כן, יש לי מוצר דומה וכמו אצל הרבה אנשים (גם בפורום), זה יושב זרוק יחד עם כל מיני גאדג'טים לא הכי שימושיים.
זה יכול להיות שימושי מאוד אם החלופה של העברת כבלים היא מאוד יקרה או לא ריאלית (עשרות מטרים למשל כשלוקחים בחשבון הצמדה לקיר והכל) אבל האיכות לא מדהימה.
זה חיבור בסיסי של וידאו (החיבור הכי נחות של קומפוזיט) וחיבור בסיסי של rca עבור האודיו.
תוסיף לזה את הקטע האלחוטי והפרעות שיכולות להיות (קירות למשל) והאיכות הולכת ויורדת...
אני השתמשתי בזה למרחק של כ-10 מטר עם קיר אחד בדרך וזה היה 'סביר' (מאוד תלוי בסטנרדטים שלך. עצם העובדה שזה קומפוזיט כבר מאוד הפריעה לי על מסך גדול של 42 אינץ'). אצל חבר שלי זה היה צריך לעבור מרחק דומה עם כמה קירות וזה כבר היה די גרוע.
לאחרונה ניסיתי את זה במרחק אפסי של מטר אבל דרך קיר של ממ"ד וזה היה בערך באותה איכות של החבר שלי (לא משהו).
בקיצור, תעשה את השיקול שלך של איכות מול החלופות (שאולי אין כל-כך אם אתה חייב להעביר את זה מרחק גדול מבחינת כבלים (במכשיר הזה אתה מדבר במרחק אווירי)).
אני גם קניתי משהו דומה והשתמשתי איתו בדיוק 6 דקות, אם השימוש הוא הוא לראות את הילדים דרך מצלמה אז זה בסדר גמור אבל אם זה לצפייה בטלוויזיה אז כמו שנאמר פה לא מומלץ.
תודה לכולכם על התשובה המהירה ! אז לפי מה שהבנתי מכם אתם בגדול לא ממליצים........
בין הטלוויזיה למחשב יש 3 קירות והמרחק הוא 12 מטר בערך השימוש שלי יהיה לראות משחקים וסרטים מהמחשב.....הטלויזיה שיש לי היא 29 אינץ....לאור מה שהוספתי עכשיו עדיין אני אראה ואשמע באיכות גרועה מן הטלויזיה?
קנה NOWCOM 500 או NOWCOM 600 כשיוצא למכירה... שניהם נותנים איכות טובה בהצגת סרטי DIVX כ600 גם תומך במיקרוסופט. איכות הוידאו טובה. התמיכה מעבר לSUB בעברית גם לשמות שירים בעברית. אבל זה לא יאפשר לך להריץ משחקים על הטלויזיה שרצים על המחשב. במקרה כזה אין ברירה אלא לשים מחשב נוסף קטן ושקט מתחת לטלויזיה....NOWCOM 500 הוא 11B וNOWCOM 600 הוא 11G. עבור לפורום HTPC למידע נוסף וקרא את המאמר שפורסם בYNET....(קישור מופיע שם...)