yamaha rxv 1200
בתפריט של הרסיבר יש פונקציה שנקראת: I/O ASSIGN
כשאני נכנס לפונקציה ומדפדף אני עובר בין כל הכניסות ברסיבר, רשמתי פה את כל מה שיש בתפריט וכמו שניתן לראות לפני כל כניסה יש את הספרה "7" אחר כך אחת מהאותיות A,B,C או D ובסוגרים אות או מספר.
7A [A]--------DVD
7A ---D-TV/LD
7B [1]--MD/TAPE
7B [2]-------CD-R
7C [3]----------CD
7C [4]-------CD-R
7C[5]---------DVD
7C[6]----D-TV/LD
7D[7]-----------CD
7D[8]---CBL/SAT
בכל שורה אני יכול לשנות את הכניסה לכל כניסה אחרת שארצה, למשל:
בשורה 7A[A] DVD אני יכול לשנות מ DVD ל CD או לכל אחד אחר מהכניסות.
מה עושים עם זה?
מה בעצם מסמן כל אות/ספרה?
אם זה עושה את מה שאני חושב שזה עושה אז זה יהיה מאוד שימושי בשבלי אבל אם יש פה מישהו שמכיר את הפונקציה הנ"ל בבקשה הסבר.
כשאני נכנס לפונקציה ומדפדף אני עובר בין כל הכניסות ברסיבר, רשמתי פה את כל מה שיש בתפריט וכמו שניתן לראות לפני כל כניסה יש את הספרה "7" אחר כך אחת מהאותיות A,B,C או D ובסוגרים אות או מספר.
7A [A]--------DVD
7A ---D-TV/LD
7B [1]--MD/TAPE
7B [2]-------CD-R
7C [3]----------CD
7C [4]-------CD-R
7C[5]---------DVD
7C[6]----D-TV/LD
7D[7]-----------CD
7D[8]---CBL/SAT
בכל שורה אני יכול לשנות את הכניסה לכל כניסה אחרת שארצה, למשל:
בשורה 7A[A] DVD אני יכול לשנות מ DVD ל CD או לכל אחד אחר מהכניסות.
מה עושים עם זה?
מה בעצם מסמן כל אות/ספרה?
אם זה עושה את מה שאני חושב שזה עושה אז זה יהיה מאוד שימושי בשבלי אבל אם יש פה מישהו שמכיר את הפונקציה הנ"ל בבקשה הסבר.
זה מסוג הפונקציות המיותרות שאין מה להתעסק איתם.
אם אני לא טועה:
פשוט, אם בא לך לסדר את הכניסות בתצוגה בסדר הרצוי לך אתה יכול לתכנת בעזרת הפונקציה הנ"ל.
נניח, אתה משתמש בכניסות ה CD ה DVD וה CBL ולא בא לך לטייל בינהם מקצה לקצה, אתה יכול לשים אותם בתצוגה אחד ליד השני...
אגב, I/O = input/output
כך שמה שאמרתי תופס גם לגבי היציאות כמובן.
שיהיה לך בכייף
אם אני לא טועה:
פשוט, אם בא לך לסדר את הכניסות בתצוגה בסדר הרצוי לך אתה יכול לתכנת בעזרת הפונקציה הנ"ל.
נניח, אתה משתמש בכניסות ה CD ה DVD וה CBL ולא בא לך לטייל בינהם מקצה לקצה, אתה יכול לשים אותם בתצוגה אחד ליד השני...
אגב, I/O = input/output
כך שמה שאמרתי תופס גם לגבי היציאות כמובן.
שיהיה לך בכייף
אם אני זוכר נכון האותיות מסמנות את כניסות הוידיאו ואילו המספרים מציינים את כניסות האודיו בגב המכשיר. כך אתה יכול לקבוע למשל שה-גהג מחובר לכניסה הקוקסיאלית מספר 1 ולכניסת וידיאו A (קומפוננט כמדומני).
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
צודק, חזרתי ביkolokito כתב:ממש לא מיותר.
אצלי ברסיבר למשל יש 2 כניסות אופטיות המשויכות לTV ול DVD. אך מכיוון שהממיר של יס לא מתחבר באופטי אלא קואקסיאלי והמחשב מתחבר אצלי אופטית שיניתי את הקצאת היציאות...
גם אני מצאתי שימוש בפונקציה הזאת כרגע, רק הייתי צריך איזה טריגר קטן שיניע אותי לעשות כך
מעניין אם הפונקציה קיימת גם ברסיברים של חברות אחרות...?