שלום, הורדתי אלבום מקודד בDTS, וכל פעם שאני מנסה לנגן אותו, יוצא צליל: "פססס" משהו כזה. יש לציין שניסתי בכמה תוכנות Mediaplayer classic, BSPLYER ווינאמפ 6.
במקודד AC3FILTER, התמיכה ב- DTS פעילה.
יש לי כרטיס קול Creative X-FI XtremeAudio שמחובר למערכת רמקולים Logitech Z-5500.
מישהו יודע מה הבעיה ? חיפשתי על כל רבות באינטרנט אך לא מצאתי כלום ..
בעייה בניגון קבצי DTS
לי יש כרטיס כמו שלך רק מסידרה גבוהה יותר ELITE ולקח לי קצת זמן לפענח את הבעיה הזו הנה פתרון:
CREATIVE הינם כרטיסים שמבצעים UPSAMPLE לאודיו מ 44.1KHZ ל 48KHZ כשאתה שולח לרסיבר DTS של סרט תדר הדגימה הוא 48KHZ וכאן יש התאמה.
הבעיה ב DTS CD היא שתדר הדגימה הוא 44.1KHZ וכשהכרטיס מבצע UPSAMPLE ל
48KHZ האודיו ניפגע והרסיבר לא מצליח לפענח את ה DTS כך שאתה שומע PINK NOISE
אתה צריך להגדיר לכרטיס שלא יבצע UPSAMPLE איני יודע אם בדגם שלך שהוא קצת יותר פשוט משלי יש אפשרות כזו אך תנסה
עבור למצב AUDIO CREATION MODE
SETTINGS
ENABLE BITMATCHED PLAYBACK
תגדיר לכרטיס שיוציא bitstream של dts ישירות דרך spdif כך שהרסיבר יפענח את ה DTS
דבר אחרון נגן את הDTS CD אך ורק עם הנגן של creative משום שהוא היחיד למיטב ידיעתי שתומך ב BITMATCHED PLAYBACK .
בהצלחה
CREATIVE הינם כרטיסים שמבצעים UPSAMPLE לאודיו מ 44.1KHZ ל 48KHZ כשאתה שולח לרסיבר DTS של סרט תדר הדגימה הוא 48KHZ וכאן יש התאמה.
הבעיה ב DTS CD היא שתדר הדגימה הוא 44.1KHZ וכשהכרטיס מבצע UPSAMPLE ל
48KHZ האודיו ניפגע והרסיבר לא מצליח לפענח את ה DTS כך שאתה שומע PINK NOISE
אתה צריך להגדיר לכרטיס שלא יבצע UPSAMPLE איני יודע אם בדגם שלך שהוא קצת יותר פשוט משלי יש אפשרות כזו אך תנסה
עבור למצב AUDIO CREATION MODE
SETTINGS
ENABLE BITMATCHED PLAYBACK
תגדיר לכרטיס שיוציא bitstream של dts ישירות דרך spdif כך שהרסיבר יפענח את ה DTS
דבר אחרון נגן את הDTS CD אך ורק עם הנגן של creative משום שהוא היחיד למיטב ידיעתי שתומך ב BITMATCHED PLAYBACK .
בהצלחה