ממיר YSE 3100
בממיר YES ABS-6642 שהוא בעל שני SCART , אחד מחובר ל TV השני לVCR.
כאשר אני עושה PLAY ב VCR והממיר דולק הוא היה מעביר אוטומטית את כניסת ה VCR ל TV, כאשר ב STOP חוזר הממיר להעביר את YES , וכך זה צריך לעבוד.
בממיר החדש שלי 3100SV זה לא קורה. האם מישהו נתקל בזה או שזה תקלת ממיר אצלי?
ביס לא כלכך יודעם לענות.
כאשר אני עושה PLAY ב VCR והממיר דולק הוא היה מעביר אוטומטית את כניסת ה VCR ל TV, כאשר ב STOP חוזר הממיר להעביר את YES , וכך זה צריך לעבוד.
בממיר החדש שלי 3100SV זה לא קורה. האם מישהו נתקל בזה או שזה תקלת ממיר אצלי?
ביס לא כלכך יודעם לענות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ביקור של טכנאי
היה אצלי טכנאי של YES עם ממיר זהה נוסף 3100SV וגם בממיר האחר זה כך, הטכנאי אומר שזה לא תקלה, אלה כך עובדים הממירים האלו להבדיל מהממיר הישן 6642 שהיה בעבר אצלי.
יש לי ממיר 6642 נוסף והראתי לטכנאי ששם זה תקין אבל לא היה לו פיתרון.
אולי זה בעיה בחלק מהסדרה של 3100? אשמח לקבל תגובה אם יש למישהו 3100SV שיכול לבדוק אם יש לו תופעה כזו?
יש לי ממיר 6642 נוסף והראתי לטכנאי ששם זה תקין אבל לא היה לו פיתרון.
אולי זה בעיה בחלק מהסדרה של 3100? אשמח לקבל תגובה אם יש למישהו 3100SV שיכול לבדוק אם יש לו תופעה כזו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
סביר להניח שזה לא תקלה.
עד כמה שאני יודע מה שאתה צריך לעשות כיום זה לכבות את הממיר דרך השלט ואז זה אמור לעבוד (STANDBY).
עד כמה שאני יודע מה שאתה צריך לעשות כיום זה לכבות את הממיר דרך השלט ואז זה אמור לעבוד (STANDBY).
תודה על התשובה,
כן זה נכון את זה אני יודע, אבל זה לא נוח כי כאשר זה עובד בצורה תקינה (אוטומטי) אז בזמן הרצת הקלטת קדימה אחורה רואים מהממיר ורק כאשר לוחצים PLAY הממיר (עושה BAYPASS) ממתג לVCR. אם מכבים את הממיר כדי לעקוף את הבעיה בזמן שאין PLAY אין כלום על ה TV .
אין אם מי על זה לדבר בYES כי מבחינתם זו לא בעיה וחבל. יתכן שלפתור את זה, צריך כולה לעדכן גרסת תוכנה.
כן זה נכון את זה אני יודע, אבל זה לא נוח כי כאשר זה עובד בצורה תקינה (אוטומטי) אז בזמן הרצת הקלטת קדימה אחורה רואים מהממיר ורק כאשר לוחצים PLAY הממיר (עושה BAYPASS) ממתג לVCR. אם מכבים את הממיר כדי לעקוף את הבעיה בזמן שאין PLAY אין כלום על ה TV .
אין אם מי על זה לדבר בYES כי מבחינתם זו לא בעיה וחבל. יתכן שלפתור את זה, צריך כולה לעדכן גרסת תוכנה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כדאי שתבדוק את הכבל שלך. יכול להיות שחסר לו הפין של הפיקוד. יש היום הרבה כבלים של SCART שחסרים להם חלק גדול מהפינים. לא כל אחד למשל מעביר RGB בתוכו.פשוט כי אין לו פינים לזה.