עזרה בקניית LCD 37 לסלון (8500K בערך)
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קודם כל שלום שלום לכל התותחים של הפורום... טיילתי קצת בגוגל כדי לקבל עזרה כלשהי על מנת לגבש החלטה סופית לגבי מסך LCD בגודל 37' לסלון, ואחרי כמה קליקים בעכבר, מצאתי את הפורום הזה והתרשמתי מאוד שזה המקום לשאול שאלות..
השימושים בעיקר: HOT מחשב ופלייסטיישן 2 (אבל בעיקר הוט)
התקציב שלי הוא בין 8500 ל9000 כאשר כבר יש לי כמה טלויזיות שאני חושב עליהם לאורך זמן. אני צריך המלצות לטלויזיות הכי טובות שהכסף שלי יכול לקנות.. אני משער שזה יהיה hdready ולא fhd .
בכל מקרה ממה שכבר סיקרתי לעצמי מצאתי את הדגמים האלה:
sharp wd1 (השגתי ב7500)
hitachi ld9000 (השגתי ב7200)
samsung r81 השגתי ב7300
toshiba c3000
lg lc53 השגתי ב6500
toshiba wl68
תודה לעוזרים!!
השימושים בעיקר: HOT מחשב ופלייסטיישן 2 (אבל בעיקר הוט)
התקציב שלי הוא בין 8500 ל9000 כאשר כבר יש לי כמה טלויזיות שאני חושב עליהם לאורך זמן. אני צריך המלצות לטלויזיות הכי טובות שהכסף שלי יכול לקנות.. אני משער שזה יהיה hdready ולא fhd .
בכל מקרה ממה שכבר סיקרתי לעצמי מצאתי את הדגמים האלה:
sharp wd1 (השגתי ב7500)
hitachi ld9000 (השגתי ב7200)
samsung r81 השגתי ב7300
toshiba c3000
lg lc53 השגתי ב6500
toshiba wl68
תודה לעוזרים!!
אתה לא יכול לומר את זה.שניהם מסכים מצויינים. זה פשוט מפגר [סליחה על הביטוי] לדעתי שאומרים שמסך אחד יותר טוב מהשני. ראית את שניהם אחד מול השני שהחלטת את זה?
זה כמו שמישהו יגיד ששידורי טלוויזיה נראים נהדר בlcd של מרנץ והוא נותן לה מתוך מאה 101 ומישהו יגיד שהשידורים בפיוניר קורו נראים אחלה והוא נותן לה "רק" 100 מתוך 100. אז מה זה אומר? שהמרנץ יותר טוב? נו באמת.....
בקיצור,שניהם נהדרים,אבל עד שאתם לא רואים סקירת השוואה של שניהם אחד מול השני,אתם פשוט לא יכולים לומר את זה.
זה כמו שמישהו יגיד ששידורי טלוויזיה נראים נהדר בlcd של מרנץ והוא נותן לה מתוך מאה 101 ומישהו יגיד שהשידורים בפיוניר קורו נראים אחלה והוא נותן לה "רק" 100 מתוך 100. אז מה זה אומר? שהמרנץ יותר טוב? נו באמת.....
בקיצור,שניהם נהדרים,אבל עד שאתם לא רואים סקירת השוואה של שניהם אחד מול השני,אתם פשוט לא יכולים לומר את זה.
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
-
tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ה wd1 זאת הטלויזיה שרציתי מלכתכילה , רק שבהתחלה בכלל חיפשתי 32 ... בכל מקרה מה לגבי הטלוויזיות האחרות? הצעות אחרות שלכם?
יש גם דגם נוסף toshiba wl67
יש גם דגם נוסף toshiba wl67
Why so serious?