PC וכו'...

אשמח אם תוכלו לעזור לי,
תודה,
חגי.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

LG LRM 519

שליחה #2 

ב KISS אתה שומר לHARD DISK ומשם בFTP CLIENT ממחשב אחר יכול לקרוא אותו
LITEON בזמנו רצו לצאת עם מכשיר כזה....עדין לא קיים....
אבל LG LRM 519 נראה שהולכים לתת פתרון כזה:

HEXUS.Lifestyle :: CEDIA Expo - LG Electronics' new set-top DVD recorder with hard disk
Posted on Wednesday, 21 September, 2005 by Bob
LG Electronics is introducing a set-top DVD recorder with hard disk. The LG LRM-519 ‘Digital Media Recorder’ is a combination digital video recorder (DVR) and DVD recorder. It comes with an on-screen Microsoft Program Guide, at extra cost.

As well as having 160 gigabytes of storage capacity, the LG Digital Media Recorder has two USB ports, so the user can plug in an external hard drive if needs be, so long as it’s compatible. Storage to DVD is compatible with DVD+R Dual Layer recordable discs, DVD-R, DVD-RW, DVD+R and DVD+RW.

Connected to the home wired or WiFi network, the LG Digital Media Recorder means TV shows can be sent to the home PC. Further, JPEG photo files, MP3 and WMA music files stored on the PC can now be accessed through the LRM-519 for slideshow playback.
"LG strives to bring to market groundbreaking, innovative products and services that address evolving consumers' needs and improve their daily lives. With the launch of the digital media recorder category, we believe we have done just that, and in turn, we are changing the landscape of the consumer electronics industry," said Robert A. Perry, vice president, consumer electronics sales and channel marketing, LG Electronics USA, speaking for the benefit of high-end retailers at the CEDIA trade show in Indianapolis.
The Microsoft Program Guide service can search up to 14 days of programs by title, keyword, actor, director or category. Any scheduled recording can be configured to record only once or for an entire season of shows. There’s also up to 90 minutes of "live" TV pause, and even the ability to jump forward 30 seconds.

Available in USA in October, the LG LRM-519 Digital Media Recorder has a RRP of $599. The Microsoft Program Guide service subscription is available for a $249 one-time fee, $99.99 for a one-year subscription, or for $9.99 for a one-month subscription.

For more information, visit http://www.LGusa.com
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

julian2003 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תודה על המידע

שליחה #3 

נראה יקר בינתיים...
אחכה עם זה עוד קצת.

julian2003 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

פחות דרישות...

שליחה #4 

אוקיי,
עברו חודשיים מאז ששאלתי את השאלה בפעםן האחרונה, והדרישות שלי קצת ירדו אז השאלה אם יש מכשיר שעושה את הדברים הבאים :
1) משמש כוידאו דיגיטלי - יכול להקליט מהממיר של YES ל-harddisk פנימי, כדאי שזה יקליט וישדר באיכות טובה (בכל זאת יש לי מקרן...)
2) יוכל לנגן קבצי divx מהרשת או מה-harddisk
3) שיהיה לו חיבור רשת
4) אשמח אם גם יהיה לו כונן DVD למרות שזה לא קריטי לי. יותר חשוב DVR עם רשת.

יש מכשירים כאלו מומלצים??

julian2003 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

LG LRM 519

שליחה #5 

בתגובה למה שכתבו קודם - על ה-LG LRM 519 - לפי מה שהבנתי הוא לא מנגן DIVX'ים,
אני יותר מחפש מכשיר בלי כונן DVD או בלי צורב, אלא יותר DVR או HTPC מוכן שיודע להראות קבצים גם דרך הרשת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #6 

רק HTPC עונה על הדרישות הללו.

יש מכשירים שמתקרבים לכך (אבל ללא STREAMING, למשל).

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שווה לקרוא רשימה של פתרונות שונים לPVR

שליחה #7 

יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”