בעיה שיש לי עם VISTA
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קיבלתי מחשב חדש שיש עליו VISTA BUSINESS
הכל טוב ויפה (עדיין מלא באגים, כמו חוסר יכולת להעתיק קבצים גדולים או מעל 14,000 קבצים במכה...) אבל יש לי בעיה מוזרה.
שימו לב לתמונה.
התפריטים כשאני עושה RIGHT CLICK על ה-DESKTOP הם RTL (כאילו שהם בעברית)...
אבל אין כמעט שום דבר במחשב שהוא בעברית. הכל אולי פרט ל-NON UNICODE LANGUAGE שמסומן כעברית.
לפעמים פתאום כל התפריטים הופכים לי MIRRORED כולל האייקונים.
זה ממש מוזר ואני לא ממש מצליח להבין מתי זה קורה או מה גורם לזה.
יש למישהו רעיון איך לעצור את זה?
הכל טוב ויפה (עדיין מלא באגים, כמו חוסר יכולת להעתיק קבצים גדולים או מעל 14,000 קבצים במכה...) אבל יש לי בעיה מוזרה.
שימו לב לתמונה.
התפריטים כשאני עושה RIGHT CLICK על ה-DESKTOP הם RTL (כאילו שהם בעברית)...
אבל אין כמעט שום דבר במחשב שהוא בעברית. הכל אולי פרט ל-NON UNICODE LANGUAGE שמסומן כעברית.
לפעמים פתאום כל התפריטים הופכים לי MIRRORED כולל האייקונים.
זה ממש מוזר ואני לא ממש מצליח להבין מתי זה קורה או מה גורם לזה.
יש למישהו רעיון איך לעצור את זה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה באמת מעניין. לא נפגשתי עדיין בתופעה כזאת. ניחוש שלי הוא שזה נגרם על ידי לוח הבקרה של NVIDIA. בשני מחשבי vista שונים שבהם הוא מותקן אני מקבל התנהגות שונה. באחד הוא מציג סימני שאלה במקום אותיות עבריות כשאני מבצע Right Click על שולחן העבודה ובשני אני מקבל אנגלית אבל לוח הבקרה עצמו הוא מימין לשמאל עם אנגלית הפוכה. בשניהם ההגדרות האזוריות, שפה ופורמט הם ישראל ועברית כך שלא נראה לי שזו הסיבה.
התקנת את הדרייברים האנגליים או את אלו שתומכים בשפות אחרות?
התקנת את הדרייברים האנגליים או את אלו שתומכים בשפות אחרות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הקטע הוא שזה לא ככה כל הזמן - זה פתאום קורה באופן ספונטני. כלומר, באופן נורמאלי הכל LTR ופתאום זה הופך ל-RTL...
אם אני סוגר בכח את EXPLORER ופותח אותו, אז זה מסתדר ואז אחרי זמן מה (לא ממש ברור לי מה גורם לו לעשות את זה) זה חוזר.
אגב, איך אני מוריד את העברית המעצבנת מהפאנל של NVIDIA, יש למישהו מושג?
אם אני סוגר בכח את EXPLORER ופותח אותו, אז זה מסתדר ואז אחרי זמן מה (לא ממש ברור לי מה גורם לו לעשות את זה) זה חוזר.
אגב, איך אני מוריד את העברית המעצבנת מהפאנל של NVIDIA, יש למישהו מושג?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תנסה לשנות שפה בהגדרות של NVIDIA או תנסה כרגע להסיר את זה ולהשתמש ב DEFAULT שמגיע עם ויסטה ותראה אם זה עוזר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
"בעיה שיש לי עם VISTA" טוב דבר ראשון היום בעייה זה שם נרדף לVISTA יש כל כך הרבה בעיות עם VISTA שאם אתה מריץ חיפוש בGOOGLE זה נותן לך 88,000 תוצאות בעברית ובאנגלית 7 מיליון תוצאות, בכל מקרה בקשר nvidia ההתקנה של השפה נגזרת מההגדרות בשפה של WIN, אם הדיפולט זה עברית גם אם זה אז זה יתקין לך בעברית ככה שזה ממש מוזר, פעם הם היו נותנים לבחור איזה דרייבר להוריד אחד של International עם עברית ואחד של English רק עם אנגלית, חבל שזה לא ככה היום.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כי Nvidia משחררת תמיד 2 דרייברים. אחד אנגלי לחלוטין לשוק האמריקאי והשני כולל תמיכה בכל השפות והוא גם גדול יותר וגם מבלבל לי את השכל עם תצוגת תפריטים בעברית.
נכון אבל הקטע שאין יותר, חיפשתי ולא מצאתי, גם אני נדפקתי עם העברית הזה.Catskinner כתב:כי Nvidia משחררת תמיד 2 דרייברים. אחד אנגלי לחלוטין לשוק האמריקאי והשני כולל תמיכה בכל השפות והוא גם גדול יותר וגם מבלבל לי את השכל עם תצוגת תפריטים בעברית....
וזה לא משנה שהWIN שלך באנגלית לא התכוונתי לזה, כל עוד שסומן לך Hebrew בהגדרות איזור ושפה אפילו שהWIN שלך באנגלית זה יתקין לך בעברית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני יודע.
בזמנו הייתי מבצע את כל ההתקנות כשה regional and language שלי מכוונים לדרום אפריקה. רק שכבר אין לי כוח להתעסק עם זה, מה שיוצא, יוצא.
בזמנו הייתי מבצע את כל ההתקנות כשה regional and language שלי מכוונים לדרום אפריקה. רק שכבר אין לי כוח להתעסק עם זה, מה שיוצא, יוצא.