החלפת רסיבר
שלום רב .
יש ברשותי רסיבר אונקיו 605 רציתי להחליפו ב705 בגלל preout.
יצרתי קשר עם טופאודיו הם אמרו שאין שום בעיה, הבעיה היחידה היא שזרקתי את הקרטון.
הם אמרו לי שבלי הקרטון זה בעיה להחליפו . אם למישהו יש קרטון של605 או יכול לעזור לי בנושא אני ישמח.
תודה מראש :אורן.
יש ברשותי רסיבר אונקיו 605 רציתי להחליפו ב705 בגלל preout.
יצרתי קשר עם טופאודיו הם אמרו שאין שום בעיה, הבעיה היחידה היא שזרקתי את הקרטון.
הם אמרו לי שבלי הקרטון זה בעיה להחליפו . אם למישהו יש קרטון של605 או יכול לעזור לי בנושא אני ישמח.
תודה מראש :אורן.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אורן, לא כדאי, מדובר ב-6 יציאות וזה ממש יסרס לך את הרסיבר. אל תתיאש. שאלת בעולם הדיגיטלי ברמת השרון? עמי עובד חזק טופ-אודיו.
חוץ מזה, אם לא תמצא לך לסוכן ןבקשר אפגרייד ל-805 (מחיר חדש -8,000 ש" מחיר "רחוב"). כבר יהיה מדובר בסכום יותר משמעותי ובטוח יתנו לך דיל. ה-805 כבר ליגה אחרת ותהיה מאוד מרוצה לשנים קדימה.
חוץ מזה, אם לא תמצא לך לסוכן ןבקשר אפגרייד ל-805 (מחיר חדש -8,000 ש" מחיר "רחוב"). כבר יהיה מדובר בסכום יותר משמעותי ובטוח יתנו לך דיל. ה-805 כבר ליגה אחרת ותהיה מאוד מרוצה לשנים קדימה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
תראה הוא מתקין לי רק יציאה preout אחת לקדמיים.. ומבטל יציאה שאני לא צריך(zone2lineout) .danlior כתב:אורן, לא כדאי, מדובר ב-6 יציאות וזה ממש יסרס לך את הרסיבר....
ובקשר לשדרוג לא נראה לי למה הוא נותן לי 30% ממחיר הקוסט ..
בקיצור צריך למצוא קרטון או לשלוח את הרסיבר למעבדה שיתקינו יציאת פרה לקדמיים...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הבנתי, אם אתה רוצה רק לקדמיים, זה כבר נושא אחר. בדקת בעולם הדיגיטלי? נראה לי שהוא יתן לך יותר קרדיט או אפילו קופסא אם יש לו.
דרך אגב, אם בעל עסק היה נותן לי רק 70% זיכוי עבור רסיבר שקניתי אצלו ממש לאחרונה, הוא לא היה רואה אותי יותר אצלו.
לכן חשוב לדעת איפה לקנות. גם שלבעל העסק יהיה כח מול הספק וגם שיהיה בן אדם. (העולם הדיגיטלי אמרתי כבר?)
דרך אגב, אם בעל עסק היה נותן לי רק 70% זיכוי עבור רסיבר שקניתי אצלו ממש לאחרונה, הוא לא היה רואה אותי יותר אצלו.
לכן חשוב לדעת איפה לקנות. גם שלבעל העסק יהיה כח מול הספק וגם שיהיה בן אדם. (העולם הדיגיטלי אמרתי כבר?)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
האם חסר לך סאונד במוסיקת סטריאו ,לדעתי אין צורך
לפני שאתה מחליף ,לך לחנויות ובצע השוואה בין רסיבר לסטריאו לבין אונקיו 605 ,כמובן עם רמקולים כמו שלך
ואז תחליט על המשך הדרך
בהצלחה
לפני שאתה מחליף ,לך לחנויות ובצע השוואה בין רסיבר לסטריאו לבין אונקיו 605 ,כמובן עם רמקולים כמו שלך
ואז תחליט על המשך הדרך
בהצלחה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
יש לי power בבית אז אמרתי כבר נחבר אותו .. ככה שאני מכוון למצב אחר חוץ מסטראו (דולבי דיגטל, פרולוגיק וכו,) עדיין הרמקולים הקידמיים יתפקדו טוב.
אין לי ספק שה605 מתמודד יפה מאוד עם הרמקולים במצב סטראו או pure audio אפילו מצויין..
אם אני לא ימצא איזה טריד אין או קרטון אני ישלח את הרסיבר לטופאודיו נבטל את יציאת zone2lineout ונהפוך אותו לpreout...
אין לי ספק שה605 מתמודד יפה מאוד עם הרמקולים במצב סטראו או pure audio אפילו מצויין..
אם אני לא ימצא איזה טריד אין או קרטון אני ישלח את הרסיבר לטופאודיו נבטל את יציאת zone2lineout ונהפוך אותו לpreout...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
פתרון טוב ,חבל לפי דעתי להוציא סכום כסף יותר מ-400 ש"חאם אני לא ימצא איזה טריד אין או קרטון אני ישלח את הרסיבר לטופאודיו נבטל את יציאת zone2lineout ונהפוך אותו לpreout......
הפתרון של pre-out ביציאה לא שמושית מעולה .בעתיד יכול להיות שגם אני יבצע אותה
במידה ותעשה ,אשמח שתעדכן אותי ,אם זה שפר לך את השמיעה בסטריאו
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015