יש דעות על השארפ החדשה LC32RA1E??? לא מצאתי כלום בחיפוש
אני מחפש מסך 32 אינץ, למטרות של יס/dvd/ותוכן hd מהמחשב
חשובה לי מאד שהאיכות בשידורי tv רגילים לא תהיה גרוע...
קיבלתי המלצה על המסך הנ"ל ואשמח לשמוע את דעתכם עליו למטרות שפירטתי למעלה
איך היא בהשוואה לקודמתה ה wd1e?? או מול המתחרות- 32p3000e של סוני? 32lw68??
תודה
חשובה לי מאד שהאיכות בשידורי tv רגילים לא תהיה גרוע...
קיבלתי המלצה על המסך הנ"ל ואשמח לשמוע את דעתכם עליו למטרות שפירטתי למעלה
איך היא בהשוואה לקודמתה ה wd1e?? או מול המתחרות- 32p3000e של סוני? 32lw68??
תודה
לדעתי-מסך זה הוא הטוב ביותר שניתן להשיג כיום בארץ בגודל הזה,להוציא את הדגמים ה"מיוחדים" של לווה..
המסך אינו זול.. 6.5-7K ש"ח.
הוא אוכל לארוחת בוקר את הדגמים שציינת.
מסך זה הוא מעין שיפור של WD1,כולל מעבד תמונה משוכלל ואיכותי יותר,בנוסף-העיצוב שלו יפהפה.
אם הייעוד הוא חדר שינה-אני הייתי חושב פעמיים אם להוסיף 1-1.5K ש"ח נוספים יותר מה-WD1 המוצלח כשלעצמו..
המסך אינו זול.. 6.5-7K ש"ח.
הוא אוכל לארוחת בוקר את הדגמים שציינת.
מסך זה הוא מעין שיפור של WD1,כולל מעבד תמונה משוכלל ואיכותי יותר,בנוסף-העיצוב שלו יפהפה.
אם הייעוד הוא חדר שינה-אני הייתי חושב פעמיים אם להוסיף 1-1.5K ש"ח נוספים יותר מה-WD1 המוצלח כשלעצמו..
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
http://zap.co.il/model.asp?model_id=472310
יש גם עם חיבור לTV ברזולוציה הרבה יותר גבוהה גם מFHd ניתן להשיג בהרבה יותר זול (אם בחו''ל זה עולה כמעט חצי מבארץ אם לא פחות)
המסך ברזולוציה של 2560x1600 (רק 2 אינץ' פחות
)
יש גם עם חיבור לTV ברזולוציה הרבה יותר גבוהה גם מFHd ניתן להשיג בהרבה יותר זול (אם בחו''ל זה עולה כמעט חצי מבארץ אם לא פחות)
המסך ברזולוציה של 2560x1600 (רק 2 אינץ' פחות
מה זה קשור בכלל למה שהבחור שאל?noam12121212 כתב:http://zap.co.il/model.asp?model_id=472310
המסך ברזולוציה של 2560x1600 (רק 2 אינץ' פחות)
...
אתה באמת חושב שאפשר בכלל להשוות בין 2 המסכים הללו בכל מה שקשור לשימושים שאינם יישומי מחשב?
לדגם ra1 יש מעבד תמונה שנקרא tru d. הוא מיועד בעיקר לשפר את איכות שידורי הטלויזיה, כאשר לשידורים באיכות גבוהה (מחשב, HD וכו') אין הבדל בינו לבין הwd1.
המסך הוא לא יותר חדש מהwd1 אלא דגם שיצא במקביל.
ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני ואכן יש שיפור מסוים באיכות התמונה בra1. להגיד לך שזה שווה את ההפרש, הלא קטן, במחיר אני לא יכול. אני התלבטתי רבות בין שני הדגמים ובסוף לקחתי את הwd1 שאני מרוצה ממנה מאוד- גם בשידורי הטלויזיה האיכות לא רעה בכלל.
יש את הדגם הזה בהרבה חנויות, בעיקר חנויות שמתמחות בקולנוע ביתי, אבל גם ברשתות כדוגמת bigbox אפשר למצוא.
מקווה שעזרתי.
ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני ואכן יש שיפור מסוים באיכות התמונה בra1. להגיד לך שזה שווה את ההפרש, הלא קטן, במחיר אני לא יכול. אני התלבטתי רבות בין שני הדגמים ובסוף לקחתי את הwd1 שאני מרוצה ממנה מאוד- גם בשידורי הטלויזיה האיכות לא רעה בכלל.
יש את הדגם הזה בהרבה חנויות, בעיקר חנויות שמתמחות בקולנוע ביתי, אבל גם ברשתות כדוגמת bigbox אפשר למצוא.
מקווה שעזרתי.
בביג בוקס לא שמעו בכלל על הדגם הזה,אז לבטח לא תמצא אותו שם.....farber כתב:לדגם ra1 יש מעבד תמונה שנקרא tru d. הוא מיועד בעיקר לשפר את איכות שידורי הטלויזיה, כאשר לשידורים באיכות גבוהה (מחשב, HD וכו') אין הבדל בינו לבין הwd1.
מקווה שעזרתי....
צודק.gameboy כתב:בביג בוקס לא שמעו בכלל על הדגם הזה,אז לבטח לא תמצא אותו שם.....farber כתב:לדגם ra1 יש מעבד תמונה שנקרא tru d. הוא מיועד בעיקר לשפר את איכות שידורי הטלויזיה, כאשר לשידורים באיכות גבוהה (מחשב, HD וכו') אין הבדל בינו לבין הwd1.
מקווה שעזרתי.......
יש שם רק את דגם ה37 אינטש.
אני בררתי בביג בוקס על ה RA1 והם אמרו לי שאיש הרכש של החברה החליט שלא להזמין אותה כהחלטה שיווקית משום שמחירה הגבוה יחסית לתמורה שהיא נותנת לא יהוו אטרקציה מספיקה לקהל .
דרך אגב - רן לוי במוסף רייטינג האחרון רשם שדגם RA1 מאכזב ואילו הדגם RD2 נחשב למוצלח . אבל אני לא מכיר ומעריך שהוא יקר בהרבה. (הוא ביקר את הWD1E ולא יצא נלהב)
שי.
דרך אגב - רן לוי במוסף רייטינג האחרון רשם שדגם RA1 מאכזב ואילו הדגם RD2 נחשב למוצלח . אבל אני לא מכיר ומעריך שהוא יקר בהרבה. (הוא ביקר את הWD1E ולא יצא נלהב)
שי.
לצערי , רוב היבואנים בארץ עדיין אינם מאמינים במסכי פרימיום.
הבטחתי בזמנו לרן לוי שלא אנוח ולא אשקוט עד שאשכנע את ראלקו בנחיצותם של מסכים כדוגמת ה-RA1 וה-RD2 שלצערי לא יובאו בעבר לארץ.
ה-RA1 נמכרת מזה כחצי שנה בגדלים "32 ו-"37 וה-RD2 בגדלים "32 ו-"37 בדרכן לארץ בימים אלו ממש.
הבטחתי בזמנו לרן לוי שלא אנוח ולא אשקוט עד שאשכנע את ראלקו בנחיצותם של מסכים כדוגמת ה-RA1 וה-RD2 שלצערי לא יובאו בעבר לארץ.
ה-RA1 נמכרת מזה כחצי שנה בגדלים "32 ו-"37 וה-RD2 בגדלים "32 ו-"37 בדרכן לארץ בימים אלו ממש.
shaiso,
ממש לא ...
הרי לא היינו מתעקשים סתם על טיונר דיגיטלי שאין לנו בו שימוש כאן בארץ...
מדובר (ב-RD2) על מסך "32 או "37 , 4msec , 10000:1 בשילוב טכנולוגיית 100HZ...
דומה ל-RA1 ?!
ממש לא ...
הרי לא היינו מתעקשים סתם על טיונר דיגיטלי שאין לנו בו שימוש כאן בארץ...
מדובר (ב-RD2) על מסך "32 או "37 , 4msec , 10000:1 בשילוב טכנולוגיית 100HZ...
דומה ל-RA1 ?!
shaiso,
אם הזכרנו פחד של יבואנים ממוצרי פרימיום,
ה-D3000 לא תגיע לארץ בגירסת ה-"32 בשל מחיר שינשוק (או ינסוק ...) לאזור ה-10...
ולכן לא תזכה להשוות ביניהן...
אם הזכרנו פחד של יבואנים ממוצרי פרימיום,
ה-D3000 לא תגיע לארץ בגירסת ה-"32 בשל מחיר שינשוק (או ינסוק ...) לאזור ה-10...
ולכן לא תזכה להשוות ביניהן...
shaiso,shaiso כתב:תודה שרגי
נשמע באמת מעניין ואם רן לוי המליץ אז בכלל. (לא התכוונתי לזלזל מקודם רק לא ידעתי באמת מה ההבדלים)
נשווה אותה לסוני D3000E (גם במחיר) ונראה או שאני עוד פעם מדבר שטויות
שי...
מציע לך להכין כוס משקה קר (לצורך התאוששות)לפני שתשמע את המחיר של ה-RD2
מדובר על אחד מדגמי העילית של שארפ..