שאלה על Logtiech z-5500

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
idanseal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חבר מעוניין לקנות את המערכת הנל ואני מעוניין לשמוע חוות דעת.
תודה מראש
עידן:)

idon889
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

יש לי את הרמקולים הללו מזה שנה ... רמקולים מצויינים !!!! איכות מטורפת !!!
יש לציין שבכדי להנות מהם ממש יש לקנות כרטיס קול איכותי (creative xtremeaudio יספיק).

idanseal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אוקי תודה רבה. אפשר קצת פירוט מה הוא הרסיבר הקטן ואיזה חיבורים בו?

idon889
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

אממ קצת ביותר פירוט:
קודם, הרמקולים עוצמתיים בטירוף, ליראות איתם סרטים או לשחק עם משחקים, זה עולם חדש ...
"הרסיבר הקטן", אפשק לקנות אותו מיני רסיבר, קטן ויפה, יש לו מסך LCD שבו מוצג סוג החיבור שבשימוש עכשיו והאפקט שהרסיבר יוצר (סראונד, סטריאו וכו'). יש לו 4 חיבורי IN:
2 דיגיטלים: חיבור אופטי ויחיבור קואקס.
2 אנאלוגים: חיבור אנאלוגי סראונד (3 כבלים כמו של אוזניות) ועוד יציאת IN (חיבור MP3 וכו').
אצלי מחובר המחשב לחיבור האנלוגי (דרך כרטיס קול creative x-fi xtremeaudio) והחיבור האופטי מחובר ל יס.

בשני החיבורים אני מקבל סראונד 5.1 והאיכות מצויינת !
המערכת מגיעה עם שלט קטן ופשוט (פשוט מאוד אפילו) ששולט על כל פונקציות הרסיבר.

אני הייתי ממליץ לקנות בנוסף למערכת כרטיס קול איכותי על מנת להינות באמת מאיכות יוצאת דופן.
אם אתה משחק משחקים הייתי ממליץ לך על X-Fi Xtremegamer/Music, שתומכים בEAX. אם שיימוש המערכת יהיה בעיקר לסרטים ומוזיקה, הייתי ממליץ לקנות כרטיס קול יותר פשוט (כמו שלי) או Audigy למינהם.

בהצלחה ...

עריכה: אם ישלך בעייה בסידור החוטים וכו', הייתי ממליץ לך ללכת על דגם Z-4500 ששני הרמקולים האחוריים שלו אלחוטיים. בכל מקרה, הכבל של הרמקול האחרון שלי (הכי רחוק מהסאב) היה קצר מדי ולכן קניתי כבל יותר ארוך, תבדוק את המצב הזה אצלך לפני הקניה.
ועוד משהו... כל הכבלים מחוברים לסאב ולא "לרסיבר הקטן", אז קח זאת בחשבון.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”