עזרה דחופה!! ביותר בבחירת אוזניות בתקציב של 350 דולר

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
DJDJDJ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

דודה שלי מגיע לארץ מיפן, יש שמה בערך את כל האוזניות (מחירים זולים משמועתית של של כל החברות הבין לואמיות היפניות כמו למשל סוני ,פיונר) שנמכרות בשאר העולם ודגמים חדשים שלא יצאו עדיין מיפן.

עכשיו העדפה שלי היא לאוזניות(העדפה לסגורות) אקטיביות לסינון רעשי סביבה אם יש כאלה ברמה של האוזניות האחרות כי רוב האזנה למוזיקה שלי יוצאת בנסיעות באוטובוסים ומקומות רועשים
אני מתכוון לקנות בנסוף מגבר חיצוני (ומפצל) http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/11 ... t_943.html
סגנון המוזיקה שלי הוא בעיקר היפ הופ ,מוזיקת מועדונים .
עכשיו
מה שאני שואל אותכם מביני העניין שבינכם הוא מה אתם הייתם לוקחים במקומי במסגרת התקציב שלי יש כאן קישור לדף האוזניות של אמזון האמריקאי(המבחר של האמרקאי זהה כמעט ליפני)ככה אני ידע לבחור אחרי שתמליצו לי
e=UTF8&node=16462081&pf_rd_m=AN1VRQENF ... בות מהירות

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי לגבייך אבל האוזניות הכי טובות בעולם הם של חברת גראדו. אם אתה המתכוון ללכת איתם בחוץ תאלץ "להסתפק" לדעתי בבוס שיצאו עם אוזניות חדשות (TRI POD) שנראות ונשמעות טוב (באס מדהים). קניתי את האוזניות שלי ב 180 דולר (המחיר ירד ל 140 ) ואני מאוד מרוצה מהם. לגבי אוזניות עם ביטול רעשים (n) - אל תקנה כאלה אוזניות כי בנוסף לרעשים הם יבטלו לך גם את המוסיקה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

לגבי המגבר לדעתי חבל על הכסף.
כמה שפחות אביזרים בין הנגן לאוזניות יותר טוב.

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

zeev78 כתב:אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי לגבייך אבל האוזניות הכי טובות בעולם הם של חברת גראדו.
...
קצת יומרני ומאוד לא נכון לכתוב דבר שכזה ... (n)
לו הייתי רוטשילד ...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

שמעתה את ספינת הדגל שלהם?. אני לא חושב שזה יומרני בכלל.
תקרא את החוות דעת של מומחים גדולים ממני וממך ותראה מה הם אומרים.
כל דגם שלהם זכה בתחרויות (באותה קטגוריית מכיר).
www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm - 10k -
www.6moons.com/audioreviews/grado/gs1000.html - 37k

elias
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

חשבת אולי שלא כולם אוהבים את מה שאתה אוהב??
שלא לכולם יש אותם העדפות או טעם שונה במוזיקה, או בדרך שהם שומעים מוזיקה.
חוץ מזה לא נראה לי שהדעה שלי או של כל אחד אחר פה שווה פחות מאשר כל מומחה "מטעם עצמו" בעולם!
כך שהאמירה שלך די מיותרת ומאד לא נכונה!

יש לא מעט חברות מאד איכותיות שיתנו פייט לדגם הנ"ל.

לבחור שמחפש אוזניות הייתי ממליץ לא לקפוץ למיים עמוקים אם אוזניות בשווי 350 דולר(אלא אם כן יש לך כבר ידע וניסיון, ואתה יודע מה אתה מחפש)

SoapSeller
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
קיבל תודות: 2 פעמים

רק כדי לחזק את אלה שמעלי,

שליחה #7 

אני שונא גראדו.
כול דגם שלהם ששמעתי העפתי מהאוזנים אחרי חמש שניות(ולא רק בגלל שהן מכאיבות לי באוזניים).

את ה-GS1000 ספציפית דווקא אהבתי, אבל בהשוואה ישירה(וללא התיחסות למחיר, שהוא יותר מכפול) מול ה-K701 הן הפסידו להן בכמעט כול קטגוריה, כולל שוב, הנוחות.

אז אולי לדעתך הן האוזניות הכי טובות בעולם, אבל כמו בכול תחום אחר באודיו, הטעם האישי הוא העיקר.

ולפותח הת'רד, ב350 דולר, כדאי מאוד שתשמע אותן קודם, חבל לקנות משהו ולהתאכזב.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

זאב אם כל הכבוד לגראדו ויש כבוד (יש בבעלותי 225 ושמעתי גם את RS1 וגם את GS 1000 ) להגיד שהן הכי טובות בעולם זה לא נכון אולי לדעתך זה כך אך לא לדעת רבים אחרים שלא סובלים אותן.

לפותח השירשור אם אתה רוצה אוזניות ב 350 דולר מיפן היתי ממליץ על AUDIO TECHNICA W1000, אבל אני במקומך לא היתי קופץ למחירים כאלה אלה לומד יותר את הטעם שלך דרך משהו טיפה יותר זול כמו AKG 518 או KOSS PORTA PRO או משהו בסיגנון. בנוסף היתי משקיע במגבר נייד, מבחינתי בכלל לא אופציה בלי מגבר. מה גם שאם אתה מחפש ניידות אז חפש גם IEM זה נעשה פתאום מאוד אופנתי עקב ריבוי ה IPOD למינהם לכן הרבה חברות מיצרות אותן אכשיו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9 

תראה כול אוזניה טובה דורשת מגבר טוב (וזה כולל גם את הגראדו ) כדי להוציא ממנה את המיטב , אם אתה לא הולך על אוזניות INEAR שהן אוזניות מעולות שלא זקוקות למגבר (למרות שזה יכול להוסיף), אזי האוזניה שאני הייתי קונה זה AKG701 ומוסיף לה מגבר רציני נייד שיעלה ביחד 350 דולר (לא יודע את המחירים ביפן )
מיפן אפשר להביא אוזניות של סטאקס שיעלו כולל המגבר שלהן קצת יותר מתקציבך , או אוזניות של אודיו טכניקה
היות ולא נראה לי שאתה מבין באוזניות , הסיכוי שתיפול הוא גדול , אי לכך אם אתה רוצה סיכוי טוב שאם תיפול לפחות תחזיר את הכסף , עדיף לך לקנות סטאקס , שיש להן שם ואולי גם שוק

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

אני לא הייתי הולכת ברחוב עם אוזניות בגודל כזה על הראש, זה פשוט נראה מגוחך

לדעתי אוזניות של שור Shure E5C יהיו יותר פרקטיות ואסטטיות בדרכים עם איכות צליל ללא פשרות.
http://www.pdastore.co.il/pdastore/prod ... ?p_id=4494

תמונה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

InbarHovav כתב:אני לא הייתי הולכת ברחוב עם אוזניות בגודל כזה על הראש, זה פשוט נראה מגוחך

לדעתי אוזניות של שור Shure E5C יהיו יותר פרקטיות ואסטטיות בדרכים עם איכות צליל ללא פשרות.
http://www.pdastore.co.il/pdastore/prod ... ?p_id=4494

תמונה
...
האוזניות האלה מיועדות להאזנה בבית. אני מסכים איתך שהם לא יפות אבל הם ממש טובות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”