אני חושב שאני יודע איך להתגבר על הלוגואים הצורבים בפלזמה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ההיגיון שלך טוב.idomeron כתב:קראתי אותו כבר אבל אם אני שם PIP עם תמונה זזה (ערוץ אחר) אז שום דבר לא מתבזבז...
והוא גם מסתיר את הלוגו אז למה ש-PIP יצרוב לי את הפלזמה?...
רק שזה יעבוד במידה ולא יהיו הבדלים בבהירות הממוצעת של ה-PIP והתמונה מאחור.
ברגע שיש הבדל כלשהו, כן יהיה "ביזבוז" לא אחיד וזה מה שגורם לצריבה.
נכון, כנראה שזה יקטין את התופעה משמעותית, אבל בחייאת, אתה באמת הולך לצפות בסרט עם קוביה שמציגה תוכנית אחרת
תודה רבה לכולכם!!!
לכל אלה ש"צחקו" על הרעיון של PIP: אני במילה הולך להשתמש הרבה ב-PIP בגלל שאני רואה הרבה כדורגל ובדרך כלל יש 2 או יותר משחקים מקבילים אז אני רוצה לדעת אם יש התקפה או משהו מעניין במגרש השני או שאני משחק במחשב אז אני רוצה לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה...
האם תוכלו להגיד לי אם הארוצים הבאים (הלוגואים) גורמים לצריבה...
ביפ, כל החבילה של ספורט 5, הוט 3, החבילה של צ'רטר (רואים בהם ליגה אנגלית וכ'ו), נשיונל ג'אוגרפיק (לא הרבה בעיקר בשביל תוכנית או שתיים בשבוע), VOD, ערוצי הסרטים של הוט.
סליחה אם זה שחצני או משהו לבקש שתגידו לי "הכל" אבל פשוט אין לי מושג אז אם מישהו יכול להגיד לי איך לדעת מה צורב זה גם יעזור הרבה (ובבקשה אל תגידו לי "מה שקבוע" כי שמעתי פה על סמלים חצי שקופים או שזזים בפרסומות או משהו כזה)
תודה מראש!!!
לכל אלה ש"צחקו" על הרעיון של PIP: אני במילה הולך להשתמש הרבה ב-PIP בגלל שאני רואה הרבה כדורגל ובדרך כלל יש 2 או יותר משחקים מקבילים אז אני רוצה לדעת אם יש התקפה או משהו מעניין במגרש השני או שאני משחק במחשב אז אני רוצה לראות אם יש משהו מעניין בטלויזיה...
האם תוכלו להגיד לי אם הארוצים הבאים (הלוגואים) גורמים לצריבה...
ביפ, כל החבילה של ספורט 5, הוט 3, החבילה של צ'רטר (רואים בהם ליגה אנגלית וכ'ו), נשיונל ג'אוגרפיק (לא הרבה בעיקר בשביל תוכנית או שתיים בשבוע), VOD, ערוצי הסרטים של הוט.
סליחה אם זה שחצני או משהו לבקש שתגידו לי "הכל" אבל פשוט אין לי מושג אז אם מישהו יכול להגיד לי איך לדעת מה צורב זה גם יעזור הרבה (ובבקשה אל תגידו לי "מה שקבוע" כי שמעתי פה על סמלים חצי שקופים או שזזים בפרסומות או משהו כזה)
תודה מראש!!!
נערך לאחרונה על ידי idomeron ב 18/12/2007 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
חחח. נכון אבל חשבתי שהלוגו של ערוץ הספורט הוא חצי שקוף או משהו כזה ולכן לא צורב...
ותמיד יש איזה משחק או תוכנית מעניינת (בשבילי) שם...
האם תוכל לענות על השאלות שלי?
"האם תוכלו להגיד לי אם הארוצים הבאים (הלוגואים) גורמים לצריבה...
תודה מראש!! "
ותמיד יש איזה משחק או תוכנית מעניינת (בשבילי) שם...
האם תוכל לענות על השאלות שלי?
"האם תוכלו להגיד לי אם הארוצים הבאים (הלוגואים) גורמים לצריבה...
תודה מראש!! "
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא קראת את ההסבר שלי מה זו צריבה?
צריבה נגרמת כתוצאה מביזבוז לא אחיד וזה משהו מצטבר, כלומר, כל דבר שהוא בעוצמה שונה מהסביבה ומצטברת זה ייגרום לצריבה.
גם לוגו חצי שקוף אבל הוא בהיר יותר עדיין מהסביבה ייגרום לצריבה , רק יותר איטית.
יש?
צריבה נגרמת כתוצאה מביזבוז לא אחיד וזה משהו מצטבר, כלומר, כל דבר שהוא בעוצמה שונה מהסביבה ומצטברת זה ייגרום לצריבה.
גם לוגו חצי שקוף אבל הוא בהיר יותר עדיין מהסביבה ייגרום לצריבה , רק יותר איטית.
יש?