מבקש המלצות / חו"ד על LCD37
ולא נשכח את ה...
Hitachi LD9000TA2
המשותף לטלוויזיה הזאת, ול-2 הטלוויזיות שצויינו מעלי הוא שהן הכי טובות ב-ALL AROUND
מי הכי טובה מבין כולן, זה כבר סובייקטיבי אז אני מציע שתלך לחנויות ותבחר מה שלך נראה הכי טוב.
המשותף לטלוויזיה הזאת, ול-2 הטלוויזיות שצויינו מעלי הוא שהן הכי טובות ב-ALL AROUND
מי הכי טובה מבין כולן, זה כבר סובייקטיבי אז אני מציע שתלך לחנויות ותבחר מה שלך נראה הכי טוב.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא כלכך מכיר, אבל הייתי נוטה לכיוון השארפ מבחינת איכות,
הדבר היחיד שמפריעה לי בWD1 זה שחורים קצט אפורים
וגם ראיתי בביגבוקס מסך מסדרה חדשה של טושיבה 37c3500 והוא נראה לי מעולה, מעניין אם הוא יותר טוב מהסדרה הC3030 שלהם, לפי מה שאמרו לי בחנות ה3500 בעל מעבד חדש יותר
מישהוא יודע יותר על הסדרה החדשה?
וגם ראיתי בביגבוקס מסך מסדרה חדשה של טושיבה 37c3500 והוא נראה לי מעולה, מעניין אם הוא יותר טוב מהסדרה הC3030 שלהם, לפי מה שאמרו לי בחנות ה3500 בעל מעבד חדש יותר
מישהוא יודע יותר על הסדרה החדשה?
מה?! מוכרים כבר את ה c3500?! איך היא נראתה? וכמה היא עולה?פרוסטי כתב:אני לא כלכך מכיר, אבל הייתי נוטה לכיוון השארפ מבחינת איכות,
מישהוא יודע יותר על הסדרה החדשה?...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין צורך להתרגש כלכך זאת רק LCD
נראתה מצוין, מישהו יודע עד כמה החיווט והאיכות שידור של ביגבוקס שווה בין כל הטלויזיות?amitgba כתב:מה?! מוכרים כבר את ה c3500?! איך היא נראתה? וכמה היא עולה?פרוסטי כתב:אני לא כלכך מכיר, אבל הייתי נוטה לכיוון השארפ מבחינת איכות,
מישהוא יודע יותר על הסדרה החדשה?......
בכל אופן היא נראתה מצוין, לפי העין שלי יותר טוב מפיליפס ושארפ wd1
נאמר לי שה3500 בעלת מעבד מתה בריין פרו חדיש יותר
מחיר דגם 37c3500 היה 8,299 שהוא סביר אם מדובר בדגם מסדרה חדשה, אבל הדגם הזה הוא המחליף של סידרת ה3000 ולכן אני צופה שהמחיר ירד לכיוון ה6 או 7 בזמן הקרוב?? (אגב כמעט לקחתי אותה באותו יום, נראתה באמת מצויין)