עוד סיוע בנושא מסך פלסמה
קראתי בעיון את הפורומים והמדריכים כאן ולמדתי הרבה. תודה רבה לכולכם.
אני עומד כרגע בפני החלטה פרקטית ואשמח לשמוע עצות. אני עומד לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול מסך טלביזיה. לאחר שקילת מה ששמעתי יחד עם התקציב שלי (כ-10,000 ש"ח) , אופי הצפיה (90% טלווזיה ו-10% DVD), המיקום (סלון עם חלון גדול בצד), המרחק (3.2 מ') והציפיות (סבירות ולא יותר, אך רצון שתוכל להתאים לטכנולוגיות המתקרבות עלינו לטובה) החלטתי כנראה על טלוויזיה פלסמה בגודל 42 אינץ.
בשרשור זה אשמח אם יש למישהו הצעות או אזהרות ספציפיות על סוגים ספציפיים של טלוויזיות בגדלים הללו.
למשל קראתי באיזה מקום המלצה על שני הדגמים הבאים:
טושיבה 42wlr67
ופנסוניק 42pv70
מה דעתכם עליהם? יש רעיונות אחרים?
אני עומד כרגע בפני החלטה פרקטית ואשמח לשמוע עצות. אני עומד לקנות מערכת קולנוע ביתית שתכלול מסך טלביזיה. לאחר שקילת מה ששמעתי יחד עם התקציב שלי (כ-10,000 ש"ח) , אופי הצפיה (90% טלווזיה ו-10% DVD), המיקום (סלון עם חלון גדול בצד), המרחק (3.2 מ') והציפיות (סבירות ולא יותר, אך רצון שתוכל להתאים לטכנולוגיות המתקרבות עלינו לטובה) החלטתי כנראה על טלוויזיה פלסמה בגודל 42 אינץ.
בשרשור זה אשמח אם יש למישהו הצעות או אזהרות ספציפיות על סוגים ספציפיים של טלוויזיות בגדלים הללו.
למשל קראתי באיזה מקום המלצה על שני הדגמים הבאים:
טושיבה 42wlr67
ופנסוניק 42pv70
מה דעתכם עליהם? יש רעיונות אחרים?
תודה. אני מתכנן בהחלט לעשות את זה.
הבעיה שאני "עיוור טכנולוגיה" וברור לי שבצפיה בחנות ניתן לשחק עם החזות בכל כך הרבה דרכים שאני לא מבין ולמכור לי "הסברים" שחלקם נכונים וחלקם רק קצת.
לכן הייתי שמח אם היו לי כמה המלצות על דגמים כאלו ואחרים ששווה לבדוק כדי לצמצם את הסיכון לטעות.
הבעיה שאני "עיוור טכנולוגיה" וברור לי שבצפיה בחנות ניתן לשחק עם החזות בכל כך הרבה דרכים שאני לא מבין ולמכור לי "הסברים" שחלקם נכונים וחלקם רק קצת.
לכן הייתי שמח אם היו לי כמה המלצות על דגמים כאלו ואחרים ששווה לבדוק כדי לצמצם את הסיכון לטעות.
יואנאד.
קודם כל אתה צריך להבין כשאתה עומד לפני קניית מסך ישנם שיקולים רבים אך בסופו של דבר העין שלך היא זו שמחליטה,כי הרי לא עשינו בזה דבר באם נמליץ על משהו ולא תאהב.
מה שכן קודם כל לפי השיקולים שלך שהחלטת על פלזמה לאור השימושים שלך 90% T.V ו10%D.V.D , ההחלטה היא נבונה.
עכשיו נותר איזה דגם ? במסגרת התקציב שלך הייתי הולך על הסמסונג Q91
עם 3שנים אחריות !!
בהצלחה !
קודם כל אתה צריך להבין כשאתה עומד לפני קניית מסך ישנם שיקולים רבים אך בסופו של דבר העין שלך היא זו שמחליטה,כי הרי לא עשינו בזה דבר באם נמליץ על משהו ולא תאהב.
מה שכן קודם כל לפי השיקולים שלך שהחלטת על פלזמה לאור השימושים שלך 90% T.V ו10%D.V.D , ההחלטה היא נבונה.
עכשיו נותר איזה דגם ? במסגרת התקציב שלך הייתי הולך על הסמסונג Q91
עם 3שנים אחריות !!
בהצלחה !
ראיתי את הסמסונג באלמ והתרשמתי לטובה באמת.
מכיוון שזו השקעה משמעותית והעין שלי לא מספיק מקצועית לבחור בין כל הדגמים, קיוויתי לקבל המלצות על דגמים "מתחרים" ברמת המחיר והאיכות הזו ולהשוות בחנות בין פחות דגמים.
אם למישהו יש עוד רעיונות מקבילים - אשמח לשמוע.
בכל אופן, תודה רבה עלה עזרה. ברצינות.
מכיוון שזו השקעה משמעותית והעין שלי לא מספיק מקצועית לבחור בין כל הדגמים, קיוויתי לקבל המלצות על דגמים "מתחרים" ברמת המחיר והאיכות הזו ולהשוות בחנות בין פחות דגמים.
אם למישהו יש עוד רעיונות מקבילים - אשמח לשמוע.
בכל אופן, תודה רבה עלה עזרה. ברצינות.
פנאסוניק th42pr10m
רכשתי לאחרונה את הטלוויזיה ב- 8500 ש"ח כולל התקנה על הקיר ב- 36 תשלומים ואני מרוצה מאד מאכות הצפיה.
ממליץ בחום.
אני רואה רק DVD, המחובר בקומפוננט. לא יודע איך נצפים שדורי טלויזיה, אך מניח שלא שונה מסדרת PV של פנסוניק.
ממליץ בחום.
אני רואה רק DVD, המחובר בקומפוננט. לא יודע איך נצפים שדורי טלויזיה, אך מניח שלא שונה מסדרת PV של פנסוניק.
Re: פנאסוניק th42pr10m
אתה בטוח שזה הדגם????ilan_g כתב:רכשתי לאחרונה את הטלוויזיה ב- 8500 ש"ח כולל התקנה על הקיר ב- 36 תשלומים ואני מרוצה מאד מאכות הצפיה.
ממליץ בחום.
אני רואה רק DVD, המחובר בקומפוננט. לא יודע איך נצפים שדורי טלויזיה, אך מניח שלא שונה מסדרת PV של פנסוניק....
Re: פנאסוניק th42pr10m
starter1 כתב:אתה בטוח שזה הדגם????ilan_g כתב:רכשתי לאחרונה את הטלוויזיה ב- 8500 ש"ח כולל התקנה על הקיר ב- 36 תשלומים ואני מרוצה מאד מאכות הצפיה.
ממליץ בחום.
אני רואה רק DVD, המחובר בקומפוננט. לא יודע איך נצפים שדורי טלויזיה, אך מניח שלא שונה מסדרת PV של פנסוניק.......
חיובי, ולא מבין את השאלה
www.panasonic.com.au/content/library/files/F002010.pdfstarter1 כתב:בחיפוש בזאפ ובגוגל אין דגם כזה...